Heupriem voor mijn camera besteld. Netjes volgens afspraak geleverd en ondertussen reeds uitgetest. Zeer makkelijk tijdens wandelingen, je hebt je handen vrij en je loopt geen risico dat zoals je camera met een schouderriem eraf gaat glijden.
Topper
Ik heb vaker besteld bij Cameranu en ook nu was het weer zeer voldoende. Op een druilerige zaterdag moest ik wachten in de auto en heb toen mijn laptop tevoorschijn gehaald en een tether tool kabel besteld. Op de een of andere manier ging er iets fout bij de doorverwijzing naar de betaalsite. Dus ik heb even gelaten. Bij thuiskomst bleek ik al een mailtje te hebben gekregen dat ik via een link kon betalen. Prima geregeld dus. Netjes betaald en na een paar dagen kwam de kabel binnen. De kabel doet precies wat je er van verwacht. Helaas is mijn usb poort in mijn Canon 6D iets te groot, dus hij valt snel uit de camera tijdens het uit de hand schieten in de studio. Nu kan ik overwegen om een jerkstopper te kopen. Daar ben ik nog niet over uit. Alles telt toch weer op. Misschien zelf iets verzinnen? Buiten dit om.... prima service zoals altijd. keep it up
Top ervaring... Groot aanbod, eerlijke prijs, snelle levering,...
Altijd een goede en snelle levering. Ook geen overbodig grote verpakking. Kleine producten komen in een klein doosje, scheelt weer. Ook de producten zijn van goede kwaliteit uit mijn ervaring.
Reeds meerdere keren een bestelling gedaan via de site en telkens alles in orde van plaatsen van de order t/m levering producten.
Precies wat ik zocht. Duidelijke uitleg over het product. Wat kan je wel en niet verwachten en waar is dit product geschikt voor. Na wat wikken en wegen bij mijzelf besloten de lens te bestellen. En nog geen dag later was hij al binnen! Geniet er nog met elke foto van.
1. Uitgebreid gamma met scherpe prijs / kwaliteit. 2. Zeer overzichtelijke website met uitgebreide en duidelijke omschrijving van de product eigenschappen. Deze je helpt bij de keuze van het juiste product op maat. 3. Nuttige tips bij aankoop van een product omtrent accessoires met een bundelvoordeel. 4. Ontzettend snelle en accurate levering in België. Wat kan men nog meer wensen als klant ... Gewoon dito service.
Ik heb een Olympus OMD-E5 MARK III body gekocht, en gevraagd of je op deze camera ook het aantal clicks kon zien. De verkopers vertelden mij dat dat alleen mogelijk was met Adobe software wanneer er een foto werd ingevoerd. Ik denk dat wanneer je in een winkel als camera werkt je ook alles moet weten van hetgeen op voorraad is. Je kunt namelijk in een onderliggende menu de gegevens oproepen. Slordig dat de beide verkopers in Urk dit niet wisten! Ben maar niet verder gaan vragen, kwamen alleen maar universele antwoorden helaas. Wel vriendelijk personeel maar niet volledig bekwaam als het op verkopen aankomt. (Ben zelf 45 jaar werkzaam geweest in de fotohandel van daar mijn reactie. )
Afstandsbediening s avonds besteld, volgende dag in huis. Super
Bij een eerdere bestelling had ik met spoed een onderdeel nodig. Eind van de ochtend besteld en diezelfde avond was het al binnen. Super gedaan! Na deze positieve ervaring ook maar de rest van de benodigdheden besteld. Hier zat wel een langere levertijd aan vast. Indicatie was 2 tot 3 werkdagen. Het werd inderdaad 2 werkdagen. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status, dus geeft wel vertrouwen. Nette bezorging verder. Aanrader en ik kom zeker nog eens terug.
Goed contact gehad om uiteindelijk tot een goede keuze van camera en accessoires te komen. Heel veel telefonisch en mail contact gehad om uiteindelijk het bestelproces correct af gerond te krijgen.
Ik dacht, hup even een camera bestellen en ja hoor, de volgende dag kon ik 'm netjes ophalen bij het Post afhaalpunt. Netjes ingepakt, alle spullen die ik besteld had: niets op aan te merken...
heel tevreden, prijs/kwaliteit de voordeligste bij mijn aankoop.
's avonds laat een Benro statief besteld, de volgende dag rond 14.00 uur het pakket in huis. Prima verpakt, gelukkig ook nog een fijn product, perfecte afhandeling van betaling en mails rond de levering. Complimenten!
Goed product, voldoet aan eigenschap en omschrijving op website. Service bij vragen snel antwoord en snelle levering.
Na eerst via de Whatsapp informatie opgevraagd te hebben ( zeer snelle reactie vanuit CameraNU) het artikel besteld en de volgende dag keurig thuis bezorgd.
Vorige week donderdag een camera statief besteld, had er eerst nog wat vragen over of het wel zou passen met de aansluiting. De helpdesk heeft het keurig uitgezocht en mij terug gebeld. En vrijdag had ik hem al in huis we konden meteen los!
Nadat ik eerst telefonisch contact had gehad over een eventuele inruil van mijn camera op een nieuwe camera, ( ik moet nl een klein uur rijden om bij de winkel op Urk te komen) kreeg ik direct bij binnenkomst te horen dat de camera van mij niet meer werd ingeruild! Daarna toch maar de nieuwe set gekocht, maar geen enkele uitleg of succes met de nieuwe aankoop! Met andere woorden, de volgende aankoop niet weer bij cameranu.nl
Ik had een product besteld dat niet aan mijn verwachtingen voldeed. Retourneren was zeer, zeer gemakkelijk. Aanmelden, retourlabel printen en een paar dagen later geld teruggestort. Zo hoor het!
Hoewel ik het apparaat in eerste instantie die kon laten functioneren werd dit snel en correct verholpen.
Perfecte service, doen wat ze beloven. De volgende dag werd mijn besteld product geleverd. Het was stevig en veilig verpakt en kwam in perfecte staat toe. Ik had kort contact met de klantenservice over de betaling en werd quasi onmiddellijk geholpen. 10/10 service⭐️
Was op zoek naar een betaalbare DSLR camera, via een tweedehands advertentie van een Canon 2000D op Cameranu.nl uitgekomen. Deze stond geadverteerd met "nauwelijks gebruikssporen". Blindelings heb ik het vertrouwd en normaal gesproken lees ik eerst reviews voordat ik ergens wat bestel, bij Cameranu.nl heb ik dit niet gedaan. Heb wel eerst de tweedehands Camera body besteld, kijken of deze er werkelijk als nauwelijks gebruikt uit ziet. Heb op woensdag 4 november rond 22:00 de camera besteld en de volgende dag was hij al op tijd in huis. Het was goed verpakt, is goed aandacht aan besteed. Wat een verrassing, de 2000d body zag er beter dan waar ik rekening mee had gehouden, het is tenslotte tweedehands. Als ze erbij hadden vermeld het is een demo model was, had ik het ook geloofd. Heb dezelfde dag nog een lens besteld voor de Camera. Hierbij speelde het budget ook een rol, dus voor een goedkopere gegaan een. Maar deze lens werkt ook perfect. Zeer duidelijke en scherpe foto's. Dit is mijn eerste DSLR camera. Mijn volgende bestellingen zullen zeker weer bij Cameranu.nl zijn. Met personeel en nazorg/garantie heb ik nog niet echt ervaring mee. Maar ik geef 5 sterren omdat het zorgvuldig verpakt en en dit is ook een soort van nazorg, dat de camera goed aankomt op het adres van bestemming, daarom ook 5 sterren.
Op de site van Litra stond een specifieke adapterring. Op de site van CameraNU ontbrak deze adapter. Na een mailtje naar CameraNu kwam men daar binnen korte termijn op terug. Er werd aangeboden dit kleine onderdeel eenmalig te bestellen voor een prijs zonder toeslag. Dat noem ik professioneel en service.
Paar lenzen ingeruild en andere aangeschaft en zoals eerder, vlotte afhandeling en goede communicatie. Gewoon weer top wat je ook zou willen.
8 De Spijk
Urk 8321WT