Netjes en snel verstuurd
Beste Colinda, Bedankt voor de positieve review, daar worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Betrouwbare webwinkel. Vlotte, duidelijke en goede service. Zoals het hoort te zijn.
Super snelle levering en mooie schoenen!
Ik ken deze winkel niet. Dus was eerst een beetje rsceptisch. Maar ben heel erg tevreden. Alles ging snel. En kreeg me schoenen netjes aan huis geleverd. Aanrader om hier schoenen te kopen
Snelle levering en snelle reactie bij vragen.
Beste Marijke, Wat vervelend om te horen dat niet alles naar wens is gegaan. Ik heb u daarom even een mailtje gestuurd. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Originele beoordeling
Retour wordt niet behandeld. E-mail wordt niet beantwoord.
Ik had snel een jasje nodig omdat tijdens de naderende vakantie veel regen verwacht werd. De bestelling duurde één dag en het jasje van Save the Duck is prachtig en heerlijk tijdens de heftige regen gedurende mijn vakantie!
Beste Jeanine, Wij wensen u een hele fijne vakantie toe en heel veel plezier met uw nieuwe Save The Duck jas! Hopelijk valt het weer een beetje mee ;) Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Geen 5* omdat de website soms bij filterinstelling traag reageert. Verder top. Ook de klantkado's zijn leuk.
Beste Daan, Bedankt voor de feedback! We gaan er mee aan de slag. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Netjes verzonden, op tijd gewoon prima
Snel en goed weinig tot niets op te merken!
Gelukkig werden min bestelde schoenen snel geleverd. Nu richting de 4 daagse trainen in juli. Op tijd en mede dankzij Herqua mag ik het gaan beleven.
Beste Willem, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Ik wens jou veel wandelplezier toe en heel veel succes met de wandelvierdaagse! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua Sports
Snelle en correcte levering
Veel keuze in de webshop. Filters werken goed. Traject van bestellen duidelijk.
Goed!
Blij met m’n korte Cars joggingbroek. Ideaal dat er zakjes in zitten met een rits. Was goed geprijsd en binnen enkele dagen verzonden.
Mooie Maruti sneakers voor een mooie prijs besteld. En snel geleverd.
Ik had perongeluk de verkeerde maat besteld, dus ik moest mijn schoenen terug sturen. Binnen twee dagen had ik een mail dat ze mijn retour ontvangen hadden en nog eens twee werkdagen later had ik mijn geld terug. Heel fijn dat het zo snel ging. Inmiddels heb ik mijn nieuwe schoenen ook ontvangen. Fijn, dank je wel
Mijn eerste bestelling ging super vlot
Mooi aanbod, snel en keurig geleverd. Aanradar
Beste Robert, Fijn om te horen dat alles naar wens is! Wij worden ontzettend blij van dit soort reviews. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua Sports
Onlangs heb ik hardloopschoenen besteld. Helaas was het niet de goede schoen voor mij, maar de goede punten van Herqua zijn: het mooi assortiment, de snelle levering en retourproces! Ik zou hier zeker weer bestellen!
Beste Eline, Wat jammer dat je bij ons niet de juiste hardloopschoenen hebt kunnen vinden. Uiteraard ben je ook altijd van harte welkom in onze winkel in Hoogeveen voor een gratis voetmeting en het beste advies voor de juiste hardloopschoenen. Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Mijn bestelling kwam in een zwaar beschadigde doos, waardoor er ook een lichte beschadiging op mijn bestelde item zat. De manier hoe hiermee omgegaan was vond ik niet echt klantvriendelijk.
draag de schoenen sinds een week. Alles perfect
Beste Stephan, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Ellen van team Herqua
Niet mijn gebruikelijke adres om online te kopen maar deze eerste ervaring was positief ! Goede prijs en er werd snel geleverd.
Snelle levering van het product. Helaas moest ik de schoenen terugsturen. Geld werd zonder probleem teruggestort.
Het was een snelle levering en het productieproces was precies zoals beschreven.