goede communicatie met specialisten
De medewerkers zijn geïnteresseerd, deskundig, en eerlijk. Ook in het geval dat een product even een keer niet helemaal goed is, wordt er gewoon zoals het hoort, vervangen of terug genomen. Zo had ik twee Meural Fotoframes aangeschaft waarvan er een niet goed werkte. Ik kreeg direct en nieuwe mee. Dus de service is prima.
Alles tijdig en netjes ontvangen. Wanneer nodig ook een uitstekende after sales service.
Ik was op zoek naar een digitale travelzoom camera (mijn oude was helaas na een keer open te zijn gegaan in de hoes defect) en wilde graag de TZ-80 van Panasonic. Deze waren al een tijdje niet leverbaar, maar ik kon een pre-order plaatsen bij Cameranu.nl en zou dan een seintje krijgen als hij weer op voorraad was. Als ik de camera tegen die tijd niet meer zou willen dan zou ik er ook gratis van af mogen zien om hem daadwerkelijk te kopen. Het heeft enkele maanden geduurd voordat Panasonic de camera weer begon te leveren en ik ben tussentijds netjes op de hoogte gehouden door Cameranu.nl. Nadat de camera weer beschikbaar was (Cameranu.nl had hem als eerste weer op voorraad) kreeg ik direct een mailtje. Ik probeerde de camera af te rekenen, maar wachtte te lang met het invoeren van mijn creditcard gegevens. Hierdoor annuleerde het systeem mijn order. Maar na 1 telefoontje met de helpdesk kon ik dit oplossen. Omdat ik graag black friday wilde afwachten (om te kijken of er nog een goede aanbieding kwam voor deze camera) hielden ze de order ook nog 7 dagen voor mij vast. Ik heb de camera daarna betaald. Bij Cameranu.nl kreeg ik ook nog 5 jaar garantie. De camera werd de volgende dag, netjes verpakt, geleverd. Een echte aanrader!
Ik ben erg enthousiast, coulant en deskundig geholpen met een defecte accu bij filiaal Rotterdam Noord. Medewerker Wim nam de tijd om te adviseren en deelde enthousiast zijn prachtige fotos, als mede Fuji-gebruiker. Ik werd bovendien gewezen op een mooie aanbieding, waarbij duidelijk wordt meegedacht met het belang van de klant. Product (lader met 2 accus) was de dag erop in huis. Ouderwets goed!
We hebben een Canon printer gekocht en zijn goed geholpen door Carla
Mijn aankoop heb ik bij CameraNu.nl gedaan ik de wetenschap dat het in vertrouwde handen is.
Levering is zoals voorzien tijdig en correct. Het product is zoals omschreven.
Ik werd snel geholpen en er werd goed meegedacht waardoor ik uitkwam bij wat ik nodig had.
Producten voldoen aan de verwachting, goede kwaliteit en makkelijk bij in gebruik name voor een nieuweling als ik :-)
Het is gewoon heel erg prettig dat alles wat ik nodig heb voor mijn fotografie leverbaar is. Nooit lang wachten en snel en goed geïnformeerd over de levering. Alles netjes en veilig verpakt. Niets op aan te merken.
Snel besteld met goede uitleg op de site en kunnen vergelijken! Makkelijke betaalmogelijkheden en gelijk daarna factuur op de mail. Binnen 10 uur na de bestelling zat mijn nieuwe lens op m’n camera en kon de fun beginnen!
Mijn producten koop ik meestal in een andere camera winkel. En wat ik daar niet vind vind ik hier terug en word snel en goed bediend
Heb onlangs bij CamersNU in Apeldoorn een Panasonic Compact Bridge camera gekocht . CameraNU heeft een breed assortiment camera`s en accessoires . Een winkel voor zowel hobbyisten als voor professionals met veel producten om te fotograferen en te filmen . De medewerker was vriendelijk en zeer behulpzaam met een goede kennis van zaken . Ben zeer tevreden over CameraNU .
Twee dagen voor mijn vertrek naar Suriname sprak ik een medewerker van CameraNU die mij advies gaf over de producten die ik nodig had voor mijn camera. Ik besloot om de volgende dag langs te gaan om de producten op te halen. Toen ik in de winkel stond kwam ik erachter dat bestelling pas opgehaald kunnen worden nadat er een mail is verstuurd.. desalniettemin werd ik direct geholpen. De medewerker heeft toen ter plekke mijn bestelling voor mij in orde gemaakt zodat ik een paar uur later met de juiste gadgets in het vliegtuig kon stappen. Wat een klantenservice!!
Eigenlijk altijd goede ervaringen gehad. Wat nog beter kon was een beschrijving van het demo-model lens dat ik had gekocht. Ik ging er van uit dat deze in goede staat was maar dit stond niet duidelijk op de site. Na bestellen bleek de lens helemaal perfect en schoon.
Ik had een nieuwe cameratas nodig, waar ook een laptop in past. Bij CameraNU vond ik er een die ook nog eens flink afgeprijsd was. Een dag later was deze al thuisbezorgd in een nette verpakking.
Snel geleverd, de volgende dag al in huis. Product doet het goed.
Ik had lijm besteld,maar het was maar deels op voorraad(ik wacht nog op het andere deel) Daar is telefonisch contact over opgenomen en de andere dag was het al bezorgd!
Ze hebben altijd alle tijd om je van professioneel advies te voorzien bij je aankopen. Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers.
Vriendelijk en vakkundig geholpen. Duidelijk uitleg en meedenkt in mijn vragen.
1. Keuze proces: Goede informatie op de website om tot keuze Rollei C51 carbon statief te komen. 2. Product kwaliteit: Product voldoet aan verwachting. Goede balans tussen gewicht (gebruik als reisstatief) en stabiliteit tegen goede prijs. 3. Bestelproces: Transparant bestel- en leveringsproces, op tijd geleverd. Kortom: shoppen met plezier !
Product is goed. Deze kwam wel telaat waardoor ik schade ben opgelopen. CameraNu boeit het niet en willen niet eens kijken naar een oplossing
Beste klant, Bedankt voor je review. Uiteraard is het vervelend wanneer een pakket een dag te laat aankomt. Echter hebben wij de reden hiervan met jou gedeeld, de chauffeur was namelijk betrokken bij een ongeval. Erg jammer dat jij hier je twijfels bij hebt. Wij zijn inderdaad verantwoordelijk voor een zending naar je toe echter niet voor bedrijfsactiviteiten die je plant zonder dat je daarvoor de juiste spullen hebt. Stel dat de zending vermist zou zijn geraakt dan dragen wij zorg voor een vergoeding van de vermiste bestelling of een nieuwe zending met dezelfde inhoud.
Ik bestel onderhand denk ik 5 jaar mijn fotomaterialen bij Cameranu.nl. Ook de laatste spiegelreflex heb ik hier aangeschaft. Het is erg fijn bestellen voor prima tarieven met soms een aanbieding. Bij problemen wordt er snel gereageerd en prima afgehandeld.
Problemen bij de levering werden super goed verholpen. De service is zeer goed en het product voldoet aan de omschreven kwaliteit
8 De Spijk
Urk 8321WT