Teleurgesteld, lens niet uit magazijn maar uit vitrine iedereen aangezeten
Vorige week bij cameranu.nl in Apeldoorn geweest, op zoek naar een nieuwe lens en prima geholpen..besproken waar de lens gebruikt voor zou worden en tot nu toe veel plezier van de lens. Zeer tevreden mee
Deze ervaring bij de aankoop van Cokin produkt was inzake produktkennis niet optimaal
Ik ben heel tevreden klant. Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik heb een goede informatie en uitleg gekregen over de camera. Een uurtje later na mijn bezoek in de winkel had ik ontdekt dat ik een artikel voor mijn camera was vergeten te kopen, winkel gebeld daarover en de volgende dag in huis gekregen zonder verzendkosten. Mijn complimenten voor de service.
Bij CameraNu een occasion besteld, na ontvangst had ik een paar opmerkingen geplaatst over de beschrijving hiervan en dit is top behandeld. Goede service met oog voor de klant. Met mij hebben ze een nieuwe klant gewonnen, zal mijn producten vaker bestellen bij CameraNu.
Super duidelijke site en perfecte perfecte verrekijker en ontzettend snel geleverd.
CameraNU.nl heeft een hele duidelijke site en er is makkelijk te bestellen. De bestelling is ook al heel snel binnen. Je bestelling is ook erg duidelijk te volgen en je weet precies wanneer je pakketje binnenkomt
Led verlichting gekocht, nadat het was geleverd bleek product niet goed te zijn. Gelijk goed geholpen, product teruggestuurd en na de controle werd er gelijk een nieuwe gestuurd.
Voor mijn Sony camera wilde ik een telelens hebben, door het advies van Tim Potharst in Amsterdam kreeg ik een duidelijk beeld welke ik het beste kon kopen. Het is geworden een SEL100-400GM lens van Sony echt een toplens, ging met een tevreden gevoel de winkel uit. Was niet goedkoop, maar krijg er prachtige foto’s voor terug. Tim nogmaals mijn dank voor je advies, zal zeker nog bij je terug komen in de winkel De factuur zou via mail verstuurd worden, door een foutje in mijn mail adres kwam deze niet aan, 1 berichtje naar de klantendienst en nog dezelfde dag kwam de factuur nu wel binnen in mijn mailbox. Ook voor de klanten dienst een grote pluim.
Ruime keuze, eenvoudig te bestellen en keuze uit aflevermogelijkheden. Aflevering 1 dag na bestelling.
Goede webshop met duidelijke communicatie. Netjes verzonden en afgehandeld. Aanrader
Ik wilde graag minder mee moeten sjouwen als ik ga fotograferen. De medewerker in Apeldoorn voelde uitstekend aan wat ik bedoelde. Na een aantal vragen liet hij mij een camera zien. Het is een uitstekende match geworden! Ik ben een tevreden mens. Uitstekende service en advies bij CameraNU.nl in Apeldoorn.
Zeer goed geholpen bij aanschaf lens. Hebben écht de tijd voor ons genomen en verschillende lenzen laten uittesten.
I got a peak design every day backpack. It arrived in the time estimated and even if it was only a backpack it was full of protections into the package used for delivery
Cameranu levert snel, geeft goede adviezen en levert alles netjes aan. De site is duidelijk. Ik koop er eigenijk al mn cameraspullen.
Snelle service,goede uitleg Grt Johan
Ik ben naar de locatie in Urk gegaan en zat te twijfelen tussen 2 zoomlenzen. Super advies gekregen, heel vriendelijk en heel fijn om verschillenden lenzen te kunnen proberen.
Mijn ervaring met CameraNU ie altijd al positief geweest, ze groeien enorm mee met alle markten en blijven scherp op goede service en klantvriendelijkheid.
Ik kwam aan met specifiekere vragen over de camera en ook deze werden eerlijk behandeld. Ook niet te drukkend op het verkoop aspect!
Ik kocht nooit een studioflitser, omdat ik dacht dat die te duur zou zijn. Maar deze aanbieding kon ik niet laten liggen. Statiefje erbij… Wel gek: ik klikte op de knop voor bijbehorende onderdelen, en koos daaruit een reflector. Echter, die paste niet, dus die heb ik terug moeten sturen.
Overzichtelijke website en makkelijk je keuze te bestellen. Bevestiging, factuur en verzending verloopt altijd ook top.
Ik heb 2 jaar geleden een fotocamera gekocht met een extra batterij. De batterij is na 2 jaar kapot gegaan (wel nog binnen de garantieperiode gelukkig). CameraNu heeft deze direct omgewisseld voor een nieuwe.
Ik ben uitstekend geholpen in de winkel toen ik mijn bestelling “Nikkor lens” ging afhalen. Normaliter haal je gewoon je pakketje op, nu werd er echt gevraagd naar wat ik precies zocht en verwachte van het product. Zodoende heb ik uiteindelijk een andere keus gemaakt na het advies waar ik nu erg tevreden mee ben. Zonder deze service had ik nooit zulke goede foto's kunnen maken!
Opzoeken en bestellen ging zonder problemen en de levering ging ook helemaal naar wens. De verpakking was heel erg goed en het hele traject is gegaan zoals je verwacht. Prima winkel/webshop ten zeerste aanbevolen❣️
Zeer vakkundige personeel, ben goed geholpen en ik raad iedereen aan om hier een camera of dergelijke te kopen
8 De Spijk
Urk 8321WT