Snelle levering en goede prijs

Ik heb bij Herque sports mijn nieuwe Meindl wandelschoenen besteld omdat ze hier het goedkoopste waren. Ze waren snel in huis. Blij met mijn vertrouwde wandelschoenen.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Dit is mijn 3e paar Meindls, comfort fit, zitten perfect.

Super snel!!

Hii, Mega snelle levering, wel een beetje jammer dat de bezorger om 20:45 nog aanbelde met de kinderen op bed, maar wel mega snel✅ En mooie sneakers:)

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Volgende dag leveren is een belofte die ze niet uitvoeren !!!

Besteld op 2 april 2025, na telefoontje zou levering pas op 8 april gaan toekomen??? Vandaag is 5 april en dus nog afwachten of ze uberhaupt gaan leveren. Dus. Ik kies Herqua omdat ze aangeven dat het de volgende dag geleverd is. Als ze dat dan niet doen, voel ik me als klant bedrogen ! Hiervoor telefoontje naar Herqua gedaan maar ze vinden het alleen spijtig en vragen om een mailtje te sturen. WEGBLIJVEN van deze site !!!! Aangeven bij FOD Financien voor frauduleuze handelaar.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Hele snelle service en nette klantenservice. In de avond mijn bestelling geplaats en de volgende dag had ik het al thuis. Heel fijn zulke snelle levering. Ga hier zeker vaker wat bestellen!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zit goed en is zoals verwacht

Erg goede service!

Ik bestel hier regelmatig. Recentelijk per ongeluk de verkeerde maat sokken besteld. Werd erg professioneel en snel geholpen door de klantenservice. Binnen 2 dagen het bedrag weer terug op de rekening.

Mooie sneakers!

Groot aanbod sneakers en al zelfde avond bezorgd! Bizar snel

Prachtige schoenen

Ik had een paar prachtige schoenen gekocht bij herqua ze zitten geweldig en waren ook nog eens scherp geprijsd. Echt een top winkel!

• Beschrijf uw ervaring met het product Geweldig

Slechte klantenservice

Ik had een muts besteld. Na een week nog steeds niets ontvangen. Toen heb ik zelf contact opgenomen. Aan de telefoon werd gezegd dat er een fout is gemaakt en de muts niet meer op voorraad is en daarom niet geleverd kan worden. Toen heb ik zelf gevraagd of ik het geld kan terugkrijgen. Dit zouden ze terug over maken. Het bedrag van de muts kreeg ik terug op mijn rekening, exclusief verzend EN retourkosten in totaal 7,90 euro. Er is uiteraard niks verzonden of retour gestuurd. Wederom gebeld. Ook dit zou opgelost worden. Ik zou teruggebeld worden maar dit gebeurde niet. Nadat ik daarna zelf weer had gebeld werd er weer wat overgemaakt. Echter alleen de helft van het bedrag 3,95 euro. Helaas moest ik dus weer telefonisch contact opnemen om 3,95. Er werd lacherig over gedaan en moest erop vertrouwen dat het overgemaakt werd. Dit gebeurde niet dus ik nam weer contact op. Weer kreeg ik heel nonchalant te horen dat het overgemaakt wordt. Tot op de dag vandaag is dat niet gebeurd. Het gaat mij niet om 3,95 euro, maar om de klantgerichtheid en de lakse houding hoe er met mijn geld wordt omgegaan. Als ik nooit had gebeld had ik nooit mijn geld teug gekregen. Er wordt een fout door herqua gemaakt die ik zelf moet ontdekken. Een goede klantenservice zou excuses aanbieden en een service bieden. In plaats daarvan heb ik zelf 5 keer moeten bellen voor mijn geld dat ik tot op vandaag niet volledig terug heb. Dat vind ik niet het ergste, maar de manier hoe ermee wordt gegaan ben ik heel ontevreden over en reden waarom ik niet meer iets bij herqua zou bestellen. Telefonisch worden er beloftes gemaakt dat het geld wordt overgemaakt of dat ik word teruggebeld dat telkens beide niet gebeurt. Het vertrouwen dat een gemaakte fout (wat uiteraard kan voorkomen) servicegericht wordt opgelost heb ik helaas niet in dit bedrijf.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Bestelling geplaatst en alles meteen goed geregeld

Vriendelijk geholpen bij ophalen van het bestelde in de winkel

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt

Mooi assortiment winterjassen!!!

Geweldig assortiment winterjassen. Heel veel keus! Super geslaagd! Bedankt voor de heerlijke koffie!

• Beschrijf uw ervaring met het product Heerlijk warme winterjas

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima

Super snelle verzending van de sneakers

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Snelle levering en zeer goede service. Kreeg nieuwe zooltjes vergoed nadat ik ze bij mijn schoenmaker had gekocht omdat de zooltjes in mijn nieuwe schoenen kapot waren. Dat is goede service.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede schoenen alleen binnenzooltjes waren randen te scherp

Mooie prijzen en supersnelle levering .

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Precies zoals ik verwacht had

Vlotte levering , product zoals besteld

Deze webshop was bij mij niet bekend. . Hier besteld en zeer goede ervaring. Mijn bestelling was gunstiger in prijs bij deze webshop . De communicatie over de levering verliep prima. Levering op zeer korte termijn . Ik zou hier zeker weer een aankoop doen .

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zoals verwacht !

Keurig nette levering

Geen aanmerking

• Beschrijf uw ervaring met het product Past perfect

uitstekend

Voor de 1ste x een bestelling geplaatst bij Herqua Sports en dat was zeer goed bevallen! Van bestellen tot afleveren alles ging vlotjes en mijn spullen waren snel ontvangen en goed verpakt!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Hardloop schoenen gekocht voor een schappelijke prijs

Teleurgesteld

2x een verkeerd artikel geleverd gekregen. Achteraf bleek deze verkeerd op de website te staan. Maar daar kwamen ze pas na de 2e levering achter. Daarna maar elders besteld. Retouren zijn prima afgehandeld, ook de verzendkosten zijn terugbetaald.

• Uw oordeel over het product N.v.t.
  • Beschrijf uw ervaring met het product Geen, alles retour ivm verkeerde leveringen

Sneakers en Padelracket

ik was op zoek naar sneakers en toevallig kwam ik een enorm assortiment padelrackets tegen En lekker snel! Gisteren besteld en nu volgende dag (20:15 al bezorgd). Volgens mij zijn ze zelfs sneller dan de grote webwinkels! ik was verbaasd en verrast.

Prima ervaring

Echter ontving ik geen melding van levering

• Beschrijf uw ervaring met het product Product naar verwachting

Teleurstellend

Had een nike short besteld, kreeg verkeerd artikel Heeft meer dan een week geduurd maar heb toch mijn geld teruggekregen + verzendkosten, gaf wel wat gedoe maar is uiteindelijk opgelost

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Voor het eerst gezocht naar slippers,komt uit bij Herqua Sports. Alles was perfect snel geleverd. Mvg

• Beschrijf uw ervaring met het product Perfect

Snel en goede kwaliteit

Snel, goede aanbiedingen

Vlotte bestelling en levering, 1x verkeerde product

Geen tegemoetkoming voor de levering van het verkeerde product enkel terugstorting van het teveel betaalde. Anders moest men het sturen van het juiste product en het terugsturen van het verkeerde product bekostigen. Dit noem ik kortzichtig. Vreemd systeem van kortingbon; men laat een product zakken voor een paar Euro, dan kan je de kortingsbon niet gebruiken.

• Beschrijf uw ervaring met het product Merk is goed

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed