Fotobehang te duur!

Koop vaker bij deze winkel vanwege aanbod en kwaliteit. Maar eerlijk is eerlijk, ik heb voor het fotobehang veel te veel moeten afreken. 650 euro voor 2 kleine wandjes. Iemand wees me erop dat ik wel heel duur uit was en ik ben op onderzoek gegaan. Heb op 4 andere plekken, (geen goedkope Internetwinkels, maar behangzaken) navraag gedaan. Service hetzelfde met controle fotokwaliteit en aanpassingen Voor uitsnedes. Dit laatste was volgens Kleurmijninterieur het argument om 300! Euro duurder te zijn dan anderen. Daarnaast is de levertijd bij kleurmijninterieur tussen de 2 a 3 weken en ik heb zelfs 4 weken moeten wachten. Onduidelijke mail over uitsnedes en geen uitleg over hoe t behang te plakken. Omdat het van onze kinderen hun budget afging voor hun nieuwe kamertjes voelde ik me erg rot om dit te ontdekken. Echt het gevoel alsof je genaaid wordt terwijl je naïef ervan uitgaat dat ze marktconforme prijzen hebben. Natuurlijk verwacht ik niet dat ze de goedkoopste zijn met een winkel en personeel en voorraad enz. Maar honderden euro’s verschil in plaats van tientjes, daar voel ik me dan wel echt ziek van!! Heb bij een andere behangzaak dus fotobehang voor een andere kamer besteld. Binnen 3 dagen binnen en prachtige afdruk, zie geen verschil! Papier stevig en zelfs gelamineerd. Minder dan de helft voor betaald dan die kleinere afdrukken van kleurmijninterieur. Kon in de winkel bij de software zelf een uitsnede kiezen en zelfs nog foto aanschouwen in een woonkamer of slaapkamer setting. De kwaliteit van de foto werd gecontroleerd op scherpte en haalbaarheid voor mijn afmetingen. Klantenservice Kleurmijninterieur gebeld en die houdt standaard praatje en je wordt in dit verhaal niet serieus genomen. Van alle manieren waarop ze dit hadden kunnen oppakken hebben ze gekozen voor de “dan heeft u pech, jammer maar helaas” versie. Alsof je een klant bent die voor een dubbeltje op de eerste rij wil zitten. Jammer! Door deze ervaring klant af!

Snelle levering.

Product netjes aan gekomen.

Precies wat ik wilde

Perfect!.

Goede kwaliteit,en goed verpakt.

Goed kwaliteit, goed prijzen.

Snel antwoord op de vragen.

Snel telefonisch contact en professionele snelle service

Keurig klantcontact gehad

Ik vroeg een proefstaal en kreeg snel en duidelijk antwoord. Werd.direct opgestuurd. Prima service.

Goede adviezen, snelle service

Ik heb hele goede ervaringen met Kleurmijninterieur. Ik ga altijd naar hen omdat zij een ruime voorraad hebben, maar als het niet op vooraad is, dan kan het toch snel geleverd worden. Alles is leverbaar. Voor goede adviezen en meedenken moet je daar zijn!

Goede service.

Goede snelle service met als extraatje een gratis behangetje!

Heel slecht behang

Professionele behanger heeft gisteren poging gedaan om het behang netjes op de muur te krijgen. Op meerdere manieren geprobeerd. Resultaat ver beneden maat. Wij zijn genoodzaakt nieuw behang te bestellen en een nieuwe afspraak te maken met de behanger.

goede prijs /kwaliteit

bestelling snel geleverd . prijs / kwaliteit zeer goed .

Super support van Inge

Inge is een echte ambassadeur. Een topper.

Alles keurig geleverd, precies zoals verwacht

Zeer tevreden!

Goede spullen en snel geleverd

Zie boven

goede en snelle service en advies

zeer tevreden met onze keuze. (ordernummer: 229649.). Enige opmerking over het papier: bij een donker motief (zeker in een doorlopend ontwerp) zie je de miniminispleetjes tussen 2 stroken er zeer goed door omdat de achterkant (kopse kant vh papier ook) wit is. Dit is storend en voor zo een duur papier had de achterkant dan ook beter donker geweest. Nogmaals ,het is zeer minimaal want goed behangen maar toch zie je tminste verschil meteen. Wij hebben dit opgelost door de kopse kant vh papier donker te maken met een stift en daarmee was het opgelost. Professionele plaatsers doen dit ook zo maar is wel een extra tijdrovend werkje dat in deze prijsklasse niet zou moeten,vinden we. Iets voor de fabrikant,misschien? Verder zeer tevreden van het totaalresultaat !

Slechte klantenservice

ik heb plakplastic besteld, dit ging vrij vlot. De bezorging zou plaatsvinden via DPD, daar ging het mis. Heb dit gelijk doorgegeven bij kleurmijninterieur, hierop kwam een nietsgezeggende reactie. De tweede keer stuurde kleurmijninterieur een mail dat DPD had doorgegeven dat mijn adres niet klopte. Ik woon er al ruim 20 jaar. In deze mail stond ook dat wanneer DPD het artikel terug zou sturen, de kosten op mij werden verhaald. Ik heb zelf 2x met DPD gesproken, vanuit kleurmijninterieur totaal geen actie. Wanneer ik gisteren probeer te bellen krijg ik om 16.15 uur de voicemail.

Gekregen wat ik wou en snel ook nog!

Zie titel

Top!!!

Mooi behang tientje per rol goedkoper als de rest +lijm jullie zijn geweldig!

Veel keus en goede foto’s op website

Via de website behang uitgezocht en besteld

Verkeerde lijm gegeven.

De bestelling verliep goed. Gratis behanglijm, schaar en mes erbij. Ik ging meteen enthousiast behangen. Heb hier veel ervaring mee. Het enthousiasme verdween snel toen het behang niet op de muur bleef zitten. Naar twee kennissen met een schildersbedrijf gebeld. Zij vertelden mij dat ik lijm voor vinyl behang moest kopen voor zo’n zware behangkwaliteit. Gebeld naar Kleurmijninterieur. Het antwoord daar was dat het te warm zou zijn om te behangen en dat de bijgeleverde behangplaksel goed zou zijn. Ons huis wordt gekoeld, zodat het echt niet te warm is. Een pot lijm voor vinylbehang gekocht en het behang blijft keurig op zijn plaats zitten. Wat een verkeerde bezuiniging van dit bedrijf. Hier kun je beter niet om advies vragen.

Heel netjes en snel

Fijn bestellen en contact

Fijne service, snel geleverd en ruime keus

zie bovenstaande

Makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Prima klantenservice en advies

Kleur bepalen op afstand blijft een gok. Vraag dus een kleurenstaal aan. Of laat je adviseren door de professionals.

Snelle, correcte levering van bestelling

Positieve ervaring: snelle en correcte levering van mijn bestelling. Prijs/ kwaliteitsverhouding ook prima!

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.