Al diverse malen heb ik iets besteld en heb alleen maar goede ervaringen hiermaae. Ze reageren snel, communiceren heel duidelijk en als er iets (extern) mis dreigt te gaan met een bestelling dan wordt dat direct en naar alle tevredenheid opgelost. Ze hebben kennis van zake en geven je ook advies waar nodig. Ja ik adviseer cameranu.nl daarom van harte aan.
Voor mijn videocamera heb ik bij CameraNU.nl enkele onderdelen en toebehoren van SmallRig gekocht. Leuk om je videocamera volledig uit te bouwen tot een echte professioneel cinema camera. Een correcte prijs voor het juiste product. En ook nog eens binnen de dag geleverd naar België. Top!
Krijg altijd goede service. Krijg snel antwoord via mail en telefoon. Verder betaal je nooit te veel.
Laats had ik pech met een ministatief die ik elders gekocht had. Was van kunststof en viel. Kapot. Net 1x gebruikt. Toen op zondag een nieuwe besteld bij Cameranu.nl die kwam maandag al binnen. Dat was sneller dan verwacht.
Ik had voor een video project op korte termijn een onderdeel nodig. Met alle drukte was het een 'alles of niets' gok of dit op tijd binnen zou zijn. Maar gelukkig houd CameraNU woord met de gemelde levertijd!
In een winkel goed luisterend oor naar wat je zoekt en je budget, goede uitleg en nemen de tijd voor je. Al eerder eens iets besteld via internet ging ook netjes, gemakkelijk en snel.
Prima geholpen door deskundige medewerker.
Snelle en een goede levering van een mooi product.
Best al jaren spullen hier en nog nooit een moment gehad om mijn camera's en videocamera met toebehoren ergens anders te kopen.
Cannon EOS 80D besteld. Top camera. Makkelijk in gebruik en haarscherpe foto’s.
Voortreffelijk!
een week geleden bestelde ik een aantal Savage backdrop fotoachtergronden. Momenteel voor de beste prijs bij CameraNU. Deze kwamen in een goedverpakte doos binnen, tevreden over de goede kwaliteit dat CameraNU levert + daarbij ook nog eens een snelle levering. De levering was daarbij ook gratis omdat ik voor een bepaald bedrag aankocht. helemaal top, ik plaats binnenkort nog eens een bestelling bij ze.
Geweldige website en winkel, ze hebben altijd alles wat ik nodig heb! Elke keer als ik naar de winkel in Apeldoorn ga sta ik weer verbaast over de kennis van het personeel. Bijna elke vraag weten ze te beantwoorden, zo niet is er altijd iemand aanwezig die de vraag wel kan beantwoorden. Aanrader!
Snelle levering goed verpakt
Snel geleverd en een mooie box om foto's te maken, zelfs de verlichting is perfect!
supersnelle levering, eenvoudig om een product te bestellen
Prettige en overzichtelijke website. Prijzen zijn marktconform. Had product vraag die ik laat op de avond gewoon telefonisch kon stellen en heel netje beantwoord werd. Support is wat mij betreft een Visitekaartje voor het bedrijf.
Strakke prijs, gewoon op voorraad dus vlot verzonden, keurig verpakt, goede informatie kortom.... Wat een geweldige service....
Ben in de winkel in Amsterdam in de Rijnstraat geweest. Werd tot mijn verbazing direct geholpen, Ben gewend altijd wel een even tot soms langere tijd te moeten wachten. Het product was niet in de winkel beschikbaar, maar is besteld en kon ik de volgende dag ophalen. Stond binnen 5 minuten weer buiten. Werd vriendelijk, rustig en bekwaam te woord gestaan. Zo zie je maar weer, dat een kleine zaak toch prettiger is ipv van een grote zaak. Prijs was overigens precies hetzelfde als in een grote zaak.
Snelle en super service!
Ze komen na wat er beloofd wordt. Het bestelde materiaal werd binnen de dag geleverd. Toen ik problemen had bij de betaling, mailde ik naar de firma. Binnen de kortste tijd kreeg ik een mail terug zodat ik het toch geregeld kreeg. Zelfs op tweedehandsmateriaal wordt nog een garantie van een jaar gegeven.
Goede website, weinig op aan te merken. Bestelling netjes binnen de aangegeven tijd aangekomen. Prima communicatie.
Hadden mijn camera op voorraad
Ik heb een mooie zoom H5 besteld via de Website. De betaling was simpel en de verzending was snel. De volgende dag was het product al afgeleverd. De informatie op de Website was goed en ik ben erg blij met het product.
Goede fijne camera, makkelijk in gebruik, snel geleverd alleen wel in een gedeukte doos. Inhoud was gelukkig helemaal intact.
8 De Spijk
Urk 8321WT