Goede voorraad / snelle levering

Cameratas besteld en dag erna geleverd.

Alles goed verkopen.

Alles is goed verlopen.Het is reeds de derde camera dat ik bij jullie koop van Panasonic, en nooit problemen gehad tot nu toe.

• Kennis en Vakmanschap

Je wordt goed geholpen en geven goede adviezen.

• Kennis en Vakmanschap

Zekerheid van een goede service

Als professioneel foto- en videograaf bestel ik mijn producten graag bij CameraNu. Zo ben ik zeker van goed advies en service achteraf.

Keurig

Bynolyt verrekijker na 4 jaar uit het niets defect. Ter reparatie naar CameraNu gebracht. Na paar dagen keurig een mailtje met de status van de reparatie. Paar dagen later bleek de kijker niet te repareren. Een nieuwe werd gratis toegezonden. Keurig afgehandeld. Goede "after" service.

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Hele prettige service en erg meegaand en meedenkend

Ik heb onlangs 3 camera's gekocht via mijn stichting en daarvoor uitgebreide mailwisselingen gevoerd. CamaraNU was erg meedenkend en vriendelijk en was het scherpste in de prijs (offerte).

Perfect!

De Litratorch 2.0 was in aanbieding en daar ben ik op ingegaan. Ik was al een tijdje op zoek achter een lichte lamp met hoge lichtsterkte die mij daar licht kan geven waar ik het precies nodig heb. Deze lamp zal zeker een meerwaarde zijn tijdens mijn fotografie sessies! Zoals altijd verliep het bestellen en de aflevering heel vlot wat je zeker altijd mag verwachten van CameraNU!

GoPro Pole Mount

Vorige week de Pole Mount gekocht om mijn GoPro aan de giek van mijn surfplank te bevestigen. De GoPro Mount is niet goedkoop, maar wel uiterst solide. Geeft mij voldoende vertrouwen om mee te gaan surfen. CameraNU had de Mount op voorraad, en ook nog voor een goede prijs. Aanrader dus.

kwaliteit

Goede fotozaak, met voor iedereen zijn gezochte product. ook op de site een aantal zeer goede tips van een aantal bloggers, met verstand van zaken. Kortom een zaak waar iedereen zeker zal slagen. Mede door de tips van de expert zal je kennis zeker vergroot worden.

Gewoon een top bedrijven

Goed geregeld

• Kennis en Vakmanschap

zeer goede winkel en prima service

mijn camera en lenzen komen van bij Camera Nu en ben heel tevreden ging eerst nog een tijdje moeten wachten op men materiaal maar kreeg plots een bericht dat alles binnen was en de volgende week geleverd ging worden. Super tevreden! snelle reactie en berichtgeving en snelle levering. prima service. Heel tevreden van de winkel.

zoals het zou horen

Duidelijke taal, Beloftes nagekomen en artikel haast per omgaande toegezonden gekregen

Had geen advies nodig

Omdat ik eerder een Godox flitser had, was het alleen een kwestie van bestellen. De prijzen zijn overal hetzelfde en CameraNu was de eerste die hem op voorraad had. Dus appeltje-eitje. Mijn ervaringen met CameraNu zijn altijd wel goed. Prima service en fatsoenlijke antwoorden op mijn vragen. Vandaar dat ik hier al regelmatig iets gekocht heb

• Kennis en Vakmanschap

Zeer behulpzaam en deskundig personeel

Ik kwam voor een verrekijker naar CameraNu. Ik had wat wensen op een lijstje geschreven, omdat ik niet meer in staat ben te spreken. Ik communiceer via een spraakcomputer. De verkoper paste zich heel snel aan aan de voor hem ongebruikelijke situatie en het gesprek verliep wonderwel goed. (Dat heb ik in andere winkels wel anders meegemaakt.) Hij bleek zeer deskundig op het gebied van kijkers en hij had snel enkele modellen om uit te kiezen, ondanks mijn best veeleisende lijstje. Niets dan lof voor zijn deskundigheid, zijn begrip voor de situatie en zijn humor. Uiteindelijk ben ik weggegaan met een mooie 8x32 kijker van Zeiss, waar ik nu al veel plezier van heb gehad tijdens mijn ritten in de Eempolders.

• Kennis en Vakmanschap

Persoonlijke aandacht en professionele service!

Twee weken geleden had ik een afspraak bij Camera.nu. Ik was op zoek naar mijn eerste systeemcamera. Voor zo’n aankoop hoop je op een goede service en dit is helemaal waargemaakt. Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd met mij gekeken naar de verschillende merken in systeemcamera’s. Daarin werden de voor- en nadelen uitvoerig besproken en werd er rekening gehouden met mijn budget. Uiteindelijk heb ik een Sony A7 II gekocht en ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Ook kreeg ik er een kaart bij om mijn camera gratis schoon te laten maken in de winkel van Camera.nu. Daarnaast ontvang ik regelmatig mails met aanbiedingen én fototips. Super! Ik zou een volgende keer zeker weer naar camera.nu gaan. Wie weet binnenkort voor een nieuwe lens!

• Kennis en Vakmanschap

Heerlijk om weer eens deskundigheid te ervaren bij de aanschaf van een hi-end product !

Eerder had ik al eens telefonisch contact over de aanschaf van een topkwaliteit verrekijker. Ook dát contact verliep zeer prettig. Een verrekijker kan echter alleen 'live' worden beoordeeld. De medewerker wist het exacte midden te houden tussen het delen van objectieve informatie over alle drie merken en het respecteren van de wensen van de klant. Dat heeft geleid tot een vlotte keuze voor de kijker die het beste paste bij de klant.

• Prijs N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Geweldige service vragen uitstekend beantwoord!

Ben er blij mee!

Vlotte afhandeling!

Een set tussenringen besteld bij CameraNU.nl. Betaling via iDeal. Netjes via emails de factuur en de track&trace informatie ontvangen. Pakket werd de volgende al dag geleverd. Een vlotte afhandeling!

perfecte kwaliteit en correcte levering

perfecte kwaliteit en correcte levering

Fijn bedrijf

Prijs kwaliteit is prima. Mooie concurrende prijzen. En grote voorraad!

Gewoon goed

Snel gevonden wat ik zocht, goede prijzen en snel thuis bezorgd. Niks op aan te merken

• Betrouwbaarheid N.v.t.

eenvoudig snel en goed.

Mijn vrouw is weer begonnen met haar fotografeer hobby en ik heb haar een extra tellens gegeven en nog een extra camerabody. Gelukkig hebben ze bij cameraNU altijd een goede keus tweedehands materiaal dus die heb ik snel via de webshop besteld, goed en niet duur. Ook snel geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Direct hulp bij een haperend bestelsysteem en prima informatie

Bij het bestellen van mijn Panasonic DC-FZ82 superzoom liep ik tegen het probleem aan dat ik deze camera alleen in de winkel op Urk kon laten bezorgen en niet in die van Groningen. Na telefonisch overleg kreeg ik het advies de bestelling toch door ta laten gaan en dan zou de winkel in Groningen via hun systeem het afleveradres wel wijzigen van Urk naar Groningen. Dat is ook gebeurd. Ook ben ik er via de mail meerdere keren op gewezen dat de camera niet in voorraad was en pas na minstens 14 dagen leverbaar. Binnen 14 dagen kreeg ik een mailtje dat de camera binnen was!

• Kennis en Vakmanschap

Fijne service en medewerkers met kennis!

Al jaren mijn vaste plek voor van camera en studio. De medewerkers hebben kennis van alle producten en geven altijd goed en eerlijk advies.

• Kennis en Vakmanschap

Ben zeer tevreden over Camera NU .nl Levering van de inktcartridges was zeer snel En zeer goed verpakt zal zeker nog eens terug komen Als ik die 100euro win koop ik een nieuwe printer Want mijn Epson stylus Photo PX820 FWD is over een poosje toch aan vervanging toe is een heel goede printer en doe het nog Steets Mijn keuze zal dan worden de 6 kleurenprinter Epson Eco Tank ET-8500 printer ziet er supper mooi uit

8 De Spijk

Urk 8321WT