Wandelschoenen besteld en snel geleverd

• Beschrijf uw ervaring met het product Lowa is top

alles zoals zou moeten

goed geholpen. ook telefonisch

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product zoals verwacht

Ik had snel een nieuwe wintersportjas nodig. De volgende dag was hij in huis en ook nog eens met korting kunnen bestellen.

• Beschrijf uw ervaring met het product Goed

Alleen online ervaring, snelle levering! En iedere keer snel geleverd. Uitgebreid assortiment. Zeker aan te raden.

Alles prima in orde!

goede leveringstijd

Prima servic!

• Beschrijf uw ervaring met het product Top product

Product en levering zoals beloofd.

Bestelling en levering zoals aangegeven op de website. Mooi product, heel blij mee! De omschrijving op de website deed niet helemaal recht aan het product want in werkelijkheid nog beter maar op de website van het merk zelf had ik die informatie wel gevonden.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooi product zoals verwacht.

2de hands ski"s

Superservice ,via webwinkel besteld en vervolgens afgesteld op de skischoen en opgehaald. Vriendelijk en goede service .TOP

• Beschrijf uw ervaring met het product Komt nog ,nog niet op vakantie

Nieuwe schoenen voor mijn zoon besteld. Snel geleverd,top.

Mooi product, snelle levering

Mooie skiwanten gekocht in de aanbieding. Goede pasvorm. Mooi product en levering volgens afspraak.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product lekker warme wanten

Goede prijzen en hele goede service

Snelle aflevering

• Beschrijf uw ervaring met het product Product als verwacht

Duidelijke webshop, vlotte levering !

Gemakkelijk kunnen bestellen, vlot geleverd.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Mooie sneakers, jammer genoeg te zwaar model voor mijn smalle voeten.

Gewoon zo het hoort

Heel plezierig en alles naar wens

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Weet ik nog niet

zeer tevreden

snel geleverd, mooi verpakt en zeer goede kwaliteit

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product uitstekend

Keurig geleverd. Nerjes verpakt.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Zeer goed zicht op de weg voor je. Fijn dat je met één knop het licht op je rug en op je borst aan kunt doen. Je kunt het licht naar beneden richten zodat je een tegenligger niet verblind. Ook kun je het licht minder fel zetten. Dat is prettug wanneer je in een groep loopt. Ik gebruik het, naast hard lopen ook tijdens het honden uitlaten. Het is makkelijk om te doen. Ik heb er twee besteld. Helaas is mijn man er te breed voor. Andere verlichting die ik heb, maar zonder verstelbare voorlamp, is echt one size. Deze is echt voor S en M. Niet voor maat L en Xl. Dat vind ik jammer.

Vlotte, correcte levering van een topproduct

Alles verliep vlot - bestelling online - verloop transport - levering - facturatie - enquête. Top!!!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Goede kwaliteit- hippe look - gemakkelijke schoen

Zeer goede producten

prijs/kwaliteit zeer goed

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product net wat ik ervan verwachtte

Snel geleverd.

Snelle levering en goede kwaliteit van bestelde artikel.

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Fijn jasje, goede maat en kleur

Heb hier voor het eerst iets besteld , tot volle tevredenheid !

Wilde een warme winterjas en heb hier een Lutha jas gevonden die heerlijk warm is en een mooie pasvorm heeft ! Had besteld en de volgende dag al in huis , hoe snel kan het !!

• Uw oordeel over het product
  • Beschrijf uw ervaring met het product Fijne warme jas die ook nog heel mooi is !

Slechte communicatie

Ik heb inmiddels ongeveer 1,5 week geleden 2 skibroeken besteld. Ik kreeg een mail van dpd dat de eerste bezorgpoging was mislukt, omdat er niemand thuis was, terwijl ik gewoon op mijn werk was en de winkel gewoon open was. De volgende dag kwamen ze opnieuw, heeft mijn collega de doos aangenomen. Deze was helemaal ingedeukt en half open “getrokken” hierbij miste de helft van de bestelling. Ik heb hierna per direct een mail gestuurd met foto’s van de doos, helaas nogsteeds (1 week later) geen reactie. Ondertussen ook contact proberen te krijgen via het contactformulier, hierop ook geen reactie. Ik ga de andere broek maar retourneren omdat er niet word gewerkt aan een oplossing. Het gaat namelijk wel over €400.

Het werd netjes afgehandeld

Ik had een ski jas besteld maar die bleek niet meer voorradig. Ik kreeg een keurige brief en direct mijn geld terug. Het enige puntje is dat ik de brief eerder had willen ontvangen.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Retourkosten toch belast ondanks foutieve verzending

Helaas foutief artikel ontvangen, kan gebeuren. Herqua doet niet aan ruilen en retourkosten zijn 3,95. Verzocht op retourformulier om retourkosten niet door te belasten omdat het in de basis niet mijn foutisdat ik retour moet sturen. Hen immers ander artikel ontvangen dan besteld. Niet vernomen dat artikel retour is gekomen en zie zojuist op afschrift dat retourkosten toch van te ontvangen bedrag af is getrokken. Jammer.

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Zeer goede en snelle levering.

Het bestelde product werd snel geleverd. Via track en trace code goed te volgen en keurig op tijd. Top!

• Beschrijf uw ervaring met het product Prima kwaliteit

Broeken werden snel geleverd. Helaas waren de broeken niet mijn maat en retour. Geld snel terug

• Beschrijf uw ervaring met het product N.v.t.

Wilde voordat ik online bestelde nog iets weten en werd telefonisch heel prettig te woord gestaan Bij het ophalen van de bestelling alles meteen super geregeld , goed op de hoogte van alle afspraken

Schutstraat 79-81

7907 CB Hoogeveen