zeer goed

Een zeer goede services en goede kwaliteit van het geleverde product. Het geeft mij in ieder geval de motivatie om binnenkort weer een product te bestellen.

Hele mooie behang!

Hele mooie behang

Correcte service, stipte levering

Mooi behang, goed verzorgd pakket met alle benodigdheden erbij in!

Erg tevreden

Service met een glimlach, snel netjes en correct geholpen na een verkeerd geleverd product. Doen we ze beloven! Vriendelijk personeel

Snelle complete levering , handig dat de lijk er gelijk bij geleverd wordt en is ruim voldoende

Knipstaal en rollen behang snel geleverd.

Aanvankelijk wat huiverig door negatieve recensies, maar zelf alleen maar erg tevreden met snelheid van verwerking order en de mooie spullen die ik heb ontvangen.

Prachtig behang

Mooi , stevig behang

Zeer mooi behang, goede kwaliteit

Zeer mooi behang, goede kwaliteit Makkelijk besteld

Zeer tevreden over Kwaliteit behang

Snelle reactie per mail op mijn vragen. Veel dank.

Teveel geleverd en retour gezonden

Levering behang was netjes op tijd. Maar bij openen doos trof ik twee rollen extra behang aan. Na contact heb ik dit uiteraard retour gezonden. Reactie was dat ze ‘netjes de verzendkosten zouden vergoeden’...... Nu lijkt me dat het minste. Ik moet de rollen herverpakken en naar een postkantoor brengen. Dat kost me tijd en uiteraard geld. En dan is de enige reactie dat ik de verzendkosten netjes vergoed zal krijgen? Best bijzonder. De rollen hadden een waarde van €324, en ik moet niet alleen mijn geld maar ook mijn tijd besteden. Ik vind het niet meer dan normaal dat iets wat niet van mij is, teruggaat naar de eigenaar. Ik vind de reactie echter wel erg summier.

Kleurstaal wijkt erg af

De staal die ik opgestuurd heb gekregen van kralengordijn wijkt totaal af van het werkelijke product, maar dat mag volgens Kleur mijn Interieur. Echter de service is dan dat je een ander product moet uitkiezen. Het vertrouwen is nu weg. Ik wil mijn geld terug, maar dat mag zogenaamd niet omdat het maatwerk is. Dit terwijl het product nog volledig in elkaar gezet moet worden. Er is helemaal geen sprake van maatwerk.

Snelle levering van een mooi product

Supersnel mijn bestelling binnen. hoogwaardige kwaliteit en met duidelijke gebruiksaanwijzingen. Super tevreden

Na beschadigde levering, direct snel en juist gehandeld

Snelle levering gratis producten erbij top

Snelle levering gratis producten erbij top

Snel en keurig afgeleverd

Supergezellig keus

Er is heel veel keus, Goed advies door de medewerksters

Alles super.

Snel geleverd.

Prima levering

Bestellen, afrekenen, bezorgen ging makkelijk en snel. Het beplakken van de ramen was een ander verhaal. De ramen waren 120x55, het was een klusje om met z'n tweeën te doen. Het viel niet mee om het strak en recht er op te krijgen. Tip: zorg dat je de tijd hebt, en dat je er goed bij kunt. Een assistent die je helpt maakt het makkelijker. Succes!

Goed assortiment, levering is snel en netjes

Goed assortiment en de levering was snel en netjes met goede communicatie. Het is fijn dat je (zeker tijdens lockdown) behang samples kan bestellen. Wel vind ik de samples vrij kostbaar, zeker als je er meer besteld om kleuren te checken.

5 sterren

Snelle levering, top produkt! Zeer tevreden.

Zeer ruime keus. Behulpzaam personeel.

Overzichtelijk website. Via website behang besteld. Kleuren, patronen kwamen excact overeen met de afbeelding op de website.

Zij kwamen vanzelf met een alternatief voorstel.

Een warm bad. Prettig contact, zowel via de telefoon (!!) als via mail. Rol vliesbehang precies als omschreven en genoeg om een deur een kleur te geven. Het ontbreekt er nog maar aan dat zij het zelf komen behangen. Kortom: prima!!!

Mooi spul

Makkelijk te plakken mooi spul

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.