Dure ski handschoenen besteld, maat precies uitgemeten via procedure op website. Volgende dag al levering, allemaal prima... Verkeerde maat geleverd. Echt een teleurstelling, het enige dat je moet doen is op de bestel bon kijken de juiste maat en merk van het schap halen en die in een doos doen en versturen. Onbegrijpelijk dat dit mis kan gaan. Bij telefonische navraag blijkt de goede maat niet meer aanwezig. Kortom: allemaal verloren energie, zonde en hierdoor verliezen jullie een klant.
Beste heer/mevrouw, Wat vervelend om te horen dat u de verkeerde maat handschoenen heeft ontvangen. Ons team werkt ontzettend hard om bestellingen goed te verzamelen en te versturen. Zij werken zelfs met dubbele controles en helaas wil het dan zelfs nog eens zo zijn dat er per ongeluk een verkeerde maat de deur uitgaat. Mijn oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
In de winkel geweest voor nieuwe skischoenen. Voeten werden gescand en daardoor een perfect zittende skischoen gevonden. Mocht de schoen toch niet lekker zitten dan kan er geruild worden of aanpassingen worden gedaan aan de schoen, net zolang totdat deze goed past. In de winkel neemt men ruim de tijd om je een paar goede skischoenen te verkopen.
Beste Robert, Super om te horen! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Een enorm aanbod in skibroeken in grote maten!. Gisteren om 23:00 besteld en al de volgende dag in huis. Hoe kunnen jullie zo snel leveren? heel bijzonder en een enorm aanbod. Zeker een aanrader voor de wintersport
Heb op 18 december een racket besteld als kerstcadeau. Is blijven liggen in depot van dpd. Volgens dpd moet de leverancier dan een verzoek tot onderzoek starten. Volgens leverancier kon dit niet. Heb order herroepen aangezien er geen beweging in de zaak kwam noch een correcte communicatie. Racket op 4 januari! toegekomen. Geen aanrader om online te kopen. Heb via paypal een terugbetaling gevraagd en vandaag gekregen. Ook paypal heeft geen reactie van leverancier ontvangen...... Communicatie en service nihil
Beste Christa, Bedankt dat u de moeite heeft genomen op een review te plaatsen. Wat vervelend om te horen dat u de bestelling nooit heeft ontvangen. Wel vind ik het vreemd dat één van mijn collega's heeft aangegeven dat wij geen onderzoek starten aangezien we dat wel doen. Ik heb inmiddels het mail contact gezien en zie inderdaad dat er wel wat te verbeteren valt qua communicatie. Het klopt dat wij geen contact opnemen met de betaaldienst voordat wij het probleem hebben opgelost met de bezorgdienst. Mijn oprechte excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Zeer slechte webshop service. Sturen snowboardschoenen maat 38 links en maat 40 rechts zonder orginele doos. Vervolgens mag je zelf alles terug sturen en opnieuw bestellen en wachten op je geld.
Beste Mark, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om ons te beoordelen. Het is inderdaad niet heel erg handig dat wij twee verschillen maten hebben verstuurd. Wij bieden de mogelijkheid om de snowboardschoen kosteloos retour te doen. Ik snap dat het wat omslachtig klinkt om dan vervolgens weer opnieuw de schoenen te bestellen, maar op deze manier kunnen wij de fouten oplossen en voorkomen dat er nog meer problemen ontstaan. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Ik ben zeer tevreden en zalll zeker nog eens bij Herqua bestellen en aanbevelen bij vrienden
Ik had de goede maat besteld er werd echter twee maten kleiner geleverd ? Bij retour was mijn eerder bestelde maat er niet meer . Terugbetaling ging top waarvoor dank . Solden mislopen echter .
Het product werd snel geleverd. Prijs was volgens Google lager bij herqua dan ergens anders maar op de site van herqua was dit niet het geval. Ik heb contact opgenomen met herqua, ik heb de korting wel gekregen. Dus naast een ruime keuze aan kwaliteit bieden zij ook uitstekende service.
Geweldige service ook met telefonisch contact te hebben met deze firma. De jongeman Mathijs is echt een professionele persoon die ons keurig te woord stond. Wij zijn nog naar de zaak geweest en ook daar hielp Mathijs ons perfect. Deze jongen weet echt heel veel en is vooral klantvriendelijk. Voorts het personeel dat in de zaak werkt te Hoogeveen zijn allemaal top mensen en hebben echt verstand van zaken.
Beste Mieke, Wat super om te horen! Mathijs en het team werden er helemaal blij van. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Ik heb een jas besteld. Deze werd de volgende dag al geleverd. Helaas zat de jas te krap en heb ik geretourneerd. Het retourproces inclusief retourbetaling ging makkelijk en snel.
Beste Sandra, Het klopt inderdaad dat de jassen van Goldbergh klein uitvallen. Ik heb het direct in de content vermeld zodat anderen in het vervolg hier bewust van zijn. Bedankt voor het plaatsen van deze review zodat we de kwaliteit op onze website op deze manier kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Beste Hje, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Die 2 moet daarom vast een 10 zijn ;) Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Ik wilde een broek laten repareren, dit koste een klein bedragje. Maar wel super dat dit kan! Een winkel vol mooie nieuwe jassen en broeken, maar niet te min om mij te helpen met een reparatie! Zeker de moeite waard
Een heerlijke winterjas gekocht die ervoor gaat zorgen dat ik het niet koud krijg. Vriendelijk personeel en in het weekend zijn er zelfs broodjes knakworst en bier!
Beste Ellen, Fijn om te horen! Geniet van je winterse avonturen in je nieuwe winterjas. Helaas laat de echte winter nog wel op zich wachten. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Ik had mijn sneakers enkele weken geleden besteld, snel toegekregen maar bleken het 2 linkersschoenen te zijn, geen probleem (vergissen is menselijk) dus terug opgestuurd met een nota dat de linkerschoen perfect past maar dat ik graag ook een rechterschoen had. De sneakers direct terug besteld, geld ook snel teruggekregen. nu duurde het wat langer wanneer de opnieuw bestelde sneakers er waren, eens ze eindelijk aan mijn deur stonden, de doos opengedaan, zag ik WEER 2 linkerschoenen.. Gebeld naar klantenservice, omdat zij het te druk hadden moest ik mijn probleem doormailen (dit gedaan). Na enkele dagen kreeg ik een mail terug met de vraag naar het klantennummer (heb ik gegeven), 2 dagen later vroegen ze een foto van de 2 linkerschoenen (heb ik doorgemaild) en nog eens 2 dagen later mailde ze dat ze het jammer vonden en dat ik de sneakers terug kon sturen zonder retourkosten. Geen oplossing en dus ook geen sneakers (heb ze niet meer besteld, wel jammer want ik vond ze heel mooi)..
Beste Vanessa, Onze excuses dat er tot twee keer aan toe er twee linker schoenen naar u zijn opgestuurd. Dit is absoluut niet de bedoeling. We gaan in het vervolg hier beter op controleren zodat dit niet nog een keer gebeurt. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Mooie site. Snel en correct geleverd.
Mooie kledinglijnen, duidelijke website en snelle levering/bezorging
Een paar wandelschoenen besteld, ik wist mijn maat en heb dan ook niet met retourzendingen en terugbetalingen te maken gehad, dat proces kan ik niet beoordelen Zeer snel geleverd, ik ben tevreden!
mooie korting op nieuwe jas
De bestelling was snel binnen. Prijs/kwaliteit was goed. 1 artikel retour gedaan en ook het geld daarvan snel terug ontvangen. Super!
Supper zaak en goedkoper als bij decatlon
Snelle levering en met vragen binnen 1 dag contact per mail
Werd super goed geholpen door de klantenservice en de bestelling was snel in huis.