In mijn zoektocht naar een goede prijs/kwaliteit verhouding voor een nieuwe verrekijker kwam ik toevallig bij jullie uit. Wát een ‘treffer’! Erg vriendelijke dame( Nienke) die me uitstekend verder heeft geholpen, zéér tevreden en bedankt. Ik zal jullie verder aanbevelen
Wat besteld is, is in record tempo geleverd. Ook was het bestel proces duidelijk en de site is netjes afgewerkt
Zeer snelle levering en goede informatie en goede prijzen ik heb er mijn camera plus een extra lens gekocht en de service bevalt zeer goed
betreft Reflecta X22scan, werd keurig geleverd maar toen bleek pas dat ik er nog 2 accessoires bij had moeten kopen., Een geheugenkaart en een kaartlezer. Anders heb je er toch niets aan, vermeld dat! En geef dan de prijs voor wat je nodig hebt en niet onvolledig zodat het net onder de 100 euro lijkt te zijn. Eerste telefonische informatie was onvolledig, tweede keer iets beter. Ik heb de aardige meneer wel gezegd dat hij niet 'eigenlijk' of 'in principe' wel nodig' moest zeggen als hij wist dat ik niks met die scanner kon doen als ik die twee niet had. Duidelijk zijn! Omdat ik geen zin had om tweede keer bezorgkosten te betalen, heb ik die twee opgehaald in de van Woustraat en dat ging goed. Wel een hoop onnodig gedoe. Inmiddels in gebruik en hij doet het redelijk...
Sigma 14-24mm f.28 Art lens gekocht. Online besteld, opgehaald in Apeldoorn. Prima service ook in deze (voor iedereen) moeilijke tijd.
Mijn pakket retour duidelijk hoe en daarna snel.mijn geld terug alleen jammer dat ik verzendkosten moest betalen maar gied dat stond in de voorwaarden
Hoewel er op de website stond dat de producten in voorraad waren, bleken er van de drie verschillende producten waarvan ik meerdere exemplaren wilde bestellen, telkens slechts 1 op voorraad. Ik werd later wel geinformeerd dat niet alles er was, maar dat zou binnen een dag of 2 -3 nageleverd worden. Toen ik na 9 dagen wachten maar eens belde waar de spullen bleven, bleken ze die dag 'toevallig' net binnengekomen te zijn. Ik vind 1 stuks voorraad van een product wel erg zuinig! Dat moet beter kunnen. Bovendien zou men de klant beter op de hoogte hebben moeten houden over de veel langere levertijd!
Deskundig. Zeer behulpzaam aan de tefefoon
Makkelijke website, eenvoudig te orderen en levering prompt. Product (Rødo) is echt fantastisch.
Verkeerde keuze gemaakt naar adviseur heeft goed en deskundig adviseur gegeven en nu een top lens en dat tweedehandse
Ik heb een tekentablet en een lensball besteld. Ik was aangenaam verrast dat bij het bestellen mij werd gevraagd om de artikelen apart of pas te leveren wanneer beide artikelen weer op voorraad waren. 1 van de artikelen was niet op voorraad en ik had dus niet goed gekeken. Super fijn dat ik mijn bestelling kon aanpassen om een artikel te kiezen dat wel op voorraad was waardoor mijn totale bestelling de volgende dag al binnen was.
Perfecte snelle telefonische afhandeling, begrip voor situatie, binnen uur was afhalen mogelijk. Correcte duidelijke Corona maatregelen bij afhalen
Snelle afhandeling, snel teruggevonden wat ik nodig had. Artikelen die bij andere leverancier niet voorradig waren
Goede informatie, een mooie korting + een snelle bezorging.
Prima product (Greenscreen) voldoet aan de omschrijving en keurig geleverd.
Ik wilde wat fotorolletjes bestellen, omdat ik onlangs een oude analoge camera had gekocht en ik deze graag wil gebruiken voor zwart/wit fotografie. Zo kwam ik op de website van CameraNU. Daar zijn ze nog volop verkrijgbaar voor schappelijke prijzen. Tot mijn verbazing konden ze diezelfde avond nog leveren. Dat maakte de positieve ervaring compleet.
Bestelling was heel snel binnen en keurig verpakt!
Heel blij met Mn scanner Maar de software die ik nodig heb werkt niet op windows 10. ? Vanalles geprobeerd maar nog geen antwoord Helpdesk van de website nig niet gevraagd
Heb via de chat advies gekregen voor een dronetas. Deze gekocht (als cadeautje), vriend is dolblij. Drone en toebehoren passen perfect en nog genoeg ruimte voor de laptop, tablet enz. Top service en top product
Ik bestelde op maandagmiddag en op dinsdag werd het al geleverd. Je wordt goed op de hoogte gehouden vwb de levering. Kortom naast een snelle levering ook nog eens een goede service.
Producten zijn goed en snel geleverd en netjes verpakt. Niet alle producten waren op voorraad. Even snel via de chat geregeld dat de producten die wel op voorraad waren direct verzonden werden. De rest komt dan later. Top geregeld dus!
Top bedankt voor de snelle levering in deze corona tijd. En mooi om te zien hoe blij mijn man was met zijn verjaardag cadeau.
Ondanks dat het bestelde product niet op voorraad was toch nog vrij snel ontvangen, goed verpakt, in goede staat. Erg blij mee, ook de aangeboden garantie geeft aan dat er vertrouwen is in dit apparaat. Super
8 De Spijk
Urk 8321WT