Had een occasion camera en objectief gekocht. Objectief bleek na thuiskomst verkeerd gelabeld te zijn en dus niet op de camera te passen. Teruggegaan en men heeft een ander, nieuwer objectief tegen sterk gereduceerde prijs aangeboden. Nu alles ok.
Scanner super snel geleverd. Scanner werkt perfect Voor kwaliteit en service een dikke tien.
Levering snel en in prima staat. Niet goed, retour en geld snel weer terug op je rekening.
ik heb onlangs een afstandbediening voor mijn Nikon D5600 bij camer.nu geklocht omdat ik nergens eentje kon vinden voor eenr edelijke prijs, en deze zag ik bij hun op de website, ik bestelde hem en de volgende dag was ie er al, hij is makkelijk te installeren, super makkelijk in het gebruik, ben er heel tevreden mee, nou hoef ik niet de zelfontspanner op 20 seconden te zetten en dan als een gek rennen om ook in een familieportret tereceht te komen, nu kan ik er tussen gaan staan en met de afstandsbediening, kan ik nu op mijn gemak een foto maken
Vandaag besteld morgen geleverd en bovendien nog een korting van de Nikon Club Nederland. Super !
Mijn ef 75/300 mm Lens is goed verpakt en netjes keurig op tijd geleverd met een wel zeer vriendelijke leverancier Nu sparen voor een macro lens en terug bestellen bij jullie Met zeer vriendelijke groeten wuyts jan
Duidelijke presentatie van de artikelen op de site. Makkelijk zoeken. Prijs bijzonder concurrerend. Levertijd volgens site is kort en klopt ook
Ik heb CameraNU via een vaste klant aanbevolen gekregen. Ben erg blij met de online aan koop en kom zeker een keer langs in de winkel.
Heb een FalconEyes studioflitsset gekocht. Binnen twee dagen ontvangen (op de site werd 3 dagen aangegeven). Mooi materiaal, super tevreden.
Heb een lensbal set gekocht..mooie set..een lensbal zonder luchtbellen of krassen. In een mooi opbergtasje met een zak/schoonveegdoek. Makkelijk de bal erin,vingerafdrukken ed wegvegen en klaar voor gebruik. Opbergen in de zak en zo in het tasje. Zeer netjes verpakt en 1 dag na bestellen geleverd..top
Altijd weer goede service en snel geleverd.
Ik kom graag bij cameranu in Apeldoorn. Ze nemen de tijd en hebben specialistische kennis in huis. Ze hebben ook veel onderdelen en accessoires in huis. Een statiefsleutel die ik kwijt was hadden ze liggen en mocht ik zo meenemen. Dat noem ik service!
Uitgebreid, deskundig en vriendelijk (telefonisch) advies gekregen over een fieldmonitor. Besteld en de volgende dag in huis. Bleek om andere redenen toch niet de juiste aankoop. Terugsturen werd makkelijk gemaakt met toegestuurd etiket. Direct bericht dat geld teruggestort wordt. Allemaal prima, zeer tevreden over de service en reden om hier terug te komen.
Ik vind dat cameraNU een goede service heeft en je merkt echt dat je praat met mensen die er verstand van hebben.
De macro-adapter oogt solide, er hangt zoals meestal het geval is wel een aardig prijskaartje aan zulke spareparts.
Flits set besteld Levering binnen de 24uur. 1 lampje defect na telf contact binnen de 24 uur nieuw lampje in huis. Top service.
We zochten een oplossing om de Rode reversmicrofoon te gebruiken voor Zoom/Teams. Hier was een verloopstekker voor nodig en natuurlijk had CameraNu deze op voorraad. De volgende dag al in huis en het werkt super! Net als de Rode microfoon en draadloze zender die we eerder al bij CameraNu kochten! Ofwel, zoek je iets voor je camera? Surf of rij naar Urk bij CameraNu hebben ze alles!
Ik ga naar CameraNu als ik snel een uitbreiding op mijn studio nodig hebt. Natuurlijk laat ik me ook verleiden door de koopjeshoek, waar af en toe best wel juweeltjes zitten. Oh en de prijs zit ook wel snor. Mijn reden om naar cameranu te gaan? Aanbod. Hier koop je dingen die je niet bij de normale winkel ziet. Denk aan die ene lens-body combinatie, of dat ene swivelpiefje die nergens te vinden is. Enige minpunten is dat ik nog steeds geen account kan aanmaken. Iets gaat mis, ik weet niet wat, dus ik vul nu alles opnieuw in. Totaal het waard.
Ik kocht voor een klant een Nikon objectief. Er stond duidelijk bij vermeld dat voor 23;59 uur besteld het de volgende dag zou worden afgeleverd. Redelijk vroeg in de avond besteld. Helaas, in het track&trace verhaal van Post NL stond al snel dat de bezorging niet de volgende dag, maar een dag later zou zijn. Mijn klant had het objectief absoluut nodig en heeft hierdoor zijn bestelling gecanceld en het objectief bij een con-collega van Camera NU zelf opgehaald. Nogmaals, producten, service, personeel, kennis en kunde etc. van Camera NU zijn perfect en ik vermoed dat zij aan de levering door Post NL waarschijnlijk niets kunnen doen, maar het was wel behoorlijk balen.
In de aflopen jaren veel aangeschaft bij cameranu, nooit problemen gehad
Een fotoprinter was niet op voorraad. Bij vraag naar verwachte levertijd kreeg ik keurig de volgende dag antwoord en binnen een paar dagen mocht ik al het product ontvangen.
De website ziet er prima uit. Producten zijn makkelijk te vinden en voorzien van duidelijke beschrijvingen. Het bestellen van de Bushnell wildcamera en de twee SD kaartjes verliep dan ook vlot. Er moet niet noodzakelijk een account worden aangemaakt, en dit vind ik heel prettig. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling. Het product was heel zorgzaam verpakt. En snel verzonden. Dank U!
Heel veel keus en duidelijke uitleg bij elk onderdeel. Laat op de avond besteld en ongeveer 14 uur later onderdelen keurig aangeleverd, bij Cameranu hebben ze het goed voor elkaar.
Winkel in Eindhoven is prima maar de webshop in Urk is onbetrouwbaar. Kreeg mijn bestelling onverpakt en zonder fabriekslabel los en incompleet in een doosje. Kennelijk al eens door iemand anders geretourneerd. Na telefonisch contact alsnog naar de winkel om het op te lossen. Dat wil je niet van een webshop; mijn geld is ook in orde !!!! Mijn identieke review wordt dáár natuurlijk niet geplaatst. Sneu stelletje........
Heel vlot contact gehad. Ook antwoord op mijn vragen omdat ik blijkbaar de verkeerde extention tubes had besteld en niet wist welke ik moest nemen voor mijn Canon eos. De juiste ontvangen op amper 12 u nadat ik de bestelling gedaan had ( op een zaterdag dan nog ;-) ) Heel vriendelijk, heel goede ervaring.. zeker voor herhaling vatbaar
8 De Spijk
Urk 8321WT