Was de oplader van mijn Macbook 'kwijt' en dat maakt het wat lastig werken. Daarom nieuwe besteld met optie afleveren op dezelfde dag. Ook complimenten voor de bezorgdienst, hele heldere en duidelijk app en precies zoals afgesproken geleverd
Bestellen gaat makkelijk en de levering is razendsnel.
Ik bestelde vorige week de Tamron 150-600mm G2 telezoomlens. Bestellen ging zeer vlot en de volgende dag al werd de lens bij me thuis geleverd, goed stevig verpakt (toch belangrijk bij zo'n aankoop). De lens werkt perfect!
De producten die ik bestel worden altijd goed (zorgvuldig) verpakt en verstuurd. Nog geen problemen gehad met bestelde producten, dus geen contact gehad met hun klantenservice. De website is uitgebreid en zeer makkelijk om in te navigeren.
Het is me zelden overkomen dat een product bij cameranu niet op voorraad was. En de enkele keren dat het wel gebeurde bood de e-mail service, waarbij je een melding krijgt wanneer een item weer op voorraad is, uitkomst. Vandaag besteld is morgen geleverd maken ze waar. Al zal dat in de huidige omstandigheden misschien niet altijd gebeuren. Maar dan ligt het niet aan hen. Kortom zeer tevreden over CameraNu.nl.
Super goede service en een hele snelle levering. Uiteraard ook erg blij met mijn aankopen!
De klantenservice s’avonds benaderd ‘omdat buiten hun schuld om’ ik niet de volledige bestelling ontvangen had, ik was zelf helemaal van slag dat er ‘waarschijnlijk bij de PostNL zaken ontvreemd waren. Ze overtroffen echt mijn verwachtingen op het gebied van service meedenken ..... Echt zo zou ieder bedrijf hun klanten moeten behandelen Dit was mijn 1ste bestelling, maar er zullen er zeker meerdere volgen, ondanks de teleurstelling van het niet ontvangen van de volledige bestelling. Kwaliteit kon ik daarom niet beoordelen. Met vrolijke groetjes Renate
Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering
Al heel wat jaar werken ze aan deze winkel en nog steeds bieden ze prima producten voor een mooie prijs. Altijd goed ingepakt en correct geleverd. Ben zeer tevreden
Ik vind cameranu.nl een mooie, overzichtelijke website met alle informatie die je nodig hebt om tot een goede keuze te komen. De producten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik was op zoek naar een nieuwe superzoom camera. Deze werd bij meerdere winkels aangeboden, maar wat voor mij tevens doorslaggevend is geweest, is de standaard 5 jaar garantie. Helemaal top! Product werd snel en goed verpakt geleverd. Als ik op camera-gebied weer wat nodig heb, zal ik Cameranu zeker weer weten te vinden.
Super goede service. Betrouwbare levering met goede opties voor bezorgen. Duidelijk en super goede kwaliteit. Ook goed verpakt dus geen beschadigingen.
Prima site, goede producten en prijzen die passend zijn. Snelle levering er boven op maakt platje compleet. ToP
Ik had een bestelling gedaan en kreeg gelijk een verwachte levertijd. hier is uitstekend aan voldaan. Dank daarvoor.
Goede service ! Duimpie omhoog!
In het weekend besteld en keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Altijd op tijd geleverd en goed verpakt. Wanneer ik vragen heb schroom ik niet om te bellen en krijg altijd goed advies.
Werd opnieuw prima te woord gestaan, geholpen om de juiste keuze te maken. Praten je niets aan en ook geen duurdere producten indien niet noodzakelijk.
Uitgebreid gamma, snelle levering, en correcte service na verkoop. Ik ben fan!
Onlangs een studio flitsset van Godox gekocht en ik koop er zeer regelmatig wat gewoon omdat ze goed deskundig advies geven en als er wat is zoals met de statief die niet goed was kon ik zonder problemen omruilen nog. Qua prijzen lopen ze gelijk in lijn met een andere winkel op dit gebied alleen de deskundigheid en klantbeleving is stuk beter.
Prima levering, goed verpakt en snel. Product voldeed aan de verwachting zials op de website duidelijk werd aangegeven.
Goede omschrijving van het product Snelle levering Goede communicatie Goede marketing! Laatst via jullie Insta pagina hebben jullie een foto van mij gedeeld. Product was bijvoorbeeld voor dezelfde prijs te koop via KameraExpress, maar daarom toch voor CameraNU gekozen.
Ik had een lens die ik graag wilde inruilen voor een andere lens. Formulier ingevuld op de site. Dezelfde dag meteen een reactie terug. Lens opgestuurd en het bedrag werd verrekend. Binnen 3 dagen alles geregeld top.
Duidelijk en fijn telefonisch gesprek gehad voor advies om een objectief te kopen. Uiteindelijk na informatie betreffende objectief gekocht en erg blij mee.
Sinds een week of twee ben ik de een trotse eigenaar van de authentieke National Geographic Africa Medium Backpack. De rugtas is gemaakt van natuurlijke en stevige materialen en ik kan de tas organiseren naar eigen voorkeur. Er is genoeg plek voor mijn laptop, DSLR camera, statief, lenzen en veel meer! De tas sluit goed aan op het lijf. Wanneer ik loop voelt het niet aan alsof er losse materialen heen en weer bewegen. Ik zal er nog geen bergen mee beklimmen, maar ik ben er van overtuigd dat zo een expeditie zeker wel aankan. Dit is zeker mijn lievelingstas tot nu toe die ik naar elke videoshoot zal meenemen. Een echte aanrader!
Bestellingen tegen middernacht worden keurig de volgende ochtend geleverd. Als er iets misgaat, is het ook zo opgelost. Prijsvechter met de service van de speciaalzaak.
8 De Spijk
Urk 8321WT