Cameranu is een winkel waar ik graag kom en al redelijk wat gekocht heb. Over camera’s geven ze prima advies, maar het advies over de accessoires blijft achter. Ik heb een paar jaar geleden een Olympus systeem camera gekocht en en zocht er een tas bij. Ik kreeg als advies een tas met een schouderband. Na geruime tijd ontdekte ik dat deze totaal niet voldeed en heb uiteindelijk bij hen een rugzak gekocht en die is perfect. Onlangs wilde ik een draagriem voor mijn camera, omdat hij om mijn nek best zwaar was. Ik kocht op hun advies een draagband en toen ik er mee thuiskwam, vond mijn vrouw hem zo handig, dat ze er ook een wilde. Omdat hij in de winkel niet voorradig was, hebben we hem via de website gekocht. Alleen ontdekten we toen dat ik een duurdere versie voor de linkerschouder had gekregen, terwijl er een versie was voor de rechterschouder, die bij de meeste fotograven zou passen. Uiteindelijk ben ik tevreden met de mijne, maar het was beter geweest als de verkoper op beide versies had gewezen. Maar ik blijf klant, want wat ze verkopen us prima, evenals hun service.
Ik ben heel tevreden over mijn aankopen en de snelle levering. Bestel met veel plezier bij CameraNU.nl
Prima service en ook nazorg. Het was gauw thuis geleverd en bij mij kwam het voor dat het retour moest en dat ging ook alles erg snel geregeld met een paar klikjes.
Telkens opnieuw een positieve ervaring als ik iets bestel bij CameraNU.nl Er wordt snel geleverd. Spullen zijn goed verpakt. En de prijs is concurrerend. Meer heb je als klant niet te wensen. Echt aan iedereen aan te bevelen !
Vriendelijk medewerkers die met je meedenken en goed op de hoogte zijn van hun producten die zij in hun winkel hebben staan. Hun productkennis is groot en dat komt te goede van de klant. Tijdens de aankoop met ik drie verschillende medewerkers had en ik heb geen verschil ervaren van kennis. Als ik een cijfer moet geven van een tot tien is het een dikke negen en waarom geen tien omdat er altijd ruimte moet zijn voor vooruitgang. Vooral zo doorgaan. Vriendelijke groet Frits Waanders.
CameraNU levert de betere producten voor de laagste prijs. Goede aanbiedingen, veel keuze en makkelijk besteld
Door Corona, shop ik meer dan ooit vanuit mijn niet zo luie zetel. Ik vind steeds snel wat ik zoek. Krijg vlot de nodige extra info die ik vraag. Ik ben een tevreden professionele klant.
Erg goeie service. Snel beantwoorden van mail en opsturen van mijn artikel. Super. Zeker een aanrader.
Ik had interesse in een tweedehands camera en wilde graag wat afbeeldingen hiervan ter beoordeling van de staat waarin de camera verkeerde. Na een mailtje had ik een binnen een uur de gevraagde foto’s in mijn mailbox. De camera zag er nog prima uit, ik heb hem gelijk besteld. Een paar dagen later werd hij thuisbezorgd. Ik ben er heel blij mee!
Goede service, makkelijk contact. Snelle levering. Alles dikke prima.
Snelle levering, goede service en uitstekend kwaliteit van goederen
Super snelle levering en een scherpe prijs van mijn viltrox 85 mm 1.8. 100% een aanrader.
Goede klantvriendelijk personeel, doen alle moeite om je zo goed mogelijk te helpen. Zal er zeker terugkomen voor mijn volgende aankoop.
Top elke keer snelle service, levering en top communicatie. Bestelde artikelen altijd netjes en op tijd geleverd niks anders als complimenten en zou jullie bij iedereen aanraden!!
Jammer dat de bestelling gedaan op zaterdagmorgen pas bezorgt wordt op dinsdagmiddag terwijl bezorging op maandag was aangegeven. De bestelling werd pas op maandagmiddag bij Post NL aangemeld. Als er voor de bezorging getekend moet worden is dit niet zo handig!
Hoi Tineke, We hebben de bestelling van je ontvangen met het verzoek deze pas op maandag te versturen. Daarom hebben we gewacht. Als we de bestelling meteen hadden verwerkt was deze inderdaad op maandag bij je bezorgd. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Ik heb een flitser besteld, die volgens de site alles automatisch kan. In werkelijkheid bleek dat niet zo, ook niet volgens de handleiding. Geen probleem, de concurrentie had dezelfde omschrijving op de sites. Ik heb hierop gewezen, en de flitser retour gestuurd om hem te ruilen voor een andere. Ik heb diverse keren lang moeten wachten op een reactie, en pas na veel mail-wisselingen de retourzending van €7,50 vergoed gekregen. Ook is de omschrijving op de website nog niet aangepast.
Original review
Ik heb een flitser besteld, die volgens de site alles automatisch kan. In werkelijkheid bleek dat niet zo, ook niet volgens de handleiding. Geen probleem, de concurrentie had dezelfde omschrijving op de sites. Ik heb hierop gewezen, en de flitser retour gestuurd om hem te ruilen voor een andere. Reacties van de klantenservice komen pas na 4 dagen, en eind van het liedje is dat ik geen vergoeding krijg voor de retourzending van €7,50.
Snelle en goede levering
Het was even druk in Urk maar toen ik aan de beurt was werd ik heel vriendelijk geholpen door William. Prima aandacht voor mijn verhaal en ze waren blij dat ik een artikel terug kwam brengen twv bijna €1000,00 , per ongeluk was me dat dubbel toegestuurd, een 2 bonnen gekregen om 3 jaar 2 cameraś te laten reinigen en ik ging ook nog met een mooie verrekijker naar huis tegen een mooi tarief. Ik en mijn schoondochter gaan zeker meer in de zaak op Urk komen John
Na veel zoeken bleek cameraNU.nl het voordeligst en had een top aanbieding incl. Cartrige en fotopapier. Snelle levering dus mijn vrouw kon ik op haar verjaardag gelukkig maken met dit mooie kado. Het product voldoet prima. En als je vrouw gelukkig is dan ben ik dat ook. Vanaf nu kijk ik als 1e op jullie site. Vr Gr jeroen hooghiemstra
Hele correcte afhandeling en service. Voordat product werd besteld nagevraagd of dit de behoefte zou dekken. Nog dezelfde middag antwoord ontvangen en daarna bestelling geplaatst. Keurig verpakt verzonden, geen enkele aanmerking.
Na lang wikken en wegen werd het een 14 mm prime.... of nee... doe toch maar de zoomlens 12-24 mm. Geen probleem om mijn pre-order te cancellen en de andere lens te bestellen - die lag zoals beloofd de volgende dag in huis. Heel fijn!
Deed al mijn bestellingen en inkopen bij Cameratools. Bij 'overname' door CameraNu was het voor mij even afwachten of het vertrouwen en de service zou blijven. En ........ daar ben ik niet in teleurgesteld!
De dia negatief scanner is een apparaat wat makkelijk in het gebruik is. Op een simpele manier kun je de negatieven er in doen. En met 1 druk op de knop sla je een mooie afbeelding op. Super snelle levering. Goed verpakt! Super verkoper.
Goede klantenservice en snelle levering Eventuele garantie weet ik niet omdat alles goed functioneert
8 De Spijk
Urk 8321WT