CameraNU is een super overzichtelijke (online)shop. Wat je ook nodig hebt is er te vinden en als iets is uitverkocht staat het personeel meteen klaar om je te helpen. Daarnaast grote complimenten over mijn bestellingen. Ik heb zowel camera als licht apparatuur aangeschaft en alles was netjes en veilig verpakt en veilig aangekomen. Een echte aanrader om hier je equipment te bestellen!
Ik had een camera terug gestuurd omdat ik mijn twijfels had bij een geluid wat ik hoorde. Zonder probleem kon ik hem terugsturen. Diegene aan de telefoon heeft mij enorm geholpen en serieus genomen. Omdat ik twijfels had. Voor mij een hele fijne ervaring . Per mail, per telefoon. Snelle en aardige reactie. Iedereen kan een camera verkopen, maar het gaat ook om de service. En ik kan niet anders zeggen dan dat het een perfecte service is.
Product is precies zoals omschreven op de site. Levering via Trunkrs verliep volgens afspraak, en te volgen via track&trace.
Zeer snelle levering en zeer goed bereikbaar! Er was 1 artikel van de 3 niet voorradig werd mij per mail medegedeeld. Dit artikel heb ik wederom per mail geannuleerd en dat was geen enkel probleem. Binnen 1 dag was het geregeld.
De DJI Tello drone met bijpassende case aangeschaft. Meteen de volgende dag al in huis ondanks de maatregelen en feestdrukte. Daarna nog advies ingewonnen over een andere case en keurig netjes geholpen! Zeer tevreden en ik zou zonder twijfel weer zaken doen met Cameranu.nl
Zeker nu zo goed als alle winkels dicht zijn, kun je toch terecht bij cameranu voor juiste informatie en snelle leveringen van al uw foto apparatuur. Gewoon goed.
Nieuwe lens besteld. En de volgende dag al binnen
Je krijgt waar je om gevraagd hebt. Nazorg en garantie heb ik nog geen ervaring mee.
Leuke instantcamera gekocht voor nette prijs. Bij bestelling kom gekozen worden voor avondlevering volgende dag, of normale levering. Het bleek echter dat het pakket niet op tijd bij de vervoerder was aangeleverd, waardoor ik het pakketje later kreeg dan wanneer ik , normale levering’ had gekozen.
Snelle levering. Contact met klanten service is goed. Al vaker besteld bij Cameranu.nl een fijn bedrijf.
Zeer positieve ervaring. Producten met een correcte omschrijving en kwaliteit. Zeer snelle levering
Ik heb recent de Sigma 100-400mm aangeschaft op de DX 5500 Nikon. De eerste indruk is goed. Hij is wel zwaar, maar niet te zwaar. en je hoeft zeker bij natuur geen lens te wisselen. Lijkt een mooie lens voor dieren/vogels en andere natuur. Ook uit de hand krijg je nog scherpe foto's.
Uitgebreid antwoord op mijn vraag en netjes binnen tijd behandeld.
Drone rugtas besteld. Duidelijke omschrijving op de site met duidelijke foto’s. Gemakkelijk bestelproces en keurige levering. Product precies zoals omschreven! Blij mee!
Op zoek naar nieuwe accu's voor mijn Nikon camera kwam ik uit op de website van Cameranu.nl. Snel vond ik wat ik zocht, originele accu's maar ook alternatieve accu's. Ik besloot toch voor de originele te gaan. Gemakkelijk via de webshop besteld. Snel geleverd ook. De nieuwe accu's zijn ook nog gemakkelijk te onderscheiden vanwege de kleur grijs.
Ben erg tevreden. Ondanks de drukte eind van jaar nog snel ontvangen. Super. Heel netjes verpakt goede mails. Eigenlijk helemaal niks op aan te merken. Dank u wel.
Bijzonder goed, spullen worden netjes op tijd afgeleverd.
Goedkoop geprijsd, kwaliteitsproducten, super vlotte levering.. ondanks de feestdagen gekte. Net als bij mijn vorige bestellingen, ook nu weer erg content met mijn statief en cameralens usb-doc
prijs/kwaliteit heel goed en bovendien een goede service. Medewerkers in de chat geven onmiddellijk antwoord op zowel administratieve vragen als technische productuitleg
Bestellingen de andere dag al in huis, zelfs met die drukke kerstdagen er tussen door.
Voelt goed in je handen. Hopelijk hoef ik er nooit afstand van te nemen.
Gewoon geweldig Groot aanbod Goede prijs/kwaliteit Snelle levering ook in de drukste tijd van het jaar
Goede prijs/kwaliteit verhouding voor de Tokina groothoeklens voor mijn Canon full frame. Ruime informatie verstrekt op de website over de lens die ik wilde aanschaffen. Dus kocht ik bij CameraNU.nl. Bestellen en betalen was eenvoudig. Verzending snel en goed. Kortom: een aanrader!
De website is makkelijk te begrijpen! En werkt perfect! Zeer tevreden !
CameraNU heeft zich voor mij reeds vele jaren bewezen als een (web)winkel met een uitstekend assortiment en concurrerende prijzen. Ondanks de drukte in dit Coronajaar is de levering goed en snel verlopen.
8 De Spijk
Urk 8321WT