Goed service duidelijk afspraken
Originele beoordeling
Het is belachelijk wat een service het afspraak verliep goed tot dat monteur moest komen . Meneer is 4uur later dan gepland gekomen en vertel nog dat hij moet geholpen worden met ruit ingezetten …. Na montage blijk dat er toch wat mis is en een beschermd kap kwijt is… na 1week zoeken is nieuwe besteld maar maand later i nog steed niet binnen… drama nooit meer
Snelle levering en montage tegen een aantrekkelijke prijs
Afgelopen woensdag geholpen door een zeer vriendelijke monteur! Ging ook professioneel te werk. Tip voor andere klanten: bestel bij een autoruit ook alle toebehoren, zeker als de auto op leeftijd is. Zo voorkom je teleurstellingen en is het voor de monteur ook fijn werken!
Snel, goedkoop en deskundig en bij de deur.
Mijn autoruit vertoonde een te grote barst om nog te laten repareren. Mijn oude autootje is alleen WA-verzekerd, dus de kosten zijn voor eigen rekening. In de veronderstelling dat de prijzen overal wel gelijk zouden zijn belde ik één van de bekende ‘grote jongens’. Dat viel tegen, dus toch naar verder gezocht en de ‘concurrent’ gevonden. De prijs was eenvoudig online te berekenen en was minder dan de helft dat de overige aanbiedingen. Dat maakt natuurlijk achterdochtig, maar je betaalt achteraf dus ik heb de gok genomen. Naar volle tevredenheid. Door een miscommunicatie duurde het wat langer voor de ruit werd vervangen, maar steeds waren ze goed bereikbaar en vriendelijk. Prima klantenservice die vertrouwen geeft. Hogelijk aanbevolen.
Het duurde even voor men contact met me opnam, uiteindelijk zelf gebeld en twee dagen later kon men al langskomen. Een berichtje een avond ervoor met het uur waarop ik heb kon verwachten. Samen een uur afgesproken, Peter was hierin erg flexibel. Hij maakte er geen issue van dat ik hem even op me heb moeten laten wachten. Vriendelijk, vrolijk en correct personeel. Eerlijke prijs, top kwaliteit en top werk! Bedankt, ik beveel jullie aan!
Zeer vriendelijke monteur, harde en nette werker. Goedlachs ondanks het trieste weer.
Gewoon allemaal fijn geregeld.
Veel sneller vervangen als gepland, goed gecommuniceerd.
Goed contact Afspraken nagekomen Goed werk verricht voor een goede prijs.
Helemaal goed gegaan
ok
Goed product tegen zeer betaalbare prijs. Aardige monteur.
Via de chat/website vrij snel het juiste ruitje bepaald; goede prijs gegeven (voor montage bij ons op locatie) en 1 dag later al gemonteerd. Top!
Als je het zelf moet betalen, is de prijs-kwaliteit eens zo belangrijk. Dus ja prijs is aan te raden. Verder was de technieker ter plaatse op exact het afgesproken uur, en dat is iets wat ik persoonlijk enorm apprecier. Hij was heel vriendelijk, gaf goede info, werkte snel en alles was prima in orde. Dus dank u wel
Ik was eerst redelijk sceptisch aangezien zij € 400 goedkoper waren dan Carglass, maar naar aanleiding van het telefoongesprek toch voor hen gekozen... de monteur was er op de afgesproken tijd... geen verborgen kosten of andere zaken waar ik dus zoals aangegeven eerst een beetje achterdochtig voor was... Ik ben blij dat ik voor jullie heb gekozen. Echt super!
Ik wil maar zeggen dat ik heel tevreden ben van Autoglas Concurrent.nl Had prijs offerte aangevraagd bij Carglass maar viel bijna van mijn stoel toen ik die kreeg. Wat voor bedriegers zijn dat! Prijs Carglass 1250 € prijs Autoglas Concurrent.nl 599 € montage inbegrepen! Mooie nieuwe ruit voor mijn Porsche Boxter aan helft van de prijs van carglass en een monteur die zijn vak meer dan onder de knie heeft. Dit verdiend een dikke pluim! Gewoon Top!!!
Dinsdag aangevraagd, woensdag erin. Prima service en communicatie.
De monteur was vriendelijk, en was heel snel klaar, zag er goed uit
Gewoon perfekt gedaan
Uitstekende prijs kwaliteitverhouding. Communicatie netjes en betrouwbaar.
Zaterdag middag een nieuwe achteruit besteld maandag middag geplaatst. Telefoontje gekregen dat de beste man onderweg was, en toen hij er was zat de raam binnen 30 minuten erin. Hij heeft voor mij het glas wat los lag in de klep er nog uit gehaald, THANKS!!! Helemaal blij!!!!
Prijs/kwaliteit perfect... top service door deskundige... vriendelijk en behulpzaam... Ik raad iedereen aan.
Hoop niet dat het nodig is, maar mocht ik ooit weer een voorruit van een auto moeten laten vervangen, kies ik ZEKER weer voor Autoglas Concurrent.nl. Snelle reacties op bestelling en afhandeling! Prima!
Na mijn melding buiten verwachting snel en binnen 3 dagen plaatsing ipv de 2 weken. vakkundig, snel en naar volle tevredenheid. Peter de monteur deed zijn werk snel, schoon en had duidelijk plezier in en was trots op zijn werk! Kortom prima organisatie!