Correcte afspraak Prima montage

Aangeraden

Goede service en vriendelijke mensen die altijd meedenkend zijn

Top, altijd doen.

ik belde en goed te woord gestaan. direct een prijs gekregen en kon ook gelijk een dag en tijd afspreken. Prijs was in vergelijking met Carglass een verschil van € 300,- dus goedkoper. Op de dag van reparatie goed ontvangen en men begon direct aan de vervanging. Na een 15 minuten zat de nieuwe ruit er in. doordat het gelijmd was, moest ik ruim een half uur wachten tot het aangehard was. Perfect geregeld allemaal dus aanbevelesnwaardig.

• Kennis & Vakmanschap

topkwaliteit voor een betere prijs als bij Carglass

Topkwaliteit voor een eerlijke prijs! Bij Carglass zou ik eerst €350,- meer moeten betalen. Na gemekker een korting van €250,- en na onderzoek op internet nóg een stuk goedkoper uit.....

• Kennis & Vakmanschap

Ruit zit er erg netjes in, gemonteerd door een vakman.

Goede service, redelijke leveringssnelheid zeker een aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Fast, efficient and friendly service

Sent an online request to have my windscreen replaced. Recieved a call back within an hour, to confirm my VIN number and ensure the correct glass was ordered for me. Ordered for next day installment at home. Installer called an hour before he arrived and he had the window installed within an hour. Excellent service

Top.

Goede service, snelle plaatsing in Lummen, duurde 1 uur en klaar, koffietje erbij, en vriendelijke mensen.

• Kennis & Vakmanschap

perfecte service en voor een goede prijs is onze auto ruit vervangen door een erg vriendelijke monteur. een dikke tien.

Super service!

Nadat mijn auto steenschade had opgelopen, ben ik rond gaan kijken waar ik het best terecht kon voor het vervangen van mijn voorruit. Uiteindelijk kwam ik bij Autoglas Concurrent uit en heb ik contact opgenomen. Twee dagen later stonden ze bij mij op de stoep en hebben ze keurig netjes mijn voorruit vervangen. Ik ben heel tevreden over het eindresultaat en de geweldige service die ik heb mogen ervaren!

• Kennis & Vakmanschap

Professioneel, vertrouwd, en alles volgens afspraak.

Monteur kwam heel ervaren en vriendelijk over. Job prima uitgevoerd. Prijs/ kwaliteit een 10

geweldig.

Snelle vlotte hulp, snelle vlotte bediening en snelle vlotte levering. En het ging bij mij over een voertuig van meer dan 35 jaar oud.

• Kennis & Vakmanschap

Aardige monteur en vakbekwaam.

De voorruit is uitstekend gemonteerd!

Perfect gedaan en vriendelijk

Vriendelijke medewerker en heeft zijn werk netjes gedaan. Alles netjes opgeruimd en werkt nauwkeurig

Tppers

Duidelijk en vakwerk!

Top Service, A+++

Zeer positieve ervaring gehad helemaal vanaf het begin tot het einde. Ik kan het alleen maar aanraden. Thanks

• Kennis & Vakmanschap

Zeer tevreden en een mooie prijs

Sla Carglass over ga hier heen Carglass was bijna abet dubbelen dit hie ris top aan huis van alles voorzien Helemaal dikke prima

Een echte aanrader.

Na een beetje zoeken bij dit bedrijf terecht gekomen. Sympathiek telefoon verkeer en vandaag kwam de monteur gewoon aan huis. Het vervangen van de voorruit ging best vlot, de monteur kende zijn job door en door dus een echte aanrader. En dat voor 1/3e van de prijs van Carglass. Kan ik zeker aanraden :) En neen, ik ben geen robot en word ook niet betaald voor reklame. Ik ben gewoon positief onder de indruk van de geleverde service :)

• Kennis & Vakmanschap

Goed telefonisch contact gehad, duidelijk en behulpzaam. Heel vriendelijk en volgens afspraak is mijn voorruit vervangen. Ik raad hun zeker aan. Niet twijfelen maar doen!

Ruit is netjes vervangen. Top

Netjes vervangen

• Kennis & Vakmanschap

Afgelopen nacht iets na 00:00 afspraak gemaakt, het is nu 15:45 ik heb een nieuwe ruit. Snel en vriendelijk geholpen. Ik ben helemaal tevreden.

super! Autoglas concurrent & Peter als monteur, Super Service

Super service van Autoglas concurrent & Peter als monteur

Super service

De voorruit van mijn oldtimer was aan vervanging toe. Bij twijfel welke ik moest hebben snel contact gehad met vriendelijke monteur. Ruit bestelt en direct een mail ontvangen voor aanvullende informatie zodat ze zeker de goede zouden bestellen. Aangeven dat het geen haast had en de monteur langs kon komen wanneer hij in de buurt was. Duurde even voordat er een afspraak was gemaakt, maar toen was de ruit zo vervangen. Afspraak kwam niet goed uit met werk, maar gezien goede reviews en vriendelijke contact vertrouwen gegeven om ruit te vervangen zonder thuis te zijn. Keurig foto's gemaakt van hoe hij te werk is gegaan en ruit ligt er perfect in. En dat voor een super prijs gratis op de oprit. Echt top! Andere auto krijgt tzt ook absoluut een ruit van dit bedrijf. Zulke service maak je nog maar weinig mee.

• Kennis & Vakmanschap

Goede ervaring met afspraken en plaatsen ruit.

Had afspraak staan in Tiel maar ruit was er nog niet. Uurtje later terug gebeld dat monteur aan huis kwam om voorruit te wisselen zonder extra kosten. Aardige, vakkundige monteur.

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekende service. Binnen een aantal dagen is er al iemand langsgekomen en is het nieuwe glas snel vervangen. Ben erg tevreden. Prijs en kwaliteit verhouding is eerlijk. Dank heren.

Erg goede service!

Mijn voorruit na schade laten vervangen door Autoglas Concurrent. De ruit is snel vervangen en de monteur was zeer vriendelijk. Fijn dat de voorruit bij mij thuis vervangen kon worden. Erg blij met deze service!