Goed contact

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken

Correcte en snelle beantwoording van mijn vraag.

Correcte beantwoording van mijn verzoek en begripvol

Goede begeleiding en service

Als er iets niet goed is, wordt dat adequaat hersteld

Prima ontvangst, op tijd en ruim de tijd genomen voor het doorspreken van de wensen. Tekening was redelijk snel doorgestuurd. De levertijd van het gedenkteken was iets langer dan afgesproken. Prima afgewerkt en mooi.

Duidelijke informatie en goede service.

Wederom een kwalitatief uitstekend resultaat.

fantastische service en steen weer als nieuw!!

Na restauratie is de Steen van onze vrouw, moeder en oma weer als 27 jaar geleden! Super service, zeer vriendelijk, duidelijk, nakomen van afspraken en uitstekend eindresultaat!!!

Vriendelijk

Je wordt hartelijk ontvangen.

Vriendelijk bedrijf en komt de afspraken die gemaakt zijn keurig na.

Goede ervaring. Moest dit in opdracht van overleden tante bij jullie laten doen omdat de steen voor mijn oom ook bij jullie was gemaakt. Eind resultaat is top.

heel attent en al onze wensen , ook met diverse wijigingen, tot tevredenheid uittgevoerd

heel attent en al onze wensen uitgevoerd.

Pluspunten

Vriendelijk en goed werk geleverd.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Prettige ontvangst. Duidelijke informatie over gedenkteken Alles naar tevredenheid uitgevoerd.

Was voor mij niet geheel duidelijk wanneer gedenkteken gemaakt en geplaatst kon worden. Wel werd er correct gereageerd op vraag hierover van mijn kant

Pluspunten

Goede klantbeleving

ga zo door

Pluspunten

vlotte service

Pluspunten

persoonlijke aanpak. Constructief overleg ten alle tijden mogelijk

transparantie over planning vooraf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We werden goed op de hoogte gehouden over vorderingen in klaarmaken Vd steen.

Pluspunten

Snelle reacties; voldoende informatie in offerte; goed uitgevoerd werk (nieuwe inscriptie in grafmonument en opknappen grafmonument, prima gedaan)

Pluspunten

Vriendelijke omgamg, correct. Duidelijke afspraken waar men zich ook aan houdt. Prachtig eindresultaat.

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

Snelle afhandeling en een mooi resultaat

Blijf communiseren met de klant, vanaf het moment van orderbevestiging tot levering.

Pluspunten

Vlot, accuraat en goed

Pluspunten

Duidelijke informatie. Vriendelijke medewerker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Attente ontvangst, goede adviezen

Gewenste steensoort bleek uiteindelijk niet leverbaar, waardoor nieuwe keuze gemaakt moest worden, wat een langere levertijd tot gevolg had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie stenen Duidelijke documentatie

De contactpersoon was erg indringend heb dat als zeer vervelend ervaren. Heb dit ook aan hem terug gegeven, toen bond hij in. Het is een bepaalde stijl due mij niet ligt Steen was geleverd ook mooi maar toen ik kwam kijken was er een hele richel lijm die niet weggehaald was. Het was prettig geweest als ze dit even verteld hadden en dat het later nog afgewerkt zou worden. Nu heb ik het alleen gezien omdat ik er heen ging. Alleen je krijgt wel direct de rekening dat het geleverd is.

Pluspunten

Correct behandeld steeds op de hoogte gehouden van de werkzaam heden.

Wolkammersstraat 6

8601 VB Sneek

Over Steenklip gedenktekens

Nederland heeft al eeuwen een rijke traditie op het gebied van ambachtelijke steenhouwerijen. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in het toepassen van natuursteen op een aantal uiteenlopende gebieden. De Steenklip Gedenktekens is zo’n bedrijf. Voortgekomen uit een steenhouwerij begonnen in 1840, is de onderneming uitgegroeid tot marktleider op het gebied van gedenktekens voor begraven en cremeren. Of het nu gaat om de laatste rustplaats van een individueel persoon, of om een familiegraf. Om een eenvoudig gedenkteken, of om een exclusief monument waardoor het unieke karakter van de overledene wordt vormgegeven.