Ondanks dat het erg druk was ten tijde van mijn winkel bezoek bleven de verkopers rustig en vriendelijk. Ik wist wat ik wilde hebben, de Sony RX 10, en kreeg daar goede uitleg over. Fijne winkel, prima geholpen
Ik ben een groot fan van camera NU! Voor heen cameratools … gelukkig is de service het zelfde gebleven. Via app een vraag stellen ? wordt altijd op gereageerd !!! Ik ben een zeer tevreden klant!! Wordt netjes op de hoogte gehouden van mijn pre orde …. Dank!!
Goede uitleg
Een goede spiegelreflexcamera met goede lens voor een mooie prijs. In de combi deal met het tasje en de geheugenkaart gekocht. Helaas past de lens niet samen met de camera in het tasje. Camera is snel gebruiksklaar en in de basis modus al prima te gebruiken voor scherpe foto’s. Voor de meer uitgebreide opties heb ik als beginner nog wat meer gebruikservaring en kennis nodig maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen!
In de winkel mij laten voorlichten. De verkoper had veel waardevolle informatie en daar had ik erg veel aan. De volgende dag de Sony rx10 bij camera nu online besteld inclusief een accessoire pakket en was voordeliger uit dan bij andere fotozaken. De volgende dag alles probleemloos thuis ontvangen volgens afspraak
Ik bestelde een DJI Air 2S zo rond een uur of 10 s'avonds. Keurig de volgende dag geleverd inclusief de aanbieding "Pilot basic" cursus. Waanzinnig goede ervaring, en ik kom zeker terug voor min volgende aankoop. Chapeau!
Al ruim 30jaar zeer tevreden als klant bij City Foto, en nu overgenomen door CameraNU zie ik dezelfde enthousiaste professionele medewerkers van City Foto terug. Dat maakt een vertrouwde en betrouwbare indruk. Op naar de volgende 30 jaar.
Precies zoals verwacht blij mee
By far vind ik de online webshop van CameraNu.nl het beste in dit segment. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Heel makkelijk in gebruik door de filters. Bestelling is er meestal (als het artikel op voorraad is) er de volgende dag en ik heb zelfs meegemaakt dat ik mijn bestelling al 's avonds in huis had. Klantenservice is top.
Duidelijke website met actuele weergave van voorraad, gecombineerd met zeer snelle levering zorgde voor een goede ervaring. Na levering bleek een product (nieuw uit ongeopende doos) niet naar behoren te functioneren. Contact gezocht met de klantenservice. Na kosteloos retourneren, en beoordeling van de verkoper, nieuw product opgestuurd gekregen. En dit alles binnen 3 dagen. Iedereen kan leveren. De betere bedrijven doen dit sneller. De beste bedrijven onderscheiden zich door dit te combineren met een goede afhandeling van fouten, al dan niet door hun toedoen. Fantastisch!
goede informatie, snelle levering en goede service
Tweedehands gekocht en is top conditie de volgende dag gekregen. Het product zelf is een betwe lastig te gebruiken (maar dat wiest ik van tevoren).
Goede prijs goede kwaliteit producten
Alles keurig op tijd geleverd
Makkelijk bestellen, snelle levering, alles volgens verwachting!
They have a wide range of photographic products and at very good prices. I placed my order in the evening and had it at home the next day. The product was exactly as explained on the website. Very satisfied with the purchase.
Alles is gegaan, zoals afgeproken
De bestelling verliep snel en de website is gebruikersvriendelijk. Verder kwam de bestelling snel aan en in perfecte staat. Bedankt voor de goede service.
Een goede beoordeling geven bij een goed werkend artikel is niet zo moeilijk.De flatbedscanner die ik ontvangen had werkte niet, ook niet na hulp van Canonsupport.Een paar uur na uitleg aan service CameraNu ontving ik een retourlabel met uitleg hoe inteleveren. Een dag na verzending ontving ik bericht dat het volledige bedrag zal worden teruggestort.Klasse !!
Een verrekijker besteld. Deze was defect. Naar de winkel in Rotterdam gebeld. Daar de perfecte service gehad. Andere verrekijker uitgezocht. Wel wat bij betalen. Maar hun hebben alles geregeld met het retouneren . Perfect !!
Door een klein onduidelijkheidje op de website werd ik telefonisch heel goed geholpen en was mijn pakketje dezelfde dag nog bezorgd, Voorbeeld van klantgericht zijn.
Ik kom al vanaf het begin van het bestaan naar deze zaak. Als bedrijfsmatig gebruiker van alles wat CameraNu verkoopt valt het me altijd op dat zowel de klanten met veel kennis, alswel de klanten zonder kennis met veel geduld en uitleg worden geholpen. Ook de informele sfeer die in de winkel heerst, draagt bij aan een vertouwd gevoel. Je hebt niet het idee in een winkel te zijn waar men zoveel mogelijk geld moet uitgeven vandaag. Het opbouwen van een relatie wordt als veel waardevoller beschouwd. Een plek waar ik me al jaren thuis voel!
Lens binnen 2 dagen binnen, keurig verpakt. Heel goede lens, zeer blij mee!
Ik stond verbaasd dat het product de volgende dag werd aangeboden. Vaak wordt dit belooft maar duurt dit toch nog enkele dagen.cameranu maakt zijn beloftes dus waar. De manier waarop het product verpakt was. Prima voor elkaar.
8 De Spijk
Urk 8321WT