When i started to work with Cameranu as a client, all their promises kept on time. Perfect team and perfect service that you all have.
Het was voor mij de eerste keer bij de winkel van cameranu.nl. Ik wist waar ik naar opzoek was doordat ik dat online al had uitgezocht. Ik werd snel geholpen en ben ook met het uitzoeken van de extra benodigdheden ben ik goed geïnformeerd en goed geholpen. Uiteindelijk alles wat ik nodig heb kunnen vinden en meegenomen. Ik merkte wel dat de verkoper die mij geholpen heeft nog niet veel van alles afwist. Een punt van verbetering is de site. Ik wilde in eerste instantie graag online bestellen en daar bijvoorbeeld de tas en geheugenkaart bij bestellen. Maar de tassen die aanbevolen worden passen helemaal niet om de camera heen. En in de winkel kreeg ik te horen dat de aanbevolen geheugenkaarten niet goed zijn en worden afgeraden. Dus hier is zeker een hoop verbetering mogelijk. Ik heb wel snel iemand van de klantenservice gesproken maar ook hij heeft mij de verkeerde informatie gegeven. Want ook de tas die hij aanbevolen heeft past niet. Als ik dus besteld had dan had ik dus niet de juiste producten ontvangen.
Een verademing weer eens goed personeel te treffen. Goed verzorgde winkel. Alle personeel gemotiveerd en vriendelijk. Mooie winkel en fantastische voorraad. Top dus. Speciaal voor van Geleen naar Eindhoven gereden. Geen greintje spijt van :)
De statieven van mijn achtergrond systeem waren niet sterk genoeg voor mijn achtergrond. Ik wilde een paar stevige achtergrondstatieven. Bij camera nu denken ze goed mee en nemen de tijd om samen te vergelijken wat het beste bij mij past. Niet te zwaar en groot om mee te nemen en ook niet gelijk de duurste maar wel de juiste voor mij. Ben altijd blij als ik er binnen stap en ze weer met me mee denken.
Ik had een vraagje over de bezorging. Kreeg vervolgens een uur later antwoord (Speedy Gonzales). De lens die ik besteld heb zat goed en veilig ingepakt. Niks te klagen, prima heren!
Na maanden toch gekozen voor Epson EcoTank ET-8550 printer. Mijn eerste printer om mijn A3 foto,s af te drukken was een epson xp960 expression daarna een epson xp970 expression. Hadden ook prima afdrukken maar de inkt was niet meer te betalen ! Daarom de keuze voor de EcoTank ET-8550
Iedere keer als ik iets bestel bij Cameranu is het een positieve ervaring. Of het nu gaat over het assortiment, de omschrijving op de website, de prompte levering (volgende dag is volgende dag), de prijstelling en niet onbelangrijk kwaliteit het klopt iedere keer weer. Cameranu is mijn internet winkel en soms ook mijn fysieke winkel, waar er steeds meer van komen.
Onderdeel is heel snel geleverd, maar was niet de juiste voor ons, na fijn contact, mogen we hem gewoon om komen ruilen voor iets wat wel bij ons past!
We hebben een tweedehands lens gekocht. Die bleek later niet te voldoen. We hebben hem teruggestuurd en vervolgens een andere besteld. Her geld van de eerste lens stond razendsnel op de rekening. Prima!
Na levering van het bestelde artikel een E-mail ontvangen dat je oude apparatuur kon inleveren. Zo gezegd, zo gedaan. Prima prijs ontvangen voor Olympus 2 met objectieven en toebehoren.
Deskundig, geduldig en goed advies, maar vooral eerlijk meedenken en vanuit oogpunt klant een product benaderen.
Ik heb onlangs met een paar spiegelreflexcamera's het analoog fotograferen weer opgepakt. In de winkel kan ik voor alle benodigdheden terecht en op mijn vragen krijg ik kundig antwoord. Ook via WhatsApp en zelfs binnen 10 minuten!! Ook voor ontwikkelen, afdrukken en vergrotingen ben ik op het goede adres. Heerlijk, zo'n winkel in de buurt!
Onlangs 2 nieuwe camera's gekocht, de Canon R7 en de Canon R10. Het duurde een aantal weken dat de sets compleet waren omdat de adapters er niet waren. Zonder te vragen kregen we een mooie korting als compensatie. Voor de oude camera's kregen we een eerlijke inruil prijs. Kortom wij zijn zeer tevreden over Cameranu. In dit geval vestiging Groningen.
Al lang twijfel ik om een reportage flitser aan te schaffen. Ik was in de winkel om mijn lens schoon te laten maken en raakte in gesprek met de verkoper over een externe flitser. Ik gaf aan het liefste te fotograferen met natuurlijk licht maar soms onzeker ben aangezien je niet altijd kan rekenen op natuurlijk licht. De verkoper legde het zo duidelijk en vriendelijk uit hoe je gebruik kan maken van een flitser zelfs bij natuurlijk licht dat k nu veel zekerder ben in het fotograferen als het natuurlijklicht niet optimaal is. Dus nu flink aan het oefenen met mijn reportage flitser ben er nu al blij mee.
Al jaren koop ik wat ik nodig heb bij camera nu. Altijd nemen ze de tijd voor mij om mij goed te informeren. Er zijn vaak (soms gratis) workshops in de winkel te volgen. Goede sortering van artikelen.
De workshop Mist en Rook was een absolute aanrader. Omdat een deel van het programma wegens weersomstandigheden niet kon doorgaan werd er ter plekke een alternatief geboden. Tevens kregen we de mogelijkheid geboden om de workshop op een later tijdstip kosteloos bij te wonen. En waar krijg je tegenwoordig nog lunch voor en vers bereide maaltijd achteraf? Top!
Ik bracht mijn Nikon 24-70mm 2.8 in en wilde hem met gesloten beurs omruilen voor de Nikon 24-120 F4.0, (a 549,-) dus een downgrade voor mij zelf maar ik kies/koos daar zelf voor met een gegronde reden. Er werd gewoon gezegd door het hoofdkantoor 400 euro krijgt u voor uw lens. De medewerker in de winkel was drie dagen later wel bereid om er 50 euro van de 24-120 af te doen maar dan moest ik nog ff 100 euro bij pinnen. Nou sorry..........maar ik vind dat ik dan professioneel benadeeld wordt. Nee....... voorheen was het Calumet en gingen de zaken veel smoother en werd er ook een gegronde reden gegeven waarom dit en dat als je niet overeen kon komen. En ik bedoel het niet negatief wat mij is overkomen in de winkel....maar had dit echt niet verwacht. Bij aanbevelen zet ik JA....maar hou uw poot stijf voor wat u zelf wilt.
Tijdens een workshop Haal meer uit je flitser, bleek dat de ongebruikte trigger, niet werkte. Zelfs de docent kreeg het niet voor elkaar. Bij de klantenservice van CameraNu heeft de medewerker van alles geprobeerd, maar ook dat lukte niet. Een nieuwe trigger van hetzelfde type en nog een andere uit het magazijn laten komen, ook de nieuwe van hetzelfde type deed het niet, maar de andere trigger deed het direct wel. Contact gehad met de leverancier maar ook die kon het niet direct oplossen. Doordat ik de flitserset al bijna 2 jaar in bezit had, geen garantie meer. Vervelend natuurlijk, maar ja het was er niet van gekomen de flitser veel te testen/ gebruiken en deze belande dus in de kast. Vandaar dat ik de workshop Haal meer uit je flitser graag wilde volgen, ook een aanrader trouwens. Uiteindelijk heb ik de werkende trigger met korting gekocht, omdat dit voor mij de meest praktische, voordelige oplossing was. Jammer dat garantie verlopen was maar toch ben ik zeer tevreden over de uitgebreide en lange service, ruim een uur heeft men geprobeerd het probleem op te lossen.
Het bedrijf ziet er uitnodigend uit. Straalt rust uit ook. Ervaring al meerdere keren dat alle tijd wordt genomen om je zo goed mogelijk te informeren en van dienst te zijn!
Als ik online een specifiek product zoek en ik heb het snel nodig kom ik bijna altijd bij Cameranu uit. Tot nu toe is het de fotowinkel die bijna altijd alles op voorraad heeft wat ze online aanbieden.
Deze winkel maakt mijn leven een stuk aangenamer.
CameraNU doet alles meteen goed. -goede prijs verhouding -snelle bezorging -duidelijke omschrijvingen -goede service Ben erg tevreden over hun en kies toch steeds weer voor hun producten.
Mijn Sony RX 10 MK 1 was aan vervanging toe. Ik heb gekozen voor de Sony Alpha 6400 met lens en verdere toebehoren. Dit nadat wij tweemaal op Urk waren geweest om naar een camera te komen kijken. Inmiddels bestaat de set uit de 18/135 kitlens, een Sigma 56 MM 1.4 contemporary een Meike MK 7,5 F 2,8 diverse accu’s en een hahnel Cub for Sony, Alles zeer snel en correct geleverd. Tijdens het bestel proces heb ik een verkeerd artikel besteld, met één telefoontje hersteld en alsnog de volgende dag in huis. Prima voor elkaar.
Een geweldige ervaring om in de mooie winkel van Cameranu een nieuwe camera aan te schaffen. De medewerkers die mij hielpen, waren allemaal erg geduldig en lieten mij veel uitproberen. Ze hadden veel verstand van zaken en konden al mijn vragen beantwoorden.
Wat is het toch dat een winkel prettig aanvoelt, dat de mensen er omheen meer betrokken lijken. Dat je producten kan zien en 'voelen'. Dat de prijs/kwalteit klopt. Dat je (uitgebreid) gehoord wordt. Dat de klantenservice prima functioneert.. Dat is Cameranu, gewoon de beste van dit moment naar mijn mening.
8 De Spijk
Urk 8321WT