breed assortiment, goede spullen, nette prijs, snel geleverd

goede winkel, met zowel fysieke vestigingen en webshop. in deze tijd natuurlijk vooral online, maar ik ga hier zeker vaker kopen. Goed en gevarieerd assortiment, zowel qua spullen als prijzen. overzichtelijke site waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. levering is snel, goed verpakt, en netjes. Ik heb geen ervaring met de klantenservice, want alles liep gewoon zoals verwacht.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Cameranu.nl voldoet aan alle verwachtingen en adviseert je goed!

Al een aantal keren heb ik iets besteld bij Cameranu.nl en ik ben een zeer tevreden klant geworden. Deze thuiswinkel weet waar ze het over hebben en komt met goede adviezen! Het aanbod is enorm en de prijzen zijn scherp vergeleken met andere online shops. Vragen worden goed en vakkundig beantwoord door vriendelijk personeel. Er wordt met je meegedacht bij het maken van een keuze. Ook de bezorging is helemaal prima, erg snel (soms al dezelfde dag geleverd!) Cameranu.nl is voor mij oprecht een van de beste thuiswinkels en ik hoef niet verder te kijken indien ik weer iets nodig heb voor mijn camera!

Deskundig en betrouwbaar

Cameranu heeft een flink assortiment van video- en fotogear. Opbouw van de webshop is helder en beschrijving van de producten uitgebreid. Dit helpt mij om de juiste keuzes te maken. Wat ik heel tof vind is dat cameranu webinars en masterclasses organiseert via YouTube. Waardeer ik zeer.

Betrouwbaar

Mijn aankoop was de accu van de Z50 van Nikon. Helaas liep die productie achter op de vraag over de hele wereld. Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de stand van zaken omdat er tijd overheen ging. Uiteindelijk is de accu aangekomen en is alles goed afgehandeld. Waarvoor dank.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Goede en snelle afhandeling van mijn bestelling.

Prima levering. Vol vertrouwen

Snelle levering. Goed verpakt

Super snel

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij CameraNU. Kwam ze toevallig op het spoor. Volgende dag werd het al keurig afgeleverd. TOP

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

perfecte & snelle service

Bestellen bij CameraNU doe ik altijd online. heb spijtig genoeg geen Store in de geburen . maar dit neemt niet weg dat CameraNU mij een snelle en perfecte service kan bieden . meerdere malen besteld , altijd netjes en optijd ontvangen .

Perfect!

Bestelling ‘s avonds gedaan en de volgende dag keurig verpakt ontvangen. Perfect!

Geweldig snelle levering

Mooie camera set gekocht. Mooie prijs duidelijke omschrijving en goede reviews gaven de doorslag. En dan geweldig snelle levering.

Perfect geholpen

Altijd goede service, zowel telefonisch als in de winkel!

Snelle en goede service

Na lang zoeken bestelde ik mijn eerste statief op cameraNU.nl, alles werd correct geleverd en had een zeer goede kwaliteit zoals verwacht!

Prima en snelle service

Goede en snelle service. Had helaas verkeerd product besteld. Geen probleem, werd direct en correct afgehandeld.

• Kennis en Vakmanschap

Snel, duidelijk en compleet.

Prima.

Vertrouwde service

Ik koop regelmatig bij CameraNu. Online of in een van de winkels. Service is betrouwbaar en er wordt snel gereageerd en goed geïnformeerd.

• Kennis en Vakmanschap

Vlotte en nette levering van het artikel.

Al een paar keer iets gekocht bij CameraNu.nl. Tot nu toe naar volle tevredenheid. Gewenste artikelen zijn op voorraad en snel leverbaar tegen een zeer scherpe prijs.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snel, netjes en volgens afspraak

Mijn bestelling werd snel geleverd, binnen de beloofde 24 uur die op de website stond. Netjes verpakt, duidelijke informatie over de levering. Niets op aan te merken. Ik zou een volgende keer gerust weer bij dit bedrijf bestellen en het aanraden aan anderen. Er stond ook een duidelijke omschrijving op de website bij het artikel, dat zie je weleens anders, dus ook dat is prima en prettig!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Uitstekende service en expert kwaliteit

Goed qua keuze goede hulp bij het selecteren!

• Kennis en Vakmanschap

Na vorige bestellingen alweer een geweldige bestelling ontvangen van CameraNu

Na al mijn vorige ervaringen met CameraNu heb ik ook mijn volgende bestelling in uitstekende staat ontvangen. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit producten van CameraNu en vind de service ook heel fijn. Kortom, CameraNu kan rekenen op een nieuwe bestelling met mijn naam ;)

Zeer fijne webwinkel

Bij cameranu heb ik een verrekijker voor mijn vrouw gekocht. Ik was positief verrast door de grote keuze hierin bij deze shop. De prijs bleek scherp en de reviews over de winkel waren positief, dus ik heb hier besteld. Het hele proces liep verder goed. Enorm snelle levering trouwens, zondagavond besteld en maandagavond in huis. Het product is precies wat ik ervan had gehoopt. Dik in orde allemaal.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

snel geleverd, product voldoet, dus tevreden

de prijs was ten opzichte van Nederlandse concurrentie goed, voor een wat langere levertijd bij een buitenlandse shop had het nog wel wat goedkoper gekund. Ik vind het wel fijn om bij een Nederlands bedrijf te kunnen kopen en het product snel in huis te hebben, daar heeft CameraNU.nl aan voldaan, dus helemaal goed! ps, jullie bezorgdienst is top, kreeg veel statusupdates en de mensen aan de deur hadden er zichtbaar zin in, is bij andere pakketbezorgers wel eens anders :)

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Zeer content

Ik had een zelfde tas in 2014 gekocht die door gebruik aan vernieuwing toe was. Eerdere kleur was groen en huidige is blauw. De vernieuwingen van klittenband aan de twee voorzakjes zeer welkom. Ook verplaatsbare binnencompartiment met klittenband uitermate handig.

Alles top!

Bestelling zoals je wilt dat ze altijd verlopen: mooie prijs, snel in huis, keurig verpakt, bevestiging met keurige factuur

• Kennis en Vakmanschap

Zeer goede service en vriendelijkheid in deze Coronatijd.

Ik heb een hele set gekocht bij CameraNu.nl en allemaal online. Dat ging echt heel eenvoudig en supersnel. Door een bestelfout van mijzelf ging het niet helemaal goed maar de mensen van CameraNu.nl hebben dat prima voor mij opgelost. Aan de telefoon zeer aardige mensen die je zeer goed te woord staan en echt de aandacht geven die je graag wilt. Ik ben zeer blij met deze behandeling en met mijn aangeschafte spullen.

• Kennis en Vakmanschap

Hele fijne verrekijker voor wandelingen

Voor onze wandelingen op zoek gegaan naar een compacte verrekijker. Meerdere geprobeerd, door reviews op forums en youtube de Nikon Monarch 7 8x30 besteld. Binnen een dag bezorgd, meteen vergeleken met de andere soorten. Deze ligt het fijnst in de hand, geen problemen met instellen. 8x vergroting is genoeg, de 10x geeft een schokkerig beeld, hele vaste hand voor nodig. Scherp beeld, goede natuurlijke kleuren. Compact en licht van gewicht, fijne nekriem. Tasje had beter gekund, lensdoekje had er ook wel bij gemogen voor de prijs. Snelle service van cameranu.nl , gelukkig ook 1 van de weinige met voorraad.

8 De Spijk

Urk 8321WT