Vriendelijk en goede service

Bestelling is altijd snel klaar en Edith is vriendelijk. Loopt het per ongeluk een keer mis met een bestelling komt ze het persoonlijk brengen bij je. En de waxxies ruiken altijd heerlijk!

Heerlijke geurtjes

De levering liet even op zich wachten, schuldige Post NL, maar ze zijn nu aangekomen en ze ruiken heerlijk!!!

Top producten en snelle levering

Ik bestel hier meerdere keer per jaar en ben altijd tevreden. De kwaliteit van de waxmelts is top en de levertijd snel. Bedankt voor de goede service! Aanrader voor iedereen die van lekkere geurtjes houdt!!

Fijne site, goede prijs kwaliteit.

Grote keuze, redelijk snelle levering, ik zal dit jaar zeker nog eens bestellen!

Goede intensieve geur. Sommige niet voor lange duur in vergelijking met de standaard bijgeleverde geuren.

Ruiken echt heerlijk

Wordt snel geleverd en de waxmelts ruiken lekker

Goede service!

De producten ruiken heerlijk. De service was top. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Snelle reactie , prachtig product

Zeer vriendelijk en snelle levering en heerlijke geuren .

Heerlijke geuren en goede, snelle service

Snelle levering, groot assortiment geuren. Leuke gratis geurzakje ontvangen. Er werd me eerst per mail gevraagd welke geur mijn voorkeur had. Erg attent!!

Goede service, snelle levering. Prima.

Fantastisch product en snelle levering! TOP!

Wat een heeeeeerlijke waxxies! Ze ruiken ontzettend lang en echt fantastisch. Gigantisch veel keuze en echt stuk voor stuk heerlijk. 'S middags besteld en de dag erna voor de middag al in de brievenbus, wauw! Ik heb mijn lijstje alweer klaar voor de volgende bestelling.

Veel keuze, heerlijke geuren en snelle levering

Ik gebruik de waxxies voor mijn praktijk en voor in huis en de geuren zijn zuiver ipv chemisch; daar krijg ik nml. hoofdpijn van. Ben blij dat ik waxxies heb ontdekt!

Snelle levering/ Heerlijke geurtjes

Ik ben zeer tevreden over de producten en de service tot nu toe! Enige minpunt is dat de verzendkosten in verhouding tot de aanschafprijs van de waxxies wat aan de hoge kant zijn. Maar of daar daadwerkelijk iets aan te doen valt......

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering.

Geen.

Pluspunten

Ze proberen er alles aan te doen om toch de geur te krijgen die je zou willen hebben , die eigenlijk niet bij hun in het assortiment zit. Ik vind dat een geweldige service.

Pluspunten

Snelle levering, lekkere geurtjes

Geen of minder verzendkosten

Pluspunten

Snelle service en de beste wax melts

Pluspunten

Goed advies,gped geholpen,via mail besteld kon het ook ophalen!

Pluspunten

Snelle verzending, maakt waar wat ze beloven

Pluspunten

Snelle levering. Goede geuren

Pluspunten

Bestelling snel geleverd en netjes verpakt. De waxjes ruiken heerlijk en van goede kwaliteit. Dus kortom, meer dan tevreden.

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vragen en kan het op de dag zelfs nog ophalen.

?

Vogelmelkstraat 15

1562AP Krommenie

Over Waxxies.nl

Waxxies.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in hoogwaardige ontharingsproducten en -accessoires. Het assortiment omvat waxen, harsstrips, warmers en verzorgingsproducten, geschikt voor zowel professioneel gebruik als thuisgebruik. Waxxies.nl staat voor kwaliteit, gebruiksvriendelijke producten en snelle levering, en biedt alles wat nodig is voor een comfortabele en effectieve ontharingservaring.