Snel, vriendelijk en goedkoop!
Ruit geplaatst door Peter, top gozer.
Reparatie kundig en snel uitgevoerd
Vanaf eerste contact tot vervangen en opleveren vooruit van BMW520 heel correct. Monteur werkte heel netjes en schoon. Aan alles te merken dat dit een specialist was. Deed dit l 30 jaar. Goedkoop kan dus ook goed zijn.
Na wat zoeken op internet kwam ik dit bedrijf tegen. Een nieuwe voorruit was hier by far het goedkoopste en de reviews waren goed. Er werd goed gechecked welke ruit er precies nodig was en binnen de vooraf gecommuniceerde periode werd een afspraak gemaakt. Op de dag zelf werd via sms het exacte tijdstip van montage aangegeven. De monteur dacht goed mee, heeft een nieuwe houder voor de tolbadge achtergelaten en ook de milieustikker nog overgezet op de nieuwe voorruit. Grote klasse. Wij zijn dan ook supertevreden.
Monteur was zeer deskundig. En vriendelijk in omgang.
Ik ben in de vestiging in Veenendaal geweest, om een nieuwe voorruit te laten plaatsen. Een zeer vakkundige man, met jaren kennis en ervaring. Een uitermate goede service! Dashboard werd zelfs gepoetst en de 'cabine' gestofzuigd bij afronding van de klus. Daar mag een voorbeeld aan genomen worden. Bovendien een stuk betaalbaarder dat de schreeuwende concurrenten.
De monteur was professioneel en vakbekwaam. Maakte een goede indruk en was amicaal. Heeft goed werk afgeleverd!
Het aanbevelen waard! goede service prijs en kwaliteit 200% tevreden van begin tot eind. Ben zelf in Veenendaal geweest Toppers!!!
Reacted faster than their competition and gave me almost half the price the competitors asked for. The shop was also very flexible about leaving and collecting the car.
op zeer prettige wijze geholpen bij het vervangen van de autoruit. Helft goedkoper dan bij de "grote" ruitschade bedrijven. punctuele uitvoering, tot volle tevredenheid. Door de ervaring ook bij onze andere auto de voorruit door jullie laten vervangen. hartelijke dank
Vriendelijke en professionele monteur die de voorruit van m'n Volvo er binnen no time netjes in heeft gezet. Enige minpuntje is de tijdafspraak, het was handig geweest om een duidelijk tijdslot te krijgen voor de afspraak
Na het bestellen van de ruit en en montage hebben de vakmensen een afspraak gemaakt en zijn ze de ruit komen monteren en dit is super goed bevallen zou t zekker een ander aanraden
De voorruit is heel snel en betaalbaar vervangen.
De monteur heeft in de namiddag de achterruit vervangen waarbij hij snel en schoon werkte, zijn best deed om glasscherven uit de kleinste hoekjes en gaten te halen. Dat er wat restjes over bleven heeft met de constructie van de achterklep te maken, onmogelijk om alles er uit te vissen. De auto stond droog onder de overkapping van buren, de monteur heeft alles schoon en opgeruimd achter gelaten. Een 8 omdat het even duurde voor er een monteur beschikbaar was, de monteur een 10.
Terwijl een bekende concurrent mij van tevoren geen prijs kon noemen tot 4 dagen na het geven van de opdracht voor het vervangen van mijn voorruit en toen ook nog eens € 230 duurder bleek terwijl ik ook nog naar hun locatie moest; Heb ik deze gecanceld en Autoglas Concurrent de opdracht verstrekt nadat ik vooraf de prijs kon zien, deze heeft op mijn locatie de voorruit (moeilijke ruit met zeer brede kitlaag) kundig vervangen.
Ruit snel geleverd, geweldige mensen die reparatie hebben uitgevoerd
De vervanging liep snel en volgens afspraak, terwijl ik comfortabel in een wachtruimte op mijn auto kon wachten.
Heel tevreden.
Uiteindelijk prima geholpen, doch qua communicatie kan beter. Bijvoorbeeld een antwoordapparaat als de telefoon niet kan worden opgenomen of als een afspraak wordt gemaakt voor een tijdstip en deze kan niet worden gehaald, dit op tijd even doorgeven. Maw op beter op de hoogte houden.
De communicatie is erg moeilijk ,je wacht lang op een e-mail of antwoord.Dat is vervelend ,want je betaald voor een vervangen binnen een bepaalde tijdstip. De service zelf was goed,de monteurs waren binnen 30 min klaar.
Ik had per ongeluk van binnenuit planken door de voorruit van mijn auto geduwd. Er zaten meerdere grote barsten in de ruit. Autoglas Concurrent heeft de ruit bij mij op de oprit vervangen. Duurde iets meer dan een uur. Ruit zit prima.
Bij het bestelproces had ik wat problemen met de juiste keuze te kunnen maken. Na contact via mail en telefonisch (zeer goede ondersteuning) kon ik de correcte ruit bestellen. Na bestelling was er wel een hick-up in de communicatie met de plaatser, ze hadden een andere ruit besteld dan degene die met mij was overeengekomen. Plaatsing verliep vlekkeloos. Ik zou een dikke acht geven zonder die hick-up.
Alles perfect verlopen ,en een zeer goede service in heule ( kortrijk)
Correcte afspraak Prima montage