Geleverd in België binnen voorgestelde tijd , product naar verwachting

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Verwachting is volledig ingelost

Snelle en prima service

Gebruiksvriendelijke website en vervolgens ook een heel vlotte afhandeling van hetgeen besteld is en dus ook snel in huis, Top !!

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Alles verliep snel en goed!

Alles verliep snel en goed!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie Vingino jas, zit goed!

Snel gereageerd als het niet leverbaar is

Het qrtikel was niet meer voorradig dat hebben ze de volgende dag al gemaild. En het volledige bedrag met een paar dagen weer op mijn rekening terug gestort. Echt goede service.

snel

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product ik had al een paar dezelfde sneakers dus ik wist welke maat ik nodig had.

Prima ervaring, bestelde artikel werd snel geleverd.

Nette en snelle service.

De bestelling was snel geleverd. Helaas pasten de schoenen niet goed en heb ik ze retour moeten sturen. Ook deze service was netjes. Bedrag retour gestort, - 3,95 verzendkosten. Dit was overeenkomstig met de informatie op de website.

Top en heel snel

Hele snelle afhandeling. Goede service en mooie prijs

• Beschrijf uw ervaring met het product Mooie slippers

Snelle verzending, goede kwaliteit

Het product werd snel Verzonden en is van prima kwaliteit.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product!

Probleemloos

Duidelijke shop duidelijke Communicatie

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima tas

Prettige snelle communicatie

Goede ervaring met Hergua, Helaas niet met de door hen gekozen vervoerder DPD. Deze leverde het pakket niet af omdat ik niet thuis zou zijn geweest. Onzin de hele dag heb ik zitten wachten. Dit soort problemen nooit met Post.nl. Misschien te overwegen naar Post.Nl over te stappen. De communicatie met Hergua en de afhandeling liep naar volle tevredenheid.

Ok

Ok

• Beschrijf uw ervaring met het product Ok

Herqua sports heel goed.

Herqua sports is super. Goede prijzen, snelle en nette levering. Goede communicatie. Helemaal top!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Heel goed.

Snel geleverd, snel terug betaalt

Een toppertje!

• Beschrijf uw ervaring met het product Goede kwaliteit

Snelle levering, goede prijs

Ik kende Herqua niet, dus online bestellen was een beetje een gokje. Het werd een goede ervaring. Snelle levering, prijs onder de adviesprijs. Betrouwbaar.

• Beschrijf uw ervaring met het product Nog niet gebruikt

Verkeerde sneakers

Op de website leuke sneakers besteld Bleek bij ontvangst niet de juiste te zijn..! Kreeg het lage model inplaats vh hoge model.. Ze hadden de verkeerde afbeelding geplaatst op de site (ze hadden helemaal geen hoog model zoals op de afbeelding vd website afgebeeld!) Erg jammer maar wel een Nette afhandeling en vriendelijk geholpen aan de telefoon!! Maar het is toch altijd een gedoe… (En helaas geen sneakers..)

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Terug gestuurd dus weet ik niet

Alles ging verkeerd

Ik bestelde een jas en deze zou de volgende dag bezorgd worden. Waarschijnlijk was het adres verkeerd ingevoerd want DPD heeft het pakket nooit bij mij aangeboden. Ik had de jas al betaald en heb contact opgenomen met Herqua. Telefonische en per e-mail werd er bevestigd dat de jas meteen weer verstuurd zou worden wanneer de jas terug was. Ik kreeg na een paar dagen mijn geld terug en een e-mail dat ik evt contact op kon nemen met een medewerker (deze bleek niet meer bij Herqua te werken of alleen op zaterdag) toen gemaild en er werd gezegd dat ik de jas opnieuw via de website kon bestellen. Dit kon niet want de jas was niet meer op voorraad.. Weer gebeld en er zou worden gezocht naar de jas. Deze was nergens meer te vinden en dus 2 weken bellen en mailen voor niks. Al met al een amateuristisch en zeer slordig van begin tot eind.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Wel kunnen bestellen maar niet leverbaar

Positieve: geld kwam snel terug

Order nooit bezorgd…

Mijn order is nooit bezorgd en Herqua heeft me tot nu toe geen passende oplossing gegeven… Heel jammer. Ik geloof wel dat de klantenservice van ze normaal top is maar uit mijn ervaring is deze iets minder. Ik hoop dat ik alsnog een passende olossing krijg!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Product zou vast goed zijn maar heb daar geen inspraak over.

Fijne webwinkel, snelle levering en prima service!

Ik vond deze webwinkel in mijn zoektocht naar specifieke wandelschoenen. Omdat er een technische storing was, had ik telefonisch contact. De medewerker was heel vriendelijk en service gericht. Ik werd telefonisch geïnformeerd toen de storing voorbij was, en kon alsnog mijn bestelling plaatsen. Erg vriendelijk en goed geholpen, terwijl ik (nog) geen vaste klant was. De volgende dag werden mijn schoenen al thuis bezorgd. Deze winkel blijft zeker een van mijn favorieten!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Fijne wandelschoenen. Is mijn derde paar van dit merk en type.

zeer vlot, zeer correct

Korte levertijd. De maat was te groot dus heb ik vanuit België teruggezonden. Alles was hiervoor voorzien. Zeer vlot. Binnen de kortste keren stond het geld terug op de rekening.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Top schoenen voor een mooie prijs. Snel geleverd!

• Beschrijf uw ervaring met het product Naar verwachting

Goed binnengekomen, ik ben tevreden.

De jas ziet er goed uit, alleen komen er af en toe een paar donsveren uit. Snelle levering. Ben tevreden!

• Beschrijf uw ervaring met het product Tevreden

Precies wat ik wil

Duidelijke beschrijving van product. Vlot geleverd.

• Beschrijf uw ervaring met het product Uitstekende pasvorm

Schutstraat 79-81