Het duurde even maar inmiddels opgelost.

De 1e was al direct defect. Omgeruild tegen tweede. De zonnecellen laden helaas nauwelijks op. Gemeld en als grapje afgedaan. Na enkele maanden moet de powerbank echt goed vol zitten wil deze mijn iPhone nog opladen. Dus onderweg doet dit model eigenlijk niets. De directie zelf uiteindelijk bied het geld terug. Einde van een Zinloze avontuur.

• Kennis en Vakmanschap

Goede wijn behoeft geen krans

Al jaren ben ik koning bij CameraNU. Je wordt op je wenken bediend, mocht het product niet naar wens zijn, maken ze geen probleem om het te laten routeren. Ik kan CameraNU wel in honderd schrijven, maar ben er al jaren achter dat dit de perfecte zaak is op fotografie gebied.

• Kennis en Vakmanschap

Alles zeer goed verlopen.

Ik moest snel een extra beveiligde lenskap hebben voor mijn reis naar Italië. Cameranu had deze op voorraad als 1 van de enige bekendere zaken da ikzelf ken. Dus de keuze was snlz gemaakt aangezien hun prijs goed was en de service ook. Een dag later was het artikel al netjes geleverd. Wat kan je nog meer verwachten? Perfecte service.

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Handig en snel

Gemakkelijk bestellen, eenvoudig betalen en snel ontvangen. Ideaal!

• Communicatie N.v.t.

Duidelijk, snel

Duidelijke website, snelle en accurate levering. Wat wil je nog meer?

Een geweldige klantvriendelijke winkel

Ik vind het echt een geweldige winkel Ik heb al mijn camera aankopen daar gedaan En toen ik een vraag welke adapter ik het best kon kopen voor een bepaalde camera, werd ik meteen geholpen. En stuurde ze me uitgebreide informatie En meteen een link waarmee ik hem kon bestellen Echt een topservice Ook de prijzen van de producten zijn echt top Ze zijn niet express hoger gemaakt, zoals sommige winkels doen Maar ze hebben echt een van de laagste prijzen

opgelost; Misleidende advertentie.

Ik heb voor mijn Canon Eos R een batterijgrip aangekocht. Deze grip werd tweedehands aangeboden. In de beschrijving stond dat deze grip incl. oplader werd geleverd. Nee dus, er werd geen lader meegeleverd. De man van CameraNu.nl waarmee ik heb gebeld zij mij dat de grip zonder lader is ingeleverde en derhalve zonder lader te koop stond. De advertentie waarin stond dat de grip incl. lader stond was een kopie van de nieuwe grips met lader. Een foutje dus en excuses. Hij begreep mijn frustratie dat dit niet klopte maar kan er verder niets aandoen..... dus geen lader. In tweede instantie is er toch een lader aan mij gezonden, waarvoor dank.

Stipte be/verzorging!

Bij CameraNu bestel je en al de volgende dag wordt het begeerde product afgeleverd, keurig netjes in een solide verpakking. De ideale formule voor thuiswinkelen!

Ongewoon goed!

Het advies, mijn online bestelling en het afhalen in de winkel in Apeldoorn verliepen allemaal soepel. Als dan de prijs ook nog eens de laagste is hier in de buurt, ben je mijn favoriet.

Beste prijs ... beste service

Rode VideoMic was even misgegaan met betaling aan mijn kant, waar ik een dag voordat ik de Mic nodig had achter kwam. Eén chatbericht was genoeg en volgende dag geleverd. Top service en prijs was ook nog eens voordeligste ...beter dan bol.com en coolblue en anderen. Eerder voor advies in de winkel in Apeldoorn geweest, waar ook mijn DSLR set jaren eerder gekocht. Mensen nemen echt tijd om zaken uit te leggen en met je mee te denken. Tevreden het pand verlaten met een mooie aanvulling op de set.

Geweldig product

De fotobox/fotostudio werd snel geleverd. Makkelijk op te zetten en je kunt het plat Opbergen. De verlichting is erg prettig en zelfs dimbaar. Er zitten verschillende achtergronden bij. Fijn dat je van bovenaf, zijkant en voorkant kan fotograferen. Wij gebruiken de box op een vmbo school om de werkstukken te fotograferen. Het is een groot succes. De resultaten zijn erg mooi. Kortom erg tevreden.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

correcte afhandeling van de bestelling

vlotte communicatiemogelijkheden correcte prijs overzichtelijke website betalingsmogelijkheden ok

Top bestelling perfect ontvangen

Mijn 2é aankoop bij CameraNu Heel tevreden. Pacet dag na bestelling ontvangen.

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Beste prijs en snelle levering!

Onlangs het boek 'Photoshop Tools' besteld bij CameraNu.nl omdat de prijs ver onder die van de concullega's lag. De dag nadien werd deze geleverd. TOP!

• Kennis en Vakmanschap N.v.t.

Snel contact en fijne service

Supersnel reactie via WhatsApp en e-mail. Binnen een paar dagen waren al mijn bestellingen op te halen in de dichtstbijzijnde vestiging. Ze nemen alle tijd voor je zodat je met een uitstekend gevoel de deur uitloopt.

altijd betrouwbaar!

Een 35 mm lens besteld nadat ik een upgrade had gemaakt van een instap DSLR naar een mid-price body. Ik heb niet eens getwijfeld om ergens anders te kopen. Cameratools/ CameraNU is betrouwbaar voor een nette prijs. Geen twijfels en nog nooit teleurgesteld.

• Kennis en Vakmanschap

snelle levering van goed product

Na het lage tijd zoeken naar een draagbare verrekijker die ook mee kan met wandeltochten, heb ik deze verrekijker gevonden. De levering was supersnel.

Snel en adequaat

Bij CameraNu een Canon fotoprinter besteld tegen een zeer concurrerende prijs. Het bestelde product werd prompt een dag later, uitstekend verpakt bezorgd.

Positief

Aankoop Haghnel Captur Receiver voor Nikon. Snelle levering

• Communicatie N.v.t.

Geen klachten!

Prima service!

Perfect!

Ik had een bestelling gedaan bij cameranu.nl maar ik had het adres verkeerd ingevuld. Gebeld met cameranu.nl welke zeer vriendelijk waren en direct op hun beurt naar postnl hebben gebeld om alsnog het juiste adres door te geven. 2 dagen later had ik het pakketje.

Vreemde voorraad

Tot twee keer toe een beveiligingscamera besteld en niet het verwachte artikel gekregen. De eerste keer een Logitec Circle 2 besteld, echter was deze niet op voorraad, maar zou wel weer binnenkomen. Geld overgemaakt en 14 dagen gewacht, om vervolgens het bericht te krijgen dat deze niet meer leverbaar is. De tweede keer een Ring Spotlight besteld en hiervan kreeg ik een tweedehands camera opgestuurd waarvan de seals van de verpakking al verbroken waren en de verpakking beschadigd. Niet wat je verwacht dus en heb deze gratis teruggestuurd. Beide keren (na een aantal dagen) mijn geld teruggekregen, maar mijn ervaring en vertrouwen is hierdoor beschadigd.

• Kwaliteit N.v.t.

Altijd 100 procent tevreden

Fantastische website. Onmiddellijk antwoord via telefoon of bericht op eventuele vragen. Bestelprocedure verloopt feilloos ën de uitvoering van de bestelling eveneens. Indien op voorraad reeds 's anderendaag de koerier aan de deur ten zuiden van Brussel (België ). En dat alles sinds november 2013 toen ik mijn eerste aankoop deeď. Beter kan niet.

• Kennis en Vakmanschap

Betrouwbare webshop met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De Nikon D3500 DSLR Zwart + AF-P 18-55mm f/3.5-5G VR gekocht. Nergens goedkoper en inclusief 5 jaar garantie en 3 jaar gratis sensor cleaning. Super tevreden met mijn aankoop en snelle verzending. CameraNU.nl is een aanrader.

• Kennis en Vakmanschap

Winkel met goede kennis en veel op voorraad.

Ik ben een paar keer in de winkel zelf geweest en altijd netjes geholpen. Voor mijn laatste bestelling heb ik internet gebruikt. Het product wat ik wilde bestellen was even niet op voorraad. Je kan dan een e-mail achter laten om te horen wanneer het product er weer is. Die mail kreeg ik vrij snel en heb toen mijn bestelling gedaan. Bestelling was de volgende dag in goede verpakking ontvangen! Altijd erg fijne ervaring met CameraNU.nl

8 De Spijk

Urk 8321WT