Snelle orderverwerking

Snel geholpen en dito afhalen Hartelijk dank Prachtige collectie

Het product werd snel en keurig verpakt geleverd.

Service prima, product viel tegen

Snel, goed verpakt, scherpe prijs. Statische folie liet los aan de zijkanten na het bevestigen.

Fijn bedrijf met ruime sortering

Goed advies mbt behang voor ons nieuwe huis.

Goed bevallen, snelle service

Goede snelle service, snel bezorgt

Elke keer weer een topervaring.

Al tig maal besteld (ik verander graag) en vind hier steeds mijn gading.

Mooie collectie behang en een vlotte levering.

Positief.

Snel geleverd Goed verpakt en fijn dat de behanglijm mee geleverd wordt.

Uitstekende service en klantvriendelijk

Een snelle levering enkel de pakket dienst leverde aan verkeerd adres. Maar kleur mijn interieur was meteen bereid om het nogmaals te sturen. Dat is een super service, dank jullie wel !

Top Behang voor een goede prijs

Goede behang collectie, snelle levering inclusief benodigdheden. Waar vind je dat nog?!

Prima ptoduct

Snelle levering. Goed verpakt.

Prachtig behang

Van Gogh behang besteld. Snelle levering. Behang net zo mooi als beloofd.

Teveel bestelde producten niet retourneren.

Er wordt aangegeven door de website dat je teveel bestelde goederen niet terug kan sturen. Dit is in strijd met het webwinkel beleid. Kleurmijninterieur beweert dat teveel bestelde producten valt onder eigen samengestelde producten, terwijl zij enkel extra bestellen. Dit kan volgens de wetgeving gewoon teruggestuurd worden. Ben nu met ze in gesprek om mijn teveel bestelde producten toch terug te sturen. Anders schakel ik rechtsbijstand in.

Degelijk materiaal en snelle levering naar België

Top!!

Snelle levering en super product. Ik heb beton look folie gekocht en m’n werkblad ermee gedaan. Super! Makkelijk te plakken en goede kwaliteit. Jammer dat ik er geen foto bij kan plaatsen anders had ik dat gedaan.

Goeie print

Sterk materiaal, goed kleur

Mooi behang van goede kwaliteit

Een paar rollen vliesbehang besteld met baksteen patroon. Ziet er vanaf een afstandje heel echt uit. Ook was het kwalitatief een goed behang wat makkelijk op te hangen was zonder te scheuren. Dus meer dan tevreden met het resultaat

Snel en goede kwaliteit, wel veel afwijking van foto

Snelle levering en goede kwaliteit, maar de foto op de website wijkt een stuk meer af van de realiteit (qua kleur) dan mijns inziens te verwachten was (dusdanig dat ik ben gaan kijken welke andere plakfolie ik per vergissing ontvangen kon hebben). Ik weet dat ik een proefstaaltje had kunnen bestellen, maar mijn eerdere ervaringen met kleurmijninterieur zeiden me dat dat niet nodig zou zijn. Ik heb hierover (nog) geen contact opgenomen met ze, dus kan niks zeggen over hoe de klantenservice daar vervolgens mee omgaat. Ik zou ze als nog van harte aanbevelen, maar bestel wel een proefstaaltje, want de kleur kan echt flink afwijken.

Snelle en correcte levering.

Primadeluxe

Eerst enkele proefstaaltjes kunnen bestellen. Snel geleverd. Daarna specifiekere keuze kunnen maken. Ook snel en netjes geleverd. Stickervel voor meubels e.d. is van goede kwaliteit en makkelijk te verwerken. De zijpanelen van mijn speakers zien er nu prachtig uit in mooie eiken dessin.

Perfect en alles er bij goede service!!

Veel keus en snelle levering

Fijn dat je stukjes behang eerst thuis kan krijgen. Daarna meteen bestelling geplaatst. Fijne webshop. Levering is ook snel.

Product prima, bezorgdienst laat veel te wensen over

Het bestelde product (plakfolie) zoals verwacht. De bezorgdienst laat te wensen over, omdat de verpakking bij de voordeur is gezet, terwijl het hard regende. Gelukkig is de folie niet beschadigd.

Goed bedrijf

Alles zoals het beloofd is

Super service! Snelle levering, komt afspraken na!

Mooie kwaliteit en super geholpen met de vragen die ik had

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.