Recent weer een urbex-trip naar Duitsland gedaan. Mijn 'oude' cameratassen waren voor dit doel minder geschikt. M'n Lowepro ProTactic 450 AW (geweldige rugtas) was voor dit doel te groot. M'n ThinkTank Retrospective 4 v 2.0 (ook een erg goede tas) niet comfortabel genoeg voor urbex. Daarom nu de Photocross 13 slingbag van ThinkTank gekocht. Ideale tas voor urbex! De tas hoeft niet op de (vaak smerige) grond te staan om m'n camera te pakken, er passen gemakkelijk een systeemcamera met 3 lenzen in, daarnaast ook nog een kleine flitser voor de erg donkere plekjes, wat broodjes, een flesje water en een statief. Inclusief raincover. Erg blij met deze tas!!
De door mij bestelde artikelen bleken niet op voorraad en levering was onbekend. Ik werd keurig op de hoogte gehouden vanuit Cameranu hoe de stand van zaken was. Artikelen zijn geleverd en voldoen zoals verwacht PRIMA!
Via Cameranu vond ik precies de hulpstukken die ik nodig had voor mijn Insta360. Gewoon het originele spul van goede kwaliteit. Misschien niet voor de allerlaagste prijs denkbaar, maar dat wordt ruimschoots goedgemaakt door de levertijd en betrouwbaarheid.
Ik heb een z cam e2 s6 gekocht met accesoires. Deze waren goedkoper dan bij andere aanbieders. Ik heb er ondetussen een week mee gewerkt. Top kwaliteit! De bezorging ging vlekkeloos en ik ben van plan zeker vaker aankopen te doen bij cameranu. Mijn vorige aankopen waren ook goed gelukt. Harstikke bedankt cameranu!
Het kopen van producten op Cameranu gaat eenvoudig. Er is een ronde keuze aan producten met goede uitleg van de producten. Dit is een fijn aangezien ik mijn fotografie hobby steeds verder uitbreid. De zoekfunctie werkt redelijk goed, maar het vinden van producten via de standaard lijsten gaat helemaal eenvoudig. De producten worden veelal de volgende dag direct bezorgd. Bij duurdere producten wordt het aangetekend verstuurd, wat ik zelf erg prettig vind.
Ruime keuze, duidelijke uitleg en razendsnel bezorgt. Ik ben er heel tevreden over. Aanrader.
In eerste instantie informatie opgevraagd over een nieuw objectief. Vakkundige en vriendelijke medewerkster. Objectief bestel om in een filiaal af te halen, alles perfect geregeld en de bestelling lag klaar in de winkel. Overigens ook een zeer realistische inruilprijs voor mijn oude objectief gekregen. Uitstekende ervaring en kom zeker terug bij cameranu
Mooie nieuwe vestiging in Rotterdam. Lekker ruim opgezet. Echter locatiewijs een elende, zeker nu er zoveel verkeersdrukte is. Heel lang in de file gestaan om daar te komen, maar daar kan Cameranu niets aan doen. Aangekomen in de winkel een indrukwekkende uitstraling, mooi ruim opgezet en mooi overzichtelijk. Echter had ik wel wat meer producten in de winkel verwacht om te bekijken. Leuke koffiecorner, waar je zelfs ook frisdrank kan halen, tot zo ver de gastvrijheid. Je wordt helaas niet meer welkom geheten in de winkel door het personeel. Er liepen 2 mensen personeel rond in de winkel, wat karig is voor zo een grote store. Lange wachttijden, daarnaast wist je ook niet wanneer je aan de beurt was, geen kaartjes systeem of wat dan ook. Vervolgens na het lange wachten eindelijk aan de beurt, krijg je ook nog een sagerijnige medewerker (die er beduidend geen plezier in heeft), geef je aan dat je spullen hebt gereserveerd om op te halen. Geeft de medewerker aan dat 1 stuk niet op voorraad is, terwijl ik heb gebeld en naar de actuele voorraad heb laten kijken. Vervolgens boos geworden en opeens was het product er wel, hij ging namelijk even "kijken". Hij kon het opeens regelen en opeens was het er. Beetje vaag. Daarnaast wou ik nog andere artikelen erbij doen.... was allemaal niet op voorraad. Dan heb je zo een grote winkel en dan is van alles niet op voorraad. Mijn hele ervaring wat ik tot vandaag goed en professioneel was is met 1 klap weg. Ik koos Calumet > CameraNU > Kamera Express. Maar nu het 1 is geworden en op een andere locatie en deze ervaring heb gehad is dit in 1 klap weg.
Beste Daryl, Hartelijk dank voor je review. Dit is zeker niet de service die je van ons mag verwachten! Wanneer jij producten reserveert worden deze doorgaans ook direct voor jou klaargelegd, dus hoe dit heeft kunnen gebeuren durven we niet te zeggen. Wat betreft de chagrijnige medewerker, dit is uiteraard niet de bedoeling. De review is ook doorgestuurd naar de winkel, om dit in de toekomst te voorkomen. We willen onze oprechte excuses aanbieden voor deze situatie en hopen dat je ons toch nog een kans wil geven om te laten zien hoe het wél hoort.
Heldere specificaties en snel geleverd.
Snelle levering en goede service!
Goede prijzen, goede service. Ik zal hier zeker nog eens iets bestellen en zal ook is langs 1 van de winkels gaan.
Fijne kontakten met personeel Rotterdam. Goed advies en service.
Mijn ervaring is prima al jaren amateur fotograaf, bij aanschaf van mijn nieuwe lenzen , met inruil prima advies gekregen op een vriendelijke manier. Door de medeweker Chris netjes en met goed advies geholpen. Was een goede investering en zeer te vrede met mijn aankoop. Professionele aan pak en geduld van de medewerker sprak mij zeer aan. Succes met de winkel.
Bij Cameranu in Apeldoorn uitstekend geholpen door Raymond. Prachtige Sony RX10 IV gekocht. Keuze ging tussen Panasonic en Sony. Ondanks dat de Sony behoorlijk duurder was toch voor de RX10 IV gekozen. Komt ook omdat de prijs van de RX10 IV onlangs met 200€ gedaald was. Oude camera ingeruild. Er ging een blije klant naar buiten. Top camera zaak en top personeel.
Altijd snel en simpel. Iets op voorraad? Dan is het op voorraad. Morgen bezorgd? Dan is het morgen bezorgd. Straight to the point.
Overzichtelijke site, goede prijzen, bestelling snel geleverd, goed verpakt.
Op zaterdag 16 maart bezocht ik Cameranu om een nieuwe camera aan te schaffen, en ik kan met volle overtuiging zeggen dat mijn ervaring buitengewoon was. Bij aankomst stond ik voor de uitdaging van het meenemen van mijn 1-jarige zoontje en mijn oude cameragear het pand binnen. Gelukkig was daar Michel van Zwieten, een medewerker van Cameranu, die zonder aarzeling de deur voor me opende en ons vriendelijk verwelkomde. Eenmaal binnen, vroeg Michel hoe hij kon helpen. Ik had mijn huiswerk al gedaan en wist dat ik de Sony A7iii wilde met een Sigma 24-70 f2.8 lens. Maar Michel ging verder dan alleen maar mijn bestelling opnemen. Hij vroeg waarom ik voor Sony wilde gaan, gezien ik al een Nikon D300 met een 17-55 f2.8 bezat. Met gepassioneerde interesse haalde hij zelfs een Nikon Z6ii tevoorschijn met een FTZ-adapter, zodat ik kon ervaren hoe het zou zijn om foto's van mijn zoontje te maken. Het gesprek ging verder bij een aantal koppen koffie, waar Michel me met geduld hielp om de voor- en nadelen van de verschillende opties af te wegen. Zelfs toen ik twijfelde en mijn vrouw moest raadplegen, bleef Michel geduldig en behulpzaam. Hij liet me verschillende foto's zien die met verschillende camera's waren gemaakt en was oprecht geïnteresseerd in mijn gebruikssituatie. Uiteindelijk koos ik voor de Nikon Z6ii, mede dankzij de inspanningen van Michel. Hij liet me zelfs een bijna nieuwe Z6ii zien die met een aantrekkelijke combinatiekorting werd aangeboden. Dit resulteerde in een flinke besparing voor mij, wat mijn tevredenheid alleen maar vergrootte. Eenmaal thuis ben ik met mijn nieuwe camera aan de slag gegaan en ik kan nu, twee weken later, met zekerheid zeggen dat ik ontzettend tevreden ben met mijn aankoop. Ik heb zelfs nog een prime lens 50mm 1.8 bij Cameranu gekocht, omdat ik zo onder de indruk was van hun service en assortiment. Mijn ervaring met Michel en het team heeft mijn verwachtingen overtroffen, en ik zal zeker terugkomen voor toekomstige aankopen.
Ik heb nu een aantal malen iets gekocht bij CameraNu. Of het nu iets kleins, pietluttigs is of een dure telelens het personeel geeft met dezelfde energie alle informatie die nodig is. Chapeau!
Mijn canon lens was kapot en viel nog net in de garantie termijn. Lens kon niet gemaakt worden en had binnen drie dagen het volledige aankoopbedrag op mijn rekening teruggestort gekregen. Fantastisch afgehandeld door cameranu, een heel groot compliment voor het afhandelen van dit probleem, zonder ook maar iets van ja maar.
Mijn bestelling werd snel geleverd. Mooi! Kleine kanttekening: zou deze keer net zo goed in de brievenbus kunnen i.p.v. in kartonnen doos met plastic opvulmateriaal, pakjesbezorger, handtekening...
Goede prijzen en super snel geleverd. Zeker een aanrader.
Recent een Caruba CSH-1 gekocht voor vogelfotografie. De ochtend na de dag van de bestelling is het pakketje keurig netjes afgeleverd door PostNL na het zetten van een handtekening. Prima verpakt en product zoals verwacht!
Ik heb nooit een probleem gehad bij Cameranu. De medewerkers zijn altijd vriendelijk en willen het beste voor de klant. Als er een probleem is doen ze er niet moeilijk over. Daarnaast zijn vooral de tweedehands prijzen altijd net wat lager dan de concurrentie. Maar daarvoor bieden ze wel hetzelfde garantietermijn.
Netjes verpakt en goedkoop.
Werden meteen gebeld na bestelling of we dit niet kosteloos aangetekend wouden laten verzenden. Wordt goed meegedacht, snel geleverd en betrouwbaar.
8 De Spijk
Urk 8321WT