Scherpe prijzen en snelle levering

Ik heb gekocht fototoestellen bij Cameranu.nl al verschillende keren. Prijzen zijn altijd zeer competitief en met garantie van 5 jaar! Levering komt binnen een dag of zelfs halve dag, en dat naar Belgie.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Sneller dan ik had gedacht.

Ik, zag, ik wilde en ik kreeg, sneller dan verwacht.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Uitstekend!

Hier mijn camera gekocht alsook meerdere accessoires. 's Middags besteld en de volgende dag al geleverd. De pagina is ook overzichtelijk wat het nog fijner maakt om hier mijn spullen te kopen.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Super snel geleverd, top service.

Super snel geleverd, helemaal tevreden:)

vlotte levering en correcte bestelling

vlotte levering en correcte bestelling

• Kennis en Vakmanschap

Goede producten en snelle service!

Al diverse malen besteld bij Cameranu, goede producten en snelle service!

topservice

Telefonisch goed geholpen in het maken van mijn keuze en vervolgens snel en zorgvuldig geleverd. kom hier zeker terug.

• Kennis en Vakmanschap

Prima systeemcamera en goede service

Besloten mijn spiegelreflex in te ruilen voor een Canon systeem camera. Goede inruilprijs bij CameraNU.nl. Bestelling geplaatst voor een Canon EOS M50, die op dat moment niet direct leverbaar was. Omdat er een nieuw model uit kwam, telefonisch heel makkelijk mijn bestelling om kunnen zetten. De servicedesk maakte zelfs voor mij een afspraak, zodat ik het toestel dezelfde dag in Urk kon ophalen. In de winkel werd alle tijd voor mij genomen en mijn vragen goed beantwoord. Ook nog een leuke extra korting gekregen. Ik ben heel tevreden met mijn toestel en met de service van CamerNU.nl. Net als bij mijn vorige aankopen. Ik hoop lang van mijn nieuwe toestel te kunnen genieten, maar als ik weer wat nodig heb ga ik als eerste langs bij CamerNU.nl.

• Kennis en Vakmanschap

Heerlijk gelijk mooie foto’s uitprinten

Dit is zo’n mooi apparaat en super handig ben gek met foto’s het is echt een makkelijk uit te printen via mijn mobiel . Snelle levering goed te bestellen en zeker niet duur , keurig verpakt toppie

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

uitstekend

Uitstekend kijkertje, binnen 1 dag geleverd, prima verpakt. Alles klasse.

• Kennis en Vakmanschap

De prijs is waardig aan het product. Het doet wat hij moet doet, ik heb er tot nu toe fijn en lekker mee kunnen werken. Je doet hem aan, geen gedoe of gerommel. Op de camera en gaan. Geluid afstemmen (doe ik via de camera, ook niks moeilijks aan. Of je nou onervaren of ervaren bent, ik vind dit persoonlijk een mooie toevoeging voor deze prijs.

Toppers

Snelle en goede levering

• Kennis en Vakmanschap

Snelle service en super produkt

Alleen maar positieve ervaring.

Vriendelijke en snelle service

Deze keer kocht ik printerinkt voor mijn Canon Printer. Ook dit werd met zorg ingepakt en geleverd. Ik ben heel blij met Cameranu.nl !

Onzettend fijne zaak.

Prima producten, kwaliteit/prijs verhouding is goed, snelle levering!! Kortom fijne webwinkel.

Goede service en kennis

Ik ben erg tevreden. Een afspraak maken ging soepel. Verkoper nam de tijd. Wist ook goed te beoordelen wat een geschikt toestel zou zijn voor een beginnend hobby fotograaf. Was helder en duidelijk. Probeerde mij niet van alles aan te smeren door mijn gebrek aan ervaring.

Goede kwaliteit, adequaat, professioneel

Bij een vraag over de levering zeer snel en adequaat geholpen. Mooi product, voldoet zeer aan verwachtingen. Totaal is zeer professioneel.

Goede service, snelle levering

Bij CameraNu krijg ik altijd goede adviezen, prima service in geval van vragen of problemen, en ze leveren netjes en zeer snel. Top!

Super contact

Bijzonder goede ervaring met zowel telefonisch als e-mail contact. Enige minpuntje: "beter lezen". Ik moest 3 maal een e-mail sturen om precies uit te leggen hoe en wat.

CameraNU, het was meer CamereTweemaandenlter

Ik kocht begin van dit jaar een Aputure lamp bij CameraNU. Na nog geen twee weken gebruik deed de lamp het niet meer. De eerste reactie die ik van CameraNU kreeg was “okee, dat is jammer. We raden altijd aan om originele verpakkingen twee jaar te bewaren.” Er kon geen “wat vervelend dat het product defect is” vanaf. En hoewel ik al aangaf dat het de adapter was die kapot was, omdat het lampje daar op niet meer aanging moest ik toch de gehele lamp langs brengen. Vervolgens kreeg ik na twee weken wachten de update: “ Wij hebben contact gezocht met de reparateur om de status van jouw reparatie na te vragen. Deze gaf ons de volgende informatie: Het artikel is nog in behandeling bij de reparateur.” Dus een week later vroeg ik zelf maar of ze misschien een update hadden waar ik iets meer aan had. Toen kreeg ik de reactie dat ze daar naar zouden vragen, maar daar heb ik uiteindelijk niks meer van gehoord. Nu twee maanden later heb ik de lamp weer terug, met een notitie er bij dat het inderdaad de adapter was... Als alles goed gaat is het een prima winkel om bij te bestellen, maar de klantenservice en communicatie bij een defect product heeft me flink teleurgesteld.

• Kennis en Vakmanschap

Levering erg vlot en kwaliteit conform verwachting

Levering erg vlot en kwaliteit conform verwachting.

Goed advies

Nu mijn oude computer tegen zijn einde liep, vroeg ik mij af of het een goed idee was tussentijds nog de nieuwe digitale versie van CaptureOne voor Fujifilm aan te schaffen en te installeren. De medewerker van CameraNU zocht op hun site op dat de fotobewerkingssoftware op maximaal twee machines tegelijk kan draaien en dat was voor precies de info die ik nodig had,

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

Super service en advies, ruimte voor uitproberen en advies op maat.

Ik wilde graag een occasion objectief bekijken waar ik interesse in had maar deze kon niet op tijd in het filiaal, waar ik een afspraak had, aanwezig zijn. Aangekomen bij de afspraak bleek dat ze het objectief toch met spoed hadden laten komen en mocht ik deze uitgebreid testen. Daarna kreeg ik advies en tips op maat en heb ik het objectief uiteindelijk meteen gekocht en fotografeer er nu met veel plezier mee. Ik ben zeer tevreden over het advies en de snelle service van cameranu. Dat was ik al maar dat is alleen maar meer bevestigd!

Problemen met persoonlijke instelingen op mijn NIKON D7500

I.p.v. in het menu de keuze te maken 'Persoonlijke instellingen', per ongeluk alles teruggezet naar Fabrieksinstellingen en bevond mij even later in een doolhof aan problemen. Ergo dacht ik permanent schade te hebben toegebracht aan de software van de camera. Ook het raadplegen van de Gebruikershandleiding leidde niet tot een oplossing en contact werd gezocht met uw experts in Apeldoorn. Daar werd begripvol geluisterd naar mijn verhaal en even later gingen we stap voor stap door de instellingen en kwamen we tot de gewenste oplossing. Met inachtname van mijn senioriteit werd hier gehandeld en dat vedient een pluim! De camera als laatste geupdate met meest recente sw en even later ging ik weer opgelucht naar huis! Shapeau!

• Prijs N.v.t.
  • Kennis en Vakmanschap

brede keus, goede info matige automatische afhandeling

Alles gaat prima totdat je met credit card wil betalen, Site is dan super traag en heeft bijna 2 uur gekost om bestelling er goed door te krijgen. (nergens anders zo'n ervaring gehad) Ook bleef er steeds iets in mijn winkelmandje en dat kon pas worden opgelost na 2 a 3 belletjes met de klantenservice. Verder de kwaliteit en leverbetrouwbaarheid prima in orde.

8 De Spijk

Urk 8321WT