Echt heerlijke geuren.

Heerlijke geuren, snelle levering!

Goeie service, fijne geuren, snelle levering

Goede service !!!

Heerlijke geuren ! Goede service !!! Bestel hier al meer dan 2 jaar de waxxies , steeds nieuwe geuren en snel in huis .

Blijft lekker lang ruiken

Een overzichtelijke website met fijne producten, goede prijzen, afhandeling en snelle bezorging.

Op advies van familie eens op de site rondgesnuffeld, een bestelling gedaan en daarna thuis het resultaat besnuffeld.

Geweldige service

Super product

Helemaal super geuren ruiken lekker verzenden duurde wat langer deze keer maar dat lag ergens anders aan heel tevreden

Altijd genoeg geuren en top en snelle levering

Zijn altijd bereid om tips te geven en veel nieuwe geuren , heerlijke geuren , altijd bereikbaar

Betrouwbaar en professioneel

Altijd goede ervaring als ik bestel. Goede en snelle levering van geweldig geurende waxxies voor een kleine prijs. Veel keus. Betrouwbaar.

Geweldige service

Meerdere keren een uitgebreid pakket besteld, om van alles uit te proberen, en ik heb eindelijk waxxies waar ik geen hoofdpijn, van krijg! Bedankt voor je handgeschreven berichtje op de factuur! Tuscan Dream word een van mijn zomergeuren! de Vlinderbrander is echt gaaf qua effect dikke aanrader. Ik haal nergens anders meer mijn waxjes! Vaste klant erbij

Super service, product naar wens.

Bestelling werd erg snel geleverd, zelfs in deze tijd. De melts zijn goed, geuren lekker. Ik zal zeker weer bestellen.

Enorm tevreden!

Snelle levering, ruikt heerlijk en goed verpakt. Enorm blij dat ik waxxies.nl heb ontdekt!

Heerlijke geuren voor weinig geld!

Geweldige winkel online! Alles na 2 dagen geleverd, de geuren zijn geweldig en de eigenaresse is supervriendelijk!

Geweldige producten

Het was makkelijk om op de site geuren te kiezen. De geuren ruiken heerlijk

Een duidelijke website, goede service, snelle levering en heerlijke geuren!!!

Heerlijke waxxies en super snelle verzendings ondanks corona’s drukte

Super service

Binnen een dag geleverd!

Heerlijke geuren en topservice

Vandaag besteld en kon meteen afhalen! Top.

Heerlijke geuren

Snelle service en heerlijke geuren die lang blijven hangen. Vooral “ruikt naar” geuren zijn erg lekker en kloppen precies!

Nadeel is dat de pakketjes niet helemaal in de brievenbus passen, zelfs een heel stuk uitsteken en de postbodes flink doorduwen om ze erin te krijgen

Nooit meer wat anders

Ik bestel hier al een tijdje. Heerlijke geuren. Ooit eens wat anders geprobeerd maar stap niet meer over naar wat anders.

Heerlijke geurtjes

Fijne website met heerlijk geuren waxjes. Snel.je lekkere geurtjes in huis. Top!!!

Goede service en kwaliteit

Lekker luchtjes en leuke acties

Heerlijke geuren en veel keus

Waxxies, vind ik een goed bedrijf, snelle levering en veel keus. Gewoon top!!!!

Vogelmelkstraat 15

1562AP Krommenie

Over Waxxies.nl

Waxxies.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige ontharingsproducten en -accessoires. Het assortiment omvat waxen, harsstrips, warmers en verzorgingsproducten, geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Waxxies.nl staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten en snelle levering, en biedt alles wat nodig is voor een comfortabele en effectieve ontharingservaring.