Product supersnel geleverd en alles was netjes en veilig ingepakt. Bij mijn drone waren ze de gratis cursus vergeten erbij te doen, maar nadat ik dat aangaf werd hij de dag erop nageleverd.
ontvangs met koffie is wel fijn na 109 km rijden heb ik er wel voor over goede en ervaren personeel zeer veel op voorraad
DJI Mic 2 gekocht bij Cameranu op 21 juni 2024. Via Ideal betaald en daarvan gelijk per mail een bevestiging ontvangen. Uur later ontving ik een mail waarin vermeld staat dat de bestelling wordt geannuleerd zonder toelichting waarom. Vervolgens bel ik en vertelt een medewerker dat de betaling binnen is gekomen. Ze snapt niet wat er mis is gegaan en zal ervoor zorgen dat het product wordt verzonden. Uur later ontving ik weer een mail met het verzoek om alsnog te betalen. Weer bellen. Medewerker verzocht mij een betaalbewijs te sturen. Gedaan en na nog wat gezeur werd het pakket eindelijk verzonden. Dramatische klantervaring. Voor mij geen Cameranu meer. Was laatste bestelling. Bij Coolblue heb ik dit soort fratsen ten minste niet.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Je hebt helemaal gelijk, ik kan niet anders dan toegeven dat dit aan onze kant compleet verkeerd gegaan is. We zijn overgegaan naar een nieuw betaalsysteem, en helaas loopt dit nog niet helemaal soepel. In dit geval was de betaling niet goed gekoppeld aan de order. Daardoor heeft het systeem deze automatisch geannuleerd. Wel gaf de status 'betaald' aan, waardoor mijn collega aangaf dat het inderdaad betaald was. Uiteindelijk kwamen we er na jouw 2e telefoontje achter dat het wél in het betaalplatform stond, maar niet in de order. Wij zijn er achter de schermen druk mee bezig om dit op te lossen en in de toekomst te voorkomen. Mijn oprechte excuses voor deze situatie.
Ik had al eerder o.a. een eizo monitor bij ze gekocht, toen ze nog alleen een vestiging in Urk hadden. Dus heel onbekend was ik niet met cameranu. Ik ben langzaam aan het migreren van Canon EF naar RF en had al een tijdje de RF 70-200 F4 op het oog. Deze heb ik uiteindelijk besteld via de site en gekozen om deze op te halen in de nieuwe vestiging in Rotterdam. Fijn dat je ook gewoon naar een fysiek punt kunt om het objectief op te halen, Rotterdam op de nieuwe lokatie was net open en had wat opstartproblemen. Dus ik moest even wachten tot ik kon betalen, maar kreeg netjes koffie aangeboden. Verder nette lokatie met veel parkeergelegenheid. Wel mag er nog iets meer te zien zijn in de winkel, maar verder een aanwinst voor rotterdam.
Goed advies voor een overstap van spiegelreflex naar systeemcamera. Personeel nam de tijd.
Ontzettend fijn winkelpersoneel, bezit de kennis die nodig is voor een eerlijk en vakkundig advies zonder geen verkooppraatjes.
Ik heb een Dji mini pocket gekocht, rond 18.00 besteld en de volgende dag al rond 13.00 kunnen afhalen van het bezorgpunt. Op deze manier kon ik mijn Dji al gebruiken tijdens de vakantie, echt geweldig
Ik ben hartstikke tevreden over de professionele en vriendelijke hulp, die ik bij het kopen van een fotografie product in Eindhoven heb mogen ervaren.
Naast een groot assortiment biedt CameraNU ook workshops aan. Ik heb de workshop Druppelfotografie gevolgd en die was super leuk en leerzaam! Hierdoor zo enthousiast geraakt dat ik de apparatuur zelf ook heb gekocht en de levering van de apparatuur werd zeer snel geleverd. Overleg en advies met de docent was zelfs mogelijk, Top(zaak)!!
Voor defect contact opgenomen: alles binnen een dag geregeld. Goede oplossing en meteen weer een nieuwe aankoop gedaan. Product en prijs zijn goed. Service is super!
Helemaal top. Na 3 dagen was mijn camera binnen. Deze was goed bepakt en kwam netjes aan. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Tijdje geleden een aanvraag op de website gedaan om een lens, die ik nog helemaal niet gebruikt had, in te ruilen. Ik wilde deze inruilen om het aanschaf bedrag van een nieuwe Leica iets te verzachten. Ik kreeg snel reactie met een mooi bedrag voor mijn 4 jaar oude lens. Daarnaast werd ook meteen de Leica klaar gelegd in de winkel voor mij. Keurig! Eenmaal aangekomen in de winkel moest ik eventjes wachten en de dame hielp mij pas nadat ik vroeg of ze even tijd voor mij had. Ik stond al een paar minuten te wachten was bij de balie. Dat is wat mij betreft het enige verbeterpuntje. De lens werd beoordeeld en nadat ook een collega had gekeken viel het bedrag zelfs fors hoger uit dan de indicatie die ik per mail had gekregen. Dit scheelde al lekker op de aankoopprijs van de camera. Nadat het mij niet meteen lukte het forse bedrag via de bankieren app te betalen had de dame veel geduld en dacht met mij mee. Uiteindelijk is het via de laptop wel helemaal gelukt en liep ik helemaal tevreden met camera weer naar buiten. Bedankt cameranu, goede service!
Tot nu toe heb ik alleen maar positieve ervaring met zowel de webshop als de winkel. Contact met klantenservice verloopt snel, en het is duidelijk dat er korte lijntjes zijn met de verschillende winkels. Erg fijn als je even de voorraad wil checken van iets wat bijna is uitverkocht! Ophalen van bestelde artikelen verloopt ook fijn, en de website zelfst werkt ook erg goed. Als iets vanuit een andere winkel moet komen, dan duurt het iets langer, maar daar wordt je uitstekend over ingelicht en op de hoogte gehouden.
Ik wilde wat spulletjes kopen omdat ik weer met macrofotografie wilde beginnen. De verkoper adviseerde mij een lens van een voor mij onbekend merk. Maar thuisgekomen bleek de lens alleen maar prima beoordelingen te hebben en veel voordeliger te zijn dan lenzen van de bekende merken. Daardoor kon ik weer wat extra geld uitgeven aan een instelslede en verlichting. Daardoor heb ik nu een veel uitgebreidere set voor macrofotografie voor hetzelfde geld. Zonder aan kwaliteit in te boeten.
Bij cameranu.nl 2 cameratassen besteld zodat ik thuis in alle rust en met alle foto apparatuur kan bepalen welke het wordt. De tassen netjes toegestuurd gekregen. En retourneren van de tas die het niet is geworden, ging eenvoudig. Op naar de volgende aankoop.
Vorige week kocht ik een camera bij cameranu. Groot voordeel van live geholpen worden ervaar je bij deze winkel in Apeldoorn. Het is de reis daarheen meer dan waard. Zeer vriendelijk en met veel kennis van zaken geholpen. Voor alle aankopen op het gebied van fotografie ga ik naar cameranu.
Word altijd fantastisch geholpen door het personeel! Wat voor mij altijd in de gedachten blijft is dat de eerste keer we kwamen kregen we gelijk wat te drinken aangeboden, en werden super geholpen door een medewerker met uitleg!
Product snel ontvangen .
Voor mijn strand- en duik vakantie op Curaçao heb ik een GoPro 21 Hero Black gekocht. De app is zeer gemakkelijk te installeren en werkt erg goed. De camera maakt fantastische foto’s en films. De selfistick voor onder watergebruik is minder. Hij is lek, het handvat zit los (lijm verbinding waardoor hij vol water loopt) Het bijgeleverde schroefje voor bevestiging van de camera aan de selfistick is te kort, waarschijnlijk omdat het geen originele GoPro is. Wat ik mis (had ik er graag bijbesteld) is een bijpassende afstandsbediening voor onderwater. (Bestaat zoiets?) Samenvattend echt een aanrader voor onderwaterdotografie. Super ding.
Bij aanschaf van apparatuur of assosaires krijg je altijd goede voorlichting. Heel tevreden over de kennis en duidelijkheid in uitleg. Vooral als je doordeweeks naar een winkel ga nemen ze de tijd voor je, ook al kom je voor iets simpels zoals een filter voor je lens.
Bestelling heel snel bezorgd en goed verpakt
Mijn bestelling lag klaar in de winkel, waar ik het rustig mocht bekijken. Deskundig advies en zeer behulpzaam!
Er is veel kennis en professionaliteit aanwezig. Ook is het laagdrempelig om deze winkel in te stappen en om advies te vragen mocht je nog niet zo thuis zijn in de wereld van al deze apparaturen. Ze zullen je goed advies geven doordat er goed geluisterd wordt naar je wensen. Daarnaast hangt er een gemoedelijke gezellige sfeer in de winkel en als collega's onderling.
Het artikel stond als “tijdelijk niet op voorraad. Even gebeld en er werd gezegd dat het wel op voorraad was bij de leverancier. Artikel besteld op woensdag en zaterdag had ik het in huis.
Grote keuze en bij twijfel kan je altijd contact opnemen en word je professioneel,snel & behulpzaam te woord gestaan. Snelle verzending is ook super geregeld.
8 De Spijk
Urk 8321WT