Duidelijke site, mooie artikelen en snel geleverd! Aanrader!!
Levering was snel. Goede telefonische bereikbaarheid.
Goede website en snel geleverd
Tot nu toe een goeie ervaring. Heb 1 item gehouden en 1 item zojuist retour gezonden.
Goed!
Snelle reactie per mail. Retourlabel ontbrak.
Beste Monika, Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Wij zien dat uw pakket zaterdag 26 november is afgeleverd bij een Parcelshop. DPD haalt in het weekend geen pakketten af bij Parcelshops, dus deze is gisteren eind van de middag bij ons afgeleverd. De retour is direct verwerkt en de terugbetaling is al in werking gesteld, dus kunt u binnen 2 werkdagen het geld terug op uw rekening verwachten. Tevens wordt op onze website aangegeven dat de totale retourverwerking maximaal 5 tot 10 werkdagen kan duren en deze zijn nog niet verstreken. Wij hopen op uw begrip en hopen u terug te zien op Herqua.nl! Met vriendelijke groet, Team Herqua Sports
Originele beoordeling
De retourzending is op 25 nov aangeboden en mijn geld is nog niet retour. Ook ontbrak het retour label.
producten van goede kwaliteit snel en voordelig geleverd. artikel welke qua maat net niet paste retour gestuurd en razendsnel geld terug gestort. volgende bestelling weer hier!
Online bestelling binnen no time in huis. Duidelijk communicatie en product was netjes verpakt. Goede ervaring!
Snelle levering.
Direct geleverd zoals beloofd
Snelle verzending en heel blij met mijn broek van Zoso
Als het in de winkel ligt staat het ook Online. Top!
Goede schoenen, snelle levering en afhandeling van retour.
Ik ben heel netjes geholpen toen er iets ontbrak. Herqua kwam met een snelle en nette oplossing.
Mijn dochter was helemaal blij met haar nieuwe sneakers.
Een snelle levering, goede service.
Nette en snelle afhandeling van de bestelling
parfait
Twee tennis shirts gekocht. Snelle levering en mooie shirts.
Goede ervaring
Enorme lichtstraal. Zeer tevreden !!!
Snelle levering, goede kwaliteit
De doos waarin het aankwam was gescheurd, ingedeukt en nat. Ik had een skibril besteld en die zat er helemaal los in. In een te grote doos
Tevreden
Dat je voor retourneren moet betalen!
Beste Joanne, Vervelend om te horen dat je niet tevreden over ons bent. Dat er retourkosten in rekening worden gebracht is, omdat de kosten voor ons anders ook te hoog worden. We hebben dit wel overal aangegeven op de website, als u iets bij ons besteld. Met vriendelijke groet, Team Herqua Sports