In mijn zoektocht naar een 50mm F1.8 lens voor mijn (10 jaar oude) Canon EOS 50D kwam ik natuurlijk ook de webshop van CameraNU.nl tegen. Duidelijke informatie, diverse alternatieven gemakkelijk te vergelijken. Laagste prijs (ook niet onbelangrijk). En in deze coronatijden kun je niet naar de winkel, maar de levering was supersnel, met PostNL. De lens is precies zoals omschreven in de webshop; inmiddels uitgetest en zéér naar genoegen! Kortom, ik kan en zal CameraNU.nl zeker aanbevelen!
5 schroefjes besteld 1/4". Netjes op tijd geleverd maar ik stond er echt van te kijken dat deze schroefjes met een waarde van 9 euro, aangetekend verzonden werden (koste ook een kleine 4 euro) in een veel te grote doos met opvulling waartussen ik het piepkleine gripzakje moest ontwaren. Tip: verzend deze volgende keer met de reguliere briefpost.....
Zeer goed advies gekregen. Ik heb een studio gekocht om kleine producten te kunnen fotograferen het is ook precies wat ik bedoelde. Er wordt dus heel goed naar de klant geluisterd. Ik ben heel blij met dit bedrijf.
mooie producten , breed gamma , snelle levering
Goede ervaring betreffende het bestellen van het product. Snelle verzending en de volgende dag het artikel al ontvangen.
Nooit geweten dat het product bestond, maar ben nu eindelijk van dat geklooi met die bril af, helemaal top!!!!!!!!
Zeer tevreden met de service en prijs, zeker een aanrader!
Ik heb de Canon macro lens besteld, en niet gedacht dat in deze tijd, volgende dag al het pakketje in huis had. Zeer snelle service. Voor herhaling vatbaar. Ik zie mezelf vaker iets bestellen bij CameraNU
Perfecte beschrijving van het product! Prijs technisch gezien zeer reëel! Super snelle verzending!
Nadat ik een mail had gestuurd met de vraag of kwijtgeraakt onderdeel van een eerder aangeschafte verrekijker apart bijbesteld kon worden kreeg ik dezelfde dag een reactie. Men heeft goed meegedacht over een oplossing en ik kreeg het onderdeel een dag later kosteloos toegestuurd. Dat noem ik pas service!
Erg blij als beginner met mijn toestel. Makkelijk. Kwalitatief goed en goede service
Goeie snelle en betrouwbare service
Ik heb mijn lens bij hun ingeleverd en ben erg tevreden over de snelheid van hun reacties en het overmaken van het geld Geweldig in 1 woord!!
In 1 woord helemaal fantastisch. Zoals ik van ze gewend ben, maar ze weten me toch elke keer weer te verrassen.
Ik kan het prijsbeleid, klantvriendelijkheid en professionele service van CameraNu.nl bijzonder goed waarderen. Het product wat ik bij hun gekocht heb voldoet voor 100% aan mijn verwachtingen.
Geen opmerkingen
Zoals bij mijn vorige transacties met Cameranu, leverden ze nu ook weer volgens verwachting
Begin januari een Yongnuo YN560 III flitser gekocht voor een mooie prijs Cameranu.nl. Duidelijke site met heldere toelichting van het product, snelle levering en super tevreden met de flitser.
Mijn bestelling was binnen één dag al binnen. Goed verpakt en van een goede kwaliteit. Prijs/kwaliteit verhouding iserg goed.
Snelle levering, goed product
Prima! Goede kwaliteit statief, goede informatie op de website over de producten. De levering was zeer snel, iets wat in deze tijd door de drukte bij de post uniek aan het worden is.
Alles vlot, snel en kwaliteitsproduct. Bij een foutieve bestelling van mijn kant was het product omwisselen geen probleem. Zeer fijn zaken doen. Ik kom terug.
na jaren gefotografeerd te hebben met mijn smartphone, vond ik het nu wel tijd voor een mooie camera. Ik heb de Canon Eos 2000 D gekocht, een mooie handige en vooral niet te zware camera, ben erg tevreden
Na lang orienteren heb ik besloten een nieuwe NIKON Z6 II systeemcamera te kopen. Hoewel de prijs bij andere aanbieders hetzelfde was, gaf CameraNu.nl als extra optie kans te maken op een NIKON Z 50mm lens. Omdat een camera op zich al prijzig genoeg is, besloot ik om die reden mijn camera bij CameraNu.nl te kopen. Ik ben zeer tevreden met hoe het bestelproces is verlopen. De volgende dag had ik mijn camera al in huis! Heel erg blij mee, waardoor ik direct gebruik kon maken van mijn aankoop. Dankjulliewel!
Ondanks drukte door vele bestellingen werd de order volgens de weergegeven termijn afgeleverd. De filters van Cokin zijn altijd van hoogwaardige kwaliteit.
8 De Spijk
Urk 8321WT