Ik vond op de website een grote keuze aan kwalitatief uitstekend materiaal aan scherpe prijzen. De bestellingsprocedure verliep zeer vlot en de levering gebeurde zeer snel. Prima service!
Goede prijzen, prima bezorging.
Mijn ervaring is goed hoop dat deze LLOWA beter zijn dan mijn vorige ……
Fijne site, snelle levering en goede prijs
fijne en snelle bediening.
Ik wist gemakkelijk welke maat ik moest kiezen. De levertijd kon ik goed volgen.
Eerste bestelling bij Herqua sports. Pakketje volgende dag geleverd, product boven verwachting. Een aanrader!
Een Lacoste zwemshort besteld voor mijn zoon. De kwaliteit is goed en de maatvoering klopt precies. De communicatie over de aflevering verliep heel goed.
Beste Coby, Fijn om te horen dat het product en de communicatie naar wens is. Laat de zomer maar komen! Wij wensen uw zoon veel zwemplezier toe. Met vriendelijke groeten, Ellen van team Herqua
Wandelschoenen gekocht, snel geleverd en heldere terugzend mogelijkheid mocht het product eventueel niet bevallen. Dus prima service
Beste Jan, Fijn om te horen! We wensen u heel veel wandelplezier toe. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Mooie acties, snel geleverd! Zoals je verwacht!
Geweldige service!
Snelle levering en ook retourproces prima in orde.
Correcte sercice
Super product, goede prijs , en heel snel geleverd! TOP!!!
Top service en snelle levering
Schoenen besteld waar ik al een tijdje naar op zoek was (ouder model). Gevonden voor een redelijke prijs. Bestelling is netjes en vlot afgehandeld.
Beste Harry, Fijn om te horen! Hopelijk kunt u nu weer lekker rondrennen op uw nieuwe stappers. Met vriendelijke groeten, Ellen van team Herqua
In één woord prima!
Voor het eerst maar, gelet op opgedane ervaring, zeker niet voor het laatst, sportkleding bij u gekocht. Goed product, scherp geprijsd en snel en correct afgehandeld.
Beste Ria, Fijn om te horen! Wij hopen dat u veel (sport)plezier gaat hebben in onze sportkleding. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Luchtig, geen zware bottines en toch wat vering ondanks redelijk dunne zool. Ik verlang al naar grotere wandelingen met deze goeie stappers…
Beste Sarah, We wensen u heel veel wandelplezier toe op u nieuwe wandelschoenen. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Ik heb wandelschoenen besteld van Lowa, een stuk goedkoper dan in de winkel. Waren hier afgeprijsd en in de winkel niet. Snel en keurig geleverd, niets op aan te merken.
Prime site. De bestelling snel in huis, werd ook goed gecommuniceerd. Helaas waren de schoenen voor mij toch niet zoals het moest zijn. Retour gezonden, er zat netjes een retoursticker bij, geld keurig terug gestort. Er werd alleen retour kosten ingehouden, maar dit stond ook keurig vermeld in de voorwaarden dus wist ik vooraf. Voor mij een site om zeker nog een keertje te bestellen en raad het een ander ook zeker aan!
Ik heb iets meer dan 1 maandt gewacht op me bestelling .
Jarenlange goede ervaring met Falke wandelsokken
Beste Herman, Daar ben ik het helemaal mee eens! Ik ben ook dik tevreden over Falke ze zitten heerlijk en zelfs bij een lange wandeling zoals een etappe van het Pieterpad had ik geen blaren. Wij hebben ze daarom ook het hele jaar op voorraad. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
retourzending ook prima verlopen
Online besteld en opgehaald in de winkel een half uur later. lag gewoon al keurig klaar.
Beste Gerben, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groeten, Ellen van team Herqua