Goede ervaring

Snelle en correcte afhandeling van het door mij ingezonden contactformulier

Een betrouwbare site met goede service!

Over het algemeen heb ik een goede ervaring met Telefoonglaasje. Ik had een fast charger kabel besteld, deze kwam toe in 3 werkdagen. Toen ik mijn gsm aansloot, werkte de kabel niet. Mijn gsm gaf altijd aan dat hij niet aan het opladen was. Ik had een mailtje gestuurd met de uitleg dat de kabel niet werkt. Ze hebben snel geantwoord een nieuwe kabel op te sturen. Deze kwam terug in ongeveer 3 werkdagen toe. Snelle service en de nieuwe kabel werkt wel. Dankjewel voor de snelle hulp!

Topbedrijf!

Al veel besteld, altijd prima!

Super snelle en fijne producten!

Ik had op maandag bestel en vrijdag kwam het aan. Het zijn fijne producten. Het glasplaatje was makkelijk aan te brengen met de meegegeven spullen. Dankjewel!

Wat 3en top service!

Ik heb 4 stuks telefoon glaasjes gekocht. Twee ging zonder problemen maar er laatste twee glazen gingen niet zo gemakkelijk plakken. Ik heb ze allebei kapot gemaakt. Dat vond ik erg jammer en heb door wanhoop contact opgenomen met de klantenservice. Mijn situatie uitgelegd met foto's erbij. Ik heb eigenlijk helemaal niet verwacht dat ze mij opnieuw een glaasje gaan sturen maar dat hebben ze dus gedaan. En inderdaad is het deze keer wel gelukt. Ik was in tranen. Wat een top service en super lieve mensen. Ook de kwaliteit van de glazen zijn super goed. Ze glanzen mooi en de pakketjes komen meteen al de volgende dag binnen. Ik ga nooit meer ergens anders glazen kopen. Jullie zijn fantastisch! Bedankt!!!

Prima geregeld binnen een dag in huis, en top kwaliteit!

Snelle levering, goede service

Zoals gewoonlijk, snel geleverd kwaliteit en een goede ook telefonische klantenservice. Ga zo door.

Stevig glaasje!

Heb hier nog al glaasjes besteld en zijn de enigste tot nu toe waarvan de randen het langste onbeschadigd blijven.

Prima service! Goede kwaliteit

Prima service, had klein issue met een screenprotector maar fijn en snel opgelost.

Niet kopen

Een beschermglaasje voor mijn galaxy s10e gehaald. Deze had een zwarte rand die te klein was waardoor er een stukje van het scherm weg viel. Hij plakte amper en bij elk hoesje liet ie los. Misschien werkt ie voor andere mensen wel, maar mijn persoonlijke ervaring is niet goed.

Leuke aanbieding, volgende dag in de brievenbus

Telefoonglaasje besteld met korting. De volgende dag ontvangen door de brievenbus. Op de verpakking staat stapsgewijs hoe je het glaasje moet plaatsen en alle benodigdheden zijn erbij geleverd. Al meerdere keren besteld op deze site, voor o.a familie. Altijd heel tevreden.

Goed product en snel bezorgd.

Goed product met duidelijke instructie om aan te brengen.

Snelle bezorging en een heel fijn en mooi hoesje!

Het telefoonhoesje voelt heel fijn en zit heel mooi om mijn telefoon. Ook blij met de kleur! Verder heel tevreden over de snelle bezorging!

Wat. Een. Service. Dit bedrijf is goud waard. Ik beveel deze eindbazen in mijn hele omgeving aan!

De klantenservice is zo immens snel, de toon van de gesprekken zijn meedenkend en enorm vriendelijk. Ik ben al jaren klant en ben enorm tevreden over hun werkwijze en de kwalitatieve producten die ze leveren. Ik blijf voor het leven klant en hoop dat deze eindbazen een lang en succesvol voortbestaan hebben! 5 sterren is meer dan verdiend. Ga zo door!

geheel tevreden met het nieuwe telefoonglas

Alles naar webs verlopen, zoals altijd snel bezorgd en goede verpakking. Zeer gemakkelijk aan te brengen, fijn bedrijf om bij te bestellen. De stelling boost your device gaat hier zeker op. Prachtig resultaat! Bedankt

Glaasje plakt wel érg vast

Ik heb 2x een glaasje (case friendly) besteld voor de S9 plus en 2x is deze geleverd zonder het aanbrengtool, terwijl erbij stond dat deze meegeleverd zou worden. Het plakken van het glaasje is erg lastig, het kleeft meteen muurvast, waardoor je het breekt als je het weer los wil halen. Dus opnieuw een glaasje besteld en nu ook weer erg lastig te plakken zonder aanbrengtool. Nu plakt ie, maar zitten er luchtbellen onder die ik er niet uit krijg en ik kan het glaasje er ook niet af halen, want dan breekt het weer..

Zeer klantvriendelijk

Door mijn eigen onoplettendheid heb ik een product besteld die uiteindelijk niet was wat ik nodig had. Ondanks alles heb ik een snelle en vriendelijke probleemsoplossing voorgesteld gekregen. Zal zeker ik de toekomst op deze site iets voor mijn nieuwe iPhone kopen.

Nepartikel geleverd

Je besteld een Apple hoesje en je krijgt namaak. Uit de omschrijving mag je opmaken dat een een orgineel produkt is en bij levering blijkt het namaak te zijn. Wees dan eerlijk en vermeld gewoon dat het namaak is. Bespaard iedereen een hoop gezeur.

Net als de telefoonglaasjes. Glashelder! ;)

Duidelijke "glasheldere" site. Makkelijk en snel zoeken en vinden. Top klantenservice! Zowel telefonisch als per mail.

Snel geleverd en goed verpakt om de trip te overleven.

Perfect telefoonhoesje!

Precies wat ik wilde! Geen fratsen!

Super tevreden

Ik bestelde glaasjes en houdertje, allemaal goed en stevig verpakt. Prijs kwaliteit zeker in orde! Makkelijk in gebruik met zeer duidelijk, simpel filmpje via de Qr code.

Perfect voor elkaar!

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Zeer goede service

Helaas werkte de vingerafdruksensor van de screenprotector voor mijn Samsung s 22 ultra niet. Heel jammer, en super vervelend. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice via het de doorvoor bestemde formulier. Kort daarna kreeg ik al vriendelijk en oplossingsgericht antwoord, en hebben ze van telefoonglaasjes zonder veel moeite het geld terug gestort. Ik ben blij met deze service en oplossing. Jammer dat de screenprotector het niet deed, maar dit weerhoudt mij er zeker niet van om hier in de toekomst vaker aankopen te doen.

Ekkersrijt 4413

5692DL Son en breugel

Over Telefoonglaasje

Telefoonglaasje, boost your device - Beoordeel ons hier!