Leuk aanbod kleding en super snelle levering! Goed traceerbaar en op tijd geleverd.
Goede ervaring met Herqua sports Top!
Goede ervaring met een mooi afgeprijsd product.
Goede en snelle levering, netjes verpakt
Steeds een goeie winkelervaring in de Herqua online shop. Producten tegen heel scherpe prijzen, vlotte verzending, top klantenservice! Aan deze (web)shop kunnen velen een voorbeeld nemen
Prima bedrijf zowel fysiek als webwinkel. Ruim assortiment met mooie merken!
Er werd een verkeerde trui geleverd, hierdoor een teleurgesteld kind bij het openen van de kado. Ik heb de trui nu teruggestuurd. Ik ben benieuwd of ik nu retourkosten dien te betalen. Het us de fout van de winkel, anders was er geen retourzending geweest.
Afgelopen week online ski’s gekocht. Keurig onderhouden en afgesteld. Na vriendelijk telefonisch contact aansluitend direct verstuurd. Ski’s kwamen overeen met de afgebeelde foto’s.
Na een lange zoektocht naar Lowa wandelschoenen. Meerdere keren te horen gekregen moeilijk leverbaar en productie problemen. Toch gevonden en met enkele dagen in huis. Mijn vorige Lowa wandelschoen had ik ondertussen alweer 10 jaar. Nu helemaal tevreden mijn nieuwe schoen aan het inlopen.
Nooit iets geleverd gekregen en ook geen afzegging gekregen. Via Klarna een creditering gezien
Beste Joke, Vervelend om te horen dat het op die manier gelopen is. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Team Herqua [email protected]
nog niet gebruikt wegens de thans te hoge temperaturen :-)
Fijne ervaring met bestellen bij Herqua Sports. Goede producten en snelle levering en snelle reactie op de mail. Dik tevreden, top!
Ik bestelde een artikel dat nadien niet voorradig bleek te zijn. Spijtig, maar de terugbetaling gebeurde onmiddellijk.
Geweldige service. Een webshop die je daadwerkelijk nog kunt bellen, een unicum tegenwoordig.
Goed geregeld
Snel & goed
Goede product geleverd en snel
Heb Hanwag schoenen gekocht. Wist wat ik wilde hebben. Hier het beste geprijsd. Goed geleverd met DPD. Alles precies in orde!
Ik heb onlangs een product besteld en dat bleek niet op voorraad. Ik werk in de IT en vind het daarom sowieso al twijfelachtig dat dat tegenwoordig nog voor kan komen, maar de afhandeling van deze situatie door Herqua was ronduit slecht. Er is mij enkel verteld dat het product niet op voorraad was en ze boden 6% korting op de volgende aankoop. Ik zie u denken: 6%, is dat niet de korting die werkelijk overal wordt aangeboden en die je ook weer krijgt voor het schrijven van een review? Dat klopt! Op mijn mail waarin ik dit aankaartte en zei dat dit een rare korting is voor een spijtbetuiging is niet gereageerd.
Beste, Vervelend om te horen dat het niet goed is gegaan met uw bestelling. Helaas is het bij ons wat lastiger, omdat we een ook een winkel hebben waar spullen worden verkocht. Mocht u een goede oplossing hebben om dat te kunnen verkomen, dan horen we het graag. Met vriendelijke groet, Elmar [email protected]
Vg
Vlotte bestelling en levering. Goede omschrijving van de producten op de site. Wat vertraging bij de levering naar BE, maar te verwachten met de drukte rond de feestdagen.
Snelle levering van een mooi product
Hou op met deze onzin; ik heb gewoon een broek gekocht
Snel geleverd mooie kwaliteit nord face winterjas Goed wind en water dicht week in bezit en alle weer omstandig heden gehad inclusief -10 Zou er zo weer bestellen