De Camera Nu winkel Apeldoorn geeft uitstekende, vakkundige, vriendelijke hulp bij aankoop camera

Ik heb vorige week een lichtgewicht Lumix S 5 II camera gekocht bij Camera nu in Apeldoorn ter vervanging van een zware spiegelreflex camera in verband met studie reis naar China. Ben er zeer blij mee, werd goed geholpen bij maken keuze. De medewerkers namen alle tijd voor ons, vakkundige uitleg, goed inlevend in de situatie, geduldig meedenkend welke camera's goed zouden kunnen zijn. Uiteindelijk zelf keuze gemaakt: niet de snelle Canon R7 maar de Lumix S5 II met full frame en toch lichtgewicht genoeg en voldoende inzoom mogelijkheid met 20-60 mm lens. Kan later altijd nog een lens erbij doen tot 300 mm. Wij zijn ontzettend blij met de vriendelijke hulp van de medewerkers, dank daarvoor. De informatie op de website is uitstekend, je kunt door de heldere vormgeving goed vergelijken. Ook de telefonische ondersteuning is zeer correct, vriendelijk en geduldig. In een woord Top!

CamaraTOP❣️

Echt een super fijne winkel. De spullen zijn sowieso van grote kwaliteit en ik geniet er zo van dat je naar een prachtige winkel kan gaan. waar vriendelijke en vakkundige medewerkers staan die je graag adviseren maar niet pushen. Ook telefonisch wordt je altijd erg kundig en enorm aardig en geduldig te woord gestaan. Ik kan niets negatiefs bedenken, jullie zijn goud❣️ Dus een DIKKE 10

altijd correct en snel

Ik heb vaker besteld bij Cameranu. En zal dat zeker weer doen! Kundige toko, snelle verzending en goede service. Wat wil je meer. Alleen voor 'prijs' geef ik geen vijf sterren, want deze spullen zijn prijzig. De prijzen van Cameranu zijn fair, maar Minder is dan meer!

Betrokken en doelmatig

In alle fasen van de aankoop van een nieuwe aankoop heb ik uitstekende en prettige contacten gehad met diverse medewerkers. Van mijn kant waren de vragen en antwoorden overigens altijd vriendelijk en zo werd er ook op gereageerd. En vlot. En buiten verwachting ook heel snel en doelmatig. Het geeft mijn zilveren camera extra glans!

Super service

Het personeel neemt alle tijd voor jeen helpen waar het maar kan

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Camera Nu, een veilig en vertrouwde winkel om je aankopen te doen

Mijn Tamron lens 18-400 was stuk, en ik heb deze opgestuurd naar Camera Nu. Deze firma heeft mijn lens doorgestuurd naar Tamron en heeft mij via mails ontzettend goed op de hoogte gehouden. Hulde en dank daarvoor⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Groet Jan Fraanje

• Prijs N.v.t.

Professioneel en vakbekwaam

Al sinds mijn eerste Canon 550D loop ik regelmatig bij CameraNu naar binnen. Altijd is er ruimte om te sparren als ik twijfel over te maken keuzes in apparatuur. Tips, advies en natuurlijk een kopje koffie met een kundig persoon, maken mijn leven als fotograaf een stuk makkelijker.

• Kennis en Vakmanschap

Snel besteld, snel bezorgd.

3 items, makkelijk te vinden. Volgende dag bezorgd. Prima ingepakt.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Slecht produkt met nog slechtere gebruiksaanwijzing.

Rode Wireless ME gekocht. Stap voor stap instructie ontbreekt ook in de zgn. manual op internet. Daarin werd bijv. batterij opladen, normaal gesproken toch het begin, ergens halverwege randomly genoemd. Bij aansluiten zou ie groen moeten gaan knipperen en bij fully charged solid green., Deed ie niet, knipperde rood bij aansluiting, zeker 2 uur lang, ging daarna groen knipperen, zeker 4 uur lang, Solid green kwam ie niet aan toe, ofwel batterij raakte niet volledig opgeladen.. Daarna aangesloten op app in mobiel voor instellen, App zag zowel de receiver als de transmitter niet. Ofwel hopeloos produkt . Alles teruggezonden, naar Cameranu. En geld terug gehad, wel in 3 keer na telefonisch contact met Cameranu.nl, die me overigens snel en adequaat hielpen..

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Van goede kwaliteit en snel

's Ochtends besteld en dezelfde middag nog kunnen ophalen. Super service!!

• Kennis en Vakmanschap

Overzichtelijk, leerzaam en ruime keuze!

Duidelijke uitgebreide webshop, met ruime keuze. Snelle verzending voor een goede prijs.

sneller dan het geluid

gisterenavond besteld : 22:30 vanmorgen geleverd : 08:30 TOP

• Kennis en Vakmanschap

Dit bedrijf levert goede service. Klantendienst is correct en zorgt voor een correcte afhandeling.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goed geholpen in de winkel

Medewerkers doen hun best mee te denken en een goed product of service te bieden.

İts was nice

I liked the product very much, the service, the quality, everything was very good, I thank you for that.

• Kennis en Vakmanschap

Superfijne winkel en webshop!!

Alles is snel geleverd en de site is een fijne site om je spullen op te zoeken en te bestellen, Ze hebben een super snelle levering en ook een goede service!

Deskundig advies, aardige medewerkers

• Kennis en Vakmanschap

Snelle levering, voldoende informatie en uitgebreid assortiment

• Kwaliteit N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Vakkundige uitleg over diverse camera’s

Camera met objectieven en assecoires voor ruim €2700 gekocht in het filiaal Apeldoorn. Ik kreeg vooraf een zeer uitgebreide en vakkundige uitleg door een medewerker (Ysanne). Verschillende camera’s en systemen met voor- en nadelen werden gedemonstreerd (via een groot beeldscherm). Alle lof voor de klantbenadering en de wijze waarop ik geholpen werd. Het heeft er toe geleid dat ik er de juiste keuze kon maken.

• Kennis en Vakmanschap

Een winkel met alle benodigde technische kennis en ervaring op film en foto gebied!

Heb mijn camera gekocht in de vestigingen in Apeldoorn en ben geweldig goed geholpen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Fantastisch!

Geweldig vriendelijk en snel contact kunnen krijgen gevolgd door een flinke aankoop. Binnen 24 uur perfect thuis geleverd gekregen. Cameranu heeft er een vaste klant bij!

• Kennis en Vakmanschap

Mijn vaste adres voor alles wat ik nodig heb!

In 2018 begon ik mijn eigen videoproductie bedrijf en sindsdien bestel ik het overgrote deel van mijn materiaal bij CameraNU. De website is heerlijk overzichtelijk, de producten zijn werkelijk ALTIJD perfect ingepakt en het assortiment is mega veelzijdig en écht voor alle doelgroepen (van de beginnende foto- / video mensen tot aan de doorgewinterde professionals) Daarnaast is de klantenservice ook van een zeldzaam hoge kwaliteit (vind maar eens een webshop die het zodanig tot in de puntjes heeft verzorgd zoals CNU) Ik ben oprecht ontzettend blij dat deze winkel bestaat en heb de groei van mijn bedrijf en de kwaliteit van mijn werk mede te danken aan CameraNU!

Mooi spul

Ik had een ophang systeem voor achtergrond rollen besteld en super snel binnen gekregen. Het ziet er stevig uit. Eén van de 6 mechanismen wilde niet vast draaien. Retour sturen wilde ik niet en heb zelf het schroefdraad in de knop maar even met de draad tap in orde gemaakt. Ik heb niks te klagen! dit kan gebeuren. En Cameranu had het ongetwijfeld goed opgelost.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Duidelijke info en vlotte verzending

Op de website staat duidelijke en uitgebreide info over de producten en zodoende kon ik mijn keuze voor dit objectief makkelijk maken. Qua prijzen voor de producten zitten ze erg netjes en reëel! De verzending gaat vlot en je wordt goed geïnformeerd over het verloop van de bestelling.

Snel en netjes geleverd!

Fotobox besteld ; volgende dag geleverd zoals was toegezegd en bovendien tegen een mooie prijs. Kortom zeer tevreden en voor nu en nog eens......

8 De Spijk

Urk 8321WT