Zeer correct, prijs kwaliteit perfect, super, zeker naar communicatie toe antwoord binnen de 20min.
Voor de aankoop van mijn nieuwe Canon Spiegelreflexcamera had ik via de mail de in te ruilen camera opgegeven. Het geboden bedrag stond mij wel aan. In het verleden had ik ook wel eens een bestelling gedaan maar alleen online. Nu ben ik naar Urk gereden en werd daar prima geholpen. Kreeg nog meer voor de camera omdat ik dacht dat de inruilprijs voor het toestel was. Dit bleek alleen voor de body te zijn. De inruilprijs werd dus nog verhoogd wat een meevaller was en ook zeer betrouwbaar over kwam. Ook de service in deze mooie zaak was perfect. Zeer tevreden is mijn eindconclusie.
er wordt meegedacht bij de vragen !
Voor video opnamen van een serie interview’s had ik een goede afkijk monitor nodig. De verkoper heeft een aantal monitoren uit het magazijn gehaald en aan mijn video camera gekoppelt. Uiteindelijk was voor mijn doel de goedkoopste monitor de beste. De verkoper met veel geduld is er ruim een uur mee bezig geweest. Dat is nog eens service !
Meerdere aankopen gedaan de afgelopen jaren. Nieuwe artikelen op tijd bezorgd zoals beloofd. Ook bij hulp van onderdelen die niet op de site staan gaan ze voor mij op zoek en vinden dit. Leveringen zijn op tijd en volgens afspraak.
Tamron telelens aangeschaft en nieuwe rugzak voor cameraspullen. Perfect advies en alle tijd. Meerdere rugzakken getest vanwege belasting van rug etc. Goed geslaagd. Enkele dagen later in de winkel advies gevraagd over een statief die we particulier konden kopen. Ook met de vragen hierover op een zelfde wijze geholpen. Een bedrijf waar service en advies hoog in het vaandel staan. Daarnaast beschikt met over een grote productkennis. Ik was al klant bij Cameranu.nl en zal dat zeker blijven.
Na problemen met een nieuwe batterij, werd het probleem snel opgelost en een nieuwe toegestuurd
Wij zijn op een hele prettige manier geholpen, deskundig, met humor en een prima service.
Met Black Friday camera bij CameraNU gekocht, maar tijdelijk uit de voorraad door de vele aankopen, en even onzekerheid over levertijden en het binnen de actievoorwaarden binnen krijgen van de camera. Daarover mailwisseling met de klantenservice, die steeds snel antwoord geven. En er blijkbaar vaart achter heeft gezet, want t is prima gelukt en binnen een week na aankoop al thuis bezorgd. Top dus!
Kan je niet garanderen dat een bestelling de volgende werkdag binnen is zet dit dan ook niet op je site. Nu al voor de zoveelste keer dat CameraNu pakketjes vertraging hebben! het begint gewoon echt achterlijk te worden. Enige sneue wat word gedaan is altijd anderen de schuld geven. Werk gewoon eens namens je eigen richtlijnen en haal lekker volgende dag geleverd eraf en maak er van 1 tot 3 dagen.! Kamera-Express heb ik dit probleem nog nooit gehad en dit word ook gewoon via PostNL verstuurd.! Ja cameraNu heeft veel voorraad maar ik raad niemand aan bij hun te kopen.! Er lopen te vaak dingen fout en deze zijn ALTIJD iemand anders hun schuld.
goeie service, snelle levering. uitstekende kwaliteit
Ik ben groot fan van CameraNU omdat ik weet dat ik ze kan vertrouwen met de juiste verzending van materiaal en ze snel en goed leveren. Leuk kaartje erbij ook maakt het echt persoonlijk.
Hoe gemakkelijk is me dit: ´s avonds val je op de beste lens van Nikon. ´s anderendaags wordt je bestelling aan je deur afgeleverd en dit bovendien met een serieuze korting dankzij de actie Black Friday! Bravo CameraNU.nl!!! Voldoet meer dan beloofd. Intussen mijn lens, Nikon 14-24 mm f2,8 uitvoerig geprobeerd: ze voldoet meer dan haar belofte! Dit samen met mijn Nikon d850, maak ik fantastische beelden die op technisch vlak moeilijk te evenaren zijn met andere groothoek lenzen. Het enige minpuntje is het gewicht van deze formidable lens. Maar hierop werd ik al gewezen...
verrekijker Vortex diamondback HD 10x42: Super verrekijker in deze prijsklasse. De beste deal op dit moment en vooral een snelle levering met een verpakking die niet werd geopend. Een echte aanrader om hier in de toekomst nog aankopen te doen.
Op maandag 22 nov jl waren we voor het eerst bij Camera.nu in Urk geweest. Ik was van plan om een zoomlens 50-100 van Sigma te kopen, door het gesprek en advies van Daniël vd Berg heb ik uiteindelijk een vaste lens van Nikon 28 mm gekocht. Ik ben zo blij met zijn advies omdat ik denk dat ik minder plezier en minder gebruik zal maken van de zware zoomlens. Het is toch fijn dat iemand met je meedenk, mij uit mijn tunnelvisie heeft gehaald en mij zijn kennis deelt. Wilt u dit ook aan Daniël doorgeven? M.vr.gr Lany Wacanno
Ik heb een printer gekocht en ben erg goed door cameranu.nl geadviseerd en geholpen. Snelle levering!
Cameranu is responsive, with very competitive prices. Great option
Product beschikbaar. Vervolgens makkelijke site om te bestellen en snel en accuraat geleverd op afgesproken dag.
Easypix cyberscanner, behoorlijk goede prijs voor deze dia, negatiefscanner. Alhoewel ik hem er voor deze prijs, behoorlijk goedkoop uit vind zien. Plastic behuizing, wat er echt goedkoop uit ziet. Dat is wel weer het jammer van online kopen. Levering vanuit cameranu, was uitermate snel en goed. Geeft ook nog wel bij het scannen redelijke kwaliteit. Maar ik ga toch omkijken naar een betere scanner.
Duidelijke website met goed advies. Na bestelling een snelle levering.
Ruime keus en goed geprijsd, en snelle levering
adequate en deskundige hulp bij de aanschaf van een epson product; grandioze printer XP-HD 14000
Eén van de artikelen die we besteld hadden, was nog niet voorradig. We werden daarvan netjes in een persoonlijke mail op de hoogte gesteld, met de vraag of het akkoord was om dat ene artikel later te leveren. Prima. Ook nog even een bevestiging van de afspraak en de volgende dag werden de wél beschikbare producten geleverd. Een prachtige camera-rugtas en een paar kleinere dingetjes. Heerlijk om die alvast in huis te hebben en weer aan de slag te kunnen met (buiten)fotografie, waarbij de tas goed van pas kwam. We kopen de volgende keer weer bij CameraNU.nl!
Bestelling gaat snel, levering gaat snel. Eerlijke prijs.
Er is gedaan wat beloofd werd. Niks op aan te merken dus
8 De Spijk
Urk 8321WT