Snelle levering incl. lijm, perfect!

Zeer mooi behang, super kwaliteit. Snelle levering!

Goede kwaliteit en een snelle levering

Mooie kwaliteit goed voor gebruik in keuken.

Ruime keuze, snel verstuurd, goede kwaliteit

De keuze op de website was zeer ruim. De artikelen werden op tijd bezorgd en ik was zeer tevreden met de geleverde kwaliteit. Volgende keer bestel ik weer bij Kleurmijninterieur.

Goed en snel advies!

Netjes en vlot geleverd

Via online duidelijk en overzichtelijk keuze kunnen maken wat ik nodig had en vrij snel geleverd.

Voor de tweede keer behang besteld en weer tot in de puntjes verzorgd geleverd

Met kleurmijninterieur.nl is het gemakkelijk om zelf te klussen zelfs als je geen ervaring hebt! Er worden hele nuttige duidelijke passende tips gegeven bij het product. De kosten van de kleurstaaltjes krijg je automatisch terug bij je bestelling. De producten zijn van topkwaliteit! Fijn dat je op de website direct de juiste materialen erbij kunt bestellen. Daarnaast zat er ook nog een gratis behangset bij. Voor de tweede keer behang besteld bij kleurmijninterieur.nl en zal hier een volgende keer weer bestellen! Ook vanwege de ruime keuze! Ik raad kleurmijninterieur.nl iedereen aan!

Snelle service.

Hele snelle service makkelijk te vinden.

Leveren goed en snel

Goede ervaring met bestellen behang. Korting van proefstaaltjes zouden makkelijker verwerkt kunnen worden maar is goed gegaan.

Veel keuze Goed verpakt verstuurd!

verstuurd

zeer betrouwbaar

fijne zaak om zaken me te doe zijn zeer klant vriendelijk. en leveren ook goede kwalitiet

Zeer goede service en uitleg.

Via mail zeer snelle reactie en heel veel hulp gekregen in mijn keuze. Ook snelle en correcte levering.

Snelle levering goede werkbeschrijving

Mijn vraag per mail werd per omgaande deskundig en vriendelijk beantwoord. Echt hartstikke goed!

Behulpzaam en flexibel

Zeer positief!!

Levering volgens afspraak

Heel prettig!

top snelle levering !!

top

Perfecte en mooie plakfolie

De houtfolie ziet er uit als echt hout en hecht perfect na opbrengen.

Fijn winkelen en een snelle levering

Het is een fijne winkel, veel keus.

Het klopt altijd !

Kleur mijn interieur is echt een heel serieus bedrijf waar ik met grote regelmaat behang koop voor mijn projecten. Ze hebben een grote collectie en leven altijd keurig op tijd. Ik ben er blij mee !!

Snelle service, goeie kwaliteit

Snelle service, goeie kwaliteit

Goede en snelle levering

Mooi behang!

Prima service en ruime keus. Kwaliteit.

Ruime keus en snelle levering. Kwaliteit en website is overzichtelijk. Aanrader!

Goed advies en snelle levering

Ze nemen de tijd voor je en laten verschillende mogelijkheden zien.

Erg wisselend

Vanwege Corona en Brexit heeft mijn eerste bestelling grote vertraging, daar wachten we al maanden op! De andere bestelling kwam gewoon netjes volgens levertijd. Wel jammer dat je niet op de hoogte wordt gehouden.

Op alle fronten prima

Ondanks alle Corona ellende. Keurig op tijd geleverd en een prima product. Misschien het enige minpuntje is dat er teveel keuze is.

Bijna alles is naar wens

Correcte leverdatum, alleen de bijgeleverde lijm was een beetje gaan lekken, had beter in een plastic zak verpakt kunnen worden.

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.