Filtre

Goed advies en snelle service

Ik ben goed en vriendelijk geholpen. Kreeg goed advies over de aanschaf van een nieuw statief en filter.

• Kennis en Vakmanschap

Tijdens een grote stroomstoring zoeken naar oplossingen en zeer goed geholpen.

Ik kwam met mijn kapotte gopro om deze ter reparatie aan te bieden. Bij aankomst bleek er een grote stroomstoring te zijn in het pand en iedereen stond buiten. Het personeel heeft zich ingezet om toch de klanten te helpen. Mijn probleem is zeer goed opgelost en ik ben dus een blije en tevreden klant.

Profi winkel

Heel lang geleden begonnen bij Foto Booms, nu is het Cameranu is geworden nog steeds super tevreden. Na de verhuizing is het een echte snoepwinkel geworden. Ik bestel vaak online en haal het dan op in de winkel.

Gewoon goed

Gewoon goed!... zo doorgaan.

• Kennis en Vakmanschap

Service staat hier hoog in het vaandel.

Sinds kort klant bij Cameranu, na een want mindere ervaring elders. Diverse malen in de winkel Rotterdam geweest, en ben daar heel fijn geholpen door alle medewerkers. Heb ruim 20 jaar ervaring in de detailhandel, en ben bij cameranu geholpen zoals ik zelf ook altijd heb gewerkt. Ook telefonisch prima uitleg, en vandaag iets online besteld. We gaan even afwachten hoe dit loopt, maar heb daar alle vertrouwen in.

Geweldig geholpen!!!

Helaas had ik mijn voorzetglas in honderd stukjes liggen. Het glas zat muurvast en zelf durfde ik er niet mee aan de gang. Een medewerker heeft hem losgekregen en er een nieuwe opgezet. Hoefde alleen een nieuw glas te betalen de rest was service!! Echt een goed bedrijf wat meedenkt

• Kennis en Vakmanschap

Het voordeel van een winkel is persoonlijk advies

Ik was op zoek naar een nieuwe camera maar wist niet wat ik wilde. Ik had een Canon Powershot 730 (compact) en wilde wat beters maar met een goede alles-in-1 lens. In het gesprek adviseerde men mij bij CameraNU een Canon Powershot SX70. Een begrijpelijk advies, omdat dit een alleskunner is en toch nog een (grotere) compact camera. Na mijn eerste vele foto's was ik teleurgesteld over de scherpte van de foto's. Na internet onderzoek kwam ik bij de Sony RX10M4 uit. Dankzij de 30 dagen omruilgarantie kon ik mijn eerste aankoop probleemloos terug brengen en heb ik in overleg de Sony aangeschaft. Probeer dat maar eens bij een internetwinkel! Een TOP behandeling.

• Kennis en Vakmanschap

Een buitengewoon goede ervaring opgedaan in de winkel op Urk.

Verkoper Michel neemt alle tijd en is vakkundig, open en eerlijk in het geven van adviezen en het tot stand doen komen van een goede deal. "Top"

• Kennis en Vakmanschap

Deze winkel geeft een gevoel van vertrouwen

Afgelopen jaar meerdere keren iets gekocht bij Cameranu in Eindhoven. Spullen worden op tijd geleverd en afhalen in de winkel kan ook. Vriendelijk en behulpzaam personeel, ook bij een probleem. Kortom: de winkel geeft een gevoel van vertrouwen.

helemaal top

Simpele website, makkelijk bestellen, snel geleverd

Onverwacht resultaat

Wat mij betreft was dit niet kopen maar verkopen. De geboden service en klantvriendelijkheid vond ik van hoge kwaliteit. vandaar dat ik een hoogste score heb gegeven. Ik zou aanbevelen dit hoge niveau zo te houden.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Perfecte aflevering

Mijn camera’s zijn altijd op afgesproken tijd afgeleverd. En wat belangrijker is ook onbeschadigd.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende service bij CameraNu Apeldoorn!

Recent hebben we bij CameraNu Apeldoorn een Canon R6 Mark II gekocht, en we zijn ontzettend tevreden met de gehele ervaring. Tijdens het aankoopproces mochten we de camera samen met onze eigen lenzen buiten even testen, wat echt een grote meerwaarde was. Hierdoor konden we meteen zien hoe de camera presteerde in combinatie met onze bestaande apparatuur. De verkoper was erg behulpzaam en nam de tijd om ons uitgebreid advies te geven over het gebruik van de nieuwe camera. Hij legde op een duidelijke en geduldige manier de verschillende functies en instellingen uit, wat ons veel vertrouwen gaf in onze keuze. We zijn zeer tevreden met onze aankoop en de klantvriendelijkheid van CameraNu Apeldoorn. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar professionele apparatuur en deskundig advies!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Fijn geholpen

Prima service, fijne mensen.

Top geregeld

Verkeerde usb-kabel camera-pc besteld voor mijn Nikon D5600 besteld. Bleek voor deze camera niet mogelijk. Retourzending aangemaakt. Zonder probleem geaccepteerd en binnen no-time geld retour. Top service.

• Kennis en Vakmanschap

Gezocht, gevonden, besteld en geleverd

Voor ons huwelijk zochten we een polaroid camera. Niet te duur maar met goede review. Site van cameranu was overzichtelijk en makkelijk. Bestelling en levering razendsnel.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Geweldige online shop en fysieke winkel!

Online kocht ik mijn camera, goedkoper dan elders, en kon hem de volgende dag op mijn eens ophalen in de winkel. Contact was er ook via whatsapp snel en vriendelijk. Ik de winkel goed geholpen.

Alles geleverd zoals beloofd

Dat wat ik zocht was nagenoeg uitverkocht, en zo te zien niet meer leverbaar. Het enige wat mw dwars zat, was het tijdstip van verzending, maar het bleek dat ik kon aangeven wanneer ik de zending wilde ontvangen.

Super geholpen

Super geholpen in de winkel. Nemen de tijd voor je. Bij advies over een soort artikel een eerlijke mening en niet direct het duurste aansmeren.

Levering snel binnen

Bij een nieuwe camera hoort een nieuwe lens. Deze was eenvoudig te bestellen via de website en was de volgende dag in huis.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Makkelijke online navigatie, vriendelijk winkelpersoneel

Mooie website, goede navigatie door verschillende rubrieken. Winkelpersoneel was vriendelijk bij het afhalen van mijn bestelling.

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Al vele jaren uitstekende ervaring

Ik koop al vele jaren gear bij CameraNu en ben altijd blij met de uitstekende site, snelle en goede verzending, snelle respons van de klantenservice en uitstekende service van CameraNu. Die paar keren dat ik hulp nodig had met iets, reageerde de online klantenservice snel en ook in de winkel (Apeldoorn) werd ik uitstekend geholpen. Aanrader als je bij een betrouwbare shop wilt kopen die ook nog eens goede prijzen biedt.

• Kennis en Vakmanschap

Uitstekende persoonlijke behandeling door personeel in filiaal Eindhoven

Zeer vriendelijke en kundige behandeling aan de balie. Er werd gekeken of datgene wat ik wenste inderdaad het meest geschikt was en er werd bovendien gekeken of er voordeliger combinaties mogelijk waren (lens, filters, zonnekap en tasje). Zeer tevreden over de geleverde service

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering en product zoals omschreven. Dus prima.

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Nadat mijn Canon R7 geen scherpe foto's bleek te maken, ben ik uitzonderlijk goed geholpen door de medewerkers van Cameranu. Zowel qua diagnostiek als qua vervanging toen dat de enige remedie bleek. Zonder mankeren een nieuw toestel gekregen terwijl het bedrijf daar makkelijk onderuit had gekund. Echt helemaal geweldig.

8 De Spijk

Urk 8321WT