De bestelling is snel binnen, duidelijke website, ruim assortiment. Aanrader voor de liefhebber van fotografie.
Duidelijke website. Vlotte levering. Voordelige prijs! Wat wil een mens nog meer ?
De bestellingen werden als beloofd de volgende dag bezorgd. Mijn tweede bestelling kwam aan in een slappe en ernstig beschadigde doos, waar een van de artikelen uit bleek te zijn verdwenen. Het contact daarover met de klantenservice verliep vlot en vriendelijk, maar wat rommelig doordat verschillende medewerkers bij de afhandeling van één probleem betrokken zijn. Uiteindelijk heeft Cameranu het (eenvoudige) probleem snel opgelost. Ik hoop dat het ze lukt ook wat complexer problemen soepel op te lossen.
Duidelijke webshop, prima informatie en supersnelle verzending.
Ik zocht wat, dit product gevonden op de website. Bestellen ging makkelijk, communicatie ging prettig, je werd goed en snel op de hoogte gehouden. En de levering was snel.
Produkt prima, snelle levering! Ik hoopte daarop omdat ik het produkt de volgende middag al nodig had, en werkte perfect!
Besteld en dezelfde dag ophalen. Helemaal top!
Artikel dat op voorraad zou zijn, zou binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd worden. Op dag 4 nog niks ontvangen, via chat contact gehad, dag later werd ik gebeld dat het artikel niet in Groningen opgevraagd was. Het zou dus nog een paar dagen langer duren voor ik het in huis had. Moet per se via Urk! Omdat ik op vakantie ga, moest het artikel voor die termijn in huis zijn. Na veel gesteggel is het artikel per speciale koerier vrijdagavond alsnog bezorgd. Ben benieuwd hoe lang het had geduurd voor Cameranu er zelf achter was gekomen dat het artikel niet in Groningen opgevraagd was. Geen beste kennismaking met dit bedrijf helaas.
Hoi Karin, Dank voor je review! Dit was niet de ideale eerste kennismaking inderdaad, en jammer genoeg krijgen we niet nog een keer de kans om een eerste indruk te maken. Hier is duidelijk iets niet goed gegaan, en dat gaan we oplossen. Zo hopen we een volgende keer wel aan de verwachting van de levertijd te kunnen voldoen. Gelukkig hebben we van jou op tijd vernomen dat er misschien iets fout liep, zodat we het op tijd hebben kunnen bezorgen. Onze excuses voor deze ervaring, en we hopen een herkansing te krijgen van je. Hartelijke groeten, CameraNU.nl
Online al snel mijn product gevonden, besteld en met een Sneek levering keurig verpakt ontvangen.
na de bestelling op internet werd deze vlot bezorgd . Beschrijving was helemaal correct.
Vlotte site Snelle levertijd Kwaliteit
Ik had een camera online besteld en was vergeten daar een SD-kaartje bij te bestellen. Gelijk gebeld met de klantenservice, met de vraag of deze nog toegevoegd kon worden aan mijn bestelling. Dat was geen enkel probleem. Vriendelijk geholpen door de mevrouw van de klantenservice. Top!
Snelle en correcte levering en aan een goede prijs.
goeie service Goeie kwaliteit van de producten
Het juiste product aan een juiste prijs binnen de aangekondigde tijd. Na 2 dagen al in België. Super!
Troley besteld voor de zware rugzak. Volgende dag in huis. Gemakkelijk te monteren.
Bij CameraNu beloven ze wat er op de site staat! Als het op voorraad is is het er ook! In tegenstelling tot een andere Kamera zaak! Voor mij geen andere winkel meer dan CameraNu! ‘S avonds laat bestellen de volgende dag netjes voor de deur bezorgd! Een dikke 10, uitmuntend dus! Keep it up!
lekker snel geleverd en top kwaliteit betrouwbaar en makkelijk prijs is top
In mijn weg naar een nieuwe camera ben ik via de e-mail en WhatsApp contact bij CameraNu.nl ontzettend goed en deskundig geholpen door diverse medewerkers van CameraNu.nl , dit heeft mij geholpen in de uiteindelijke keuze voor de Nikon coolpix P1000 met alle bijpassende artikelen , nu na enkele dagen testen en proberen ben ik echt zeer blij met deze keuze. ik ga hier zeker nog vele jaren plezier mee hebben als amateur fotograaf.
Ik heb een aantal artikelen besteld bij camera.nu, en heb ook wel eens enkele keren om advies gevraagd. Dat werd goed opgepakt en ik heb nog steeds veel plezier van mijn artikelen. Goede service.
Voorheen klant bij camera expres, echt een waardeloos bedrijf. Blij met cameranu! Top service
Voor de eerste keer bij CameraNu geweest in Urk. Geweldige winkel, ruime keus, goed over zicht, zelfs een kleine bibliotheek over de belangrijkste camera's. Heerlijk kopje koffie in een gezellige koffiehoek. We gaan zeker terug. Vervolgens heb ik per internet wat besteld, ik had een fout gemaakt, opgebeld vriendelijk te woord gestaan en zonder probleem kon ik het retourneren.
door mijn onoplettendheid had ik een verkeerd artikel besteld bij retourneren van het product zonder bezwaar mijn geld terug gestort bravo voor camera NU.nl met vriendelijke groet peter sebregts
Was opzoek naar een softbox en wilde kijken hoe verschillende modellen in omgang zijn. Hebben samen met de verkoper een paar uitgepakt en opgezet. Zo kon ik een keuze maken niet alleen gebaseerd op plaatjes maar op eigen ervaring. Top service!
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd. Dat is snel! Betaling en verzending duidelijk uitgelegd tijdens de bestelling... Ik raad CameraNU.nl aan, ik had er een vertrouwd gevoel bij.
8 De Spijk
Urk 8321WT