geen
Pluspunten
Supersnelle levering!!
Pluspunten
Mijn bovenstaande beoordeling behoeft geen toelichting
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
Zeer snelle levering.super
Pluspunten
Telefonisch contact goed, mijn vragen en verzoek om de levering op een pallet te plaatsen werden beantwoord. Super snelle levering.
let op administratie: zo kreeg ik ten onrechte een dubbele factuur
Pluspunten
Duidelijke website/shop. Afspraak is afspraak
VerbeterpuntenDoor FVR en of de transporteur beter afstemmen of een grote wagen wel bij het afleveradres kan komen. In mijn geval bleek dit niet te kunnen en moest de grote wagen terug en werd de volgende dag met een kleine wagen alsnog bezorgd.
Pluspunten
Pluspunten
flexibel bedrijf , makkelijk contact
Pluspunten
Na goed overleg met medewerker kon ik ook de afwijkende maatvoering gewoon geleverd krijgen.
Pluspunten
De chauffeur heeft ons geholpen door de bielzen dicht naar de plek waar ze moesten komen te brengen. Dat wordt zeer gewaardeerd. Ook heeft het bedrijf uiteindelijk er voor gezorgd dat de bielzen in de ochtend zijn bezorgd - zoals gewenst.
Verbeterpunten1. bij de bestelling heb ik gevraagd of de bielzen in de ochtend konden worden bezorgd. Ik heb niets over bezorgtijd gehoord. na zelf bellen bleek dat ze laat in de middag zouden worden bezorgd. Na praten is dat uiteindelijk goed gekomen, maar we hoorden dit erg laat (avond van tevoren) 2. de avond van tevoren kreeg ik te horen dat contant moest worden betaald. Terwijl bij de bestelling is aangegeven betaling op rekening te doen. Hier werden wij dus zeer door overvallen en ik vind het onredelijk om zulks op het laatste moment te eisen (anders geen levering werd er gezegd !!) Zeer klantonvriendelijk. Als je contant betaald wil worden moet je dit op de site aangeven of eerder communiceren.
Pluspunten
Goede telefonische info vooraf, gemakkelijk te bestellen, snel en netjes voor de schuur afgeleverd conform bestelling. De kwaliteit van het worteldoek kan ik pas over 5 jaar beoordelen.
Pluspunten
Kennis en kunde, tevens voor een schappelijke prijs, levertijd was eerder dan gepland. Hier komen we weer terug voor een volgende bestelling.
17 Zwolleweg
Barneveld 3771 NR