Fijne folie, veel keus, vriendelijke medewerkers

Grote showroom met veel keuze en vriendelijke medewerkers. De folie die ik heb besteld op internet was super snel binnen. Kwalitatief goed spul, mooie kleur, makkelijk aan te brengen!

Groot assortiment

Altijd kunnen slagen voor behang. Helaas is de levertijd onbekend en lang

Duidelijke site, snelle levering.

Behang uitgekozen voor de kinderkamer. Dit werd geleverd volgens afspraak. Het behang was zoals afgebeeld op de site, kleuren klopten. Prijs was overeenkomend met die op andere sites.

Levering vlotter dan verwacht en de kwaliteit is uitstekend!

Snel geleverd en alles naar wens

Ik kwam een rol behang te kort, hier besteld en heel handig dat er aanbevolen lijm bij staat vermeld. Ook een gratis behang setje.

prettig contact, snel geleverd, mooi behang

prettig contact, snel geleverd, mooi behang

Vlug geleverd

Jammer kreeg de gratis schaar en borstel er niet bij zoals beloofd

Snel & correct bedrijf is zeker een aanrader.

keurig en professioneel

goede service. professioneel.

Zeer ruim assortiment en snelle levering

Zeer ruim assortiment en snelle levering

Niet meedenkend met klachten

Levering ging prima en snel. Echter hadden wij een volgens de site spiegelfolie besteld. Bij binnenkomst kwamen wij erachter dat de folie bijna helemaal niet spiegeld. Wij hadden dit is spiegel willen gebruiken en zoals het op de site vermeld staat, konden wij hiervan uitgaan. Bedrijf denkt met de klacht niet mee en is niet meer bereid om op de mails te reageren, met vraag naar een oplossing.

Fantastisch!

Super! Goede uitleg en heel mooi behang!

snel en fijne levering

Gemakkelijke site om product te zoeken en fijne en snelle levering Top

goede kwaliteit

Prachtige retro design van zeer goede kwaliteit. Snelle levering ook.

Snelle levering, ruim aan de gevraagde hoeveelheid

Zie bovenstaande

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden Mijn ervaring is dat het papier makkelijk was te verwijderen alleen de de levering duurt wat lang maar zal wel met corona te maken hebben gehad . Gr.Dhr.Cadee

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooie producten en snel en netjes geleverd

Goede, overzichtelijke site

De site is mooi en overzichtelijk. Er zou m.i. meer info bij het behang mogen staan voor welke ruimten het geschikt is. Evt. met de symbolen erbij.

Alles correct

Tevreden

Was een mooie website

Heb goede ervaringen mee alles netjes op tijd en we konden ons pakketje netjes volgen

Een blije zoon

Leuk origineel behang, goede kwaliteit en snelle levering. Mijn zoon is blij met zijn nieuwe behang.

Zeer klantvriendelijke mensen en echte service, top !

Heel ons huis behang uitgezocht, bijna een dag doorgebracht, hele klantvriendelijke benadering, goede adviezen, echt goed. Ook naderhand toen bleek 2x dat ik net een paar rollen tekort kwam. Ook toen weer snelle en goede service bij het bestellen en toezenden van de rollen.

Erg mooi draadgordijn

Ik wist niet precies welk draadgordijn ik wilde dus even met medewerkster gebeld en ben heel goed geholpen. Medewerkster dacht mee en adviseerde mij goed. Binnen paar minuten was ik er uit , bestelling voltooid en dezelfde week waren mijn draadgordijnen binnen.Super blij mee

Zeer ruime keuze.

De folie die ik hier gevonden heb, heb ik nergens anders gezien. Een combi floers en kleur. Erg mooi.

Prettig

Ik heb mijn bestellingen online gedaan Het is netjes verzorgd en super snel geleverd. En.........wat ik bestelde was nergens meer te krijgen,bij hun wel! Top

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.