Heel tevreden

We zijn zeer tevreden onze venster in onze deur naar onze zaal is heel mooi ! IedereeN vraagt waar heb je dat glas gehaald !

Mooi behang, prima geleverd

Vriendelijke mensen aan de lijn gehad. Fijn geholpen en goed geleverd. 27 rollen behang.

Snelle levering; mooi resultaat!

Steeds meer ramen in ons huis zijn beplakt met folie van Kleur Mijn Interieur! Resultaat: veel lovende woorden en minder inkijk bij voeldoende licht!

Was snel geleverd

Prima levering, mooi behang,

Uitstekend!

Ondanks coronacrisis netjes op tijd en goed product.

meteen goed

moet nog gaan plakken in het zomerhuis maar gaat heel leuk worden

Gewoon goed

Goed t woord gestaan aan de tel

Snelle levering top producten een aanrader

Goede en snelle service

Het bestelde Eijffinger behang werd snel geleverd en met gratis lijm en behangset. De service was goed en ik heb erg blij met het eindresultaat!

Goeie kwaliteit voor een goeie prijs

Prima kwaliteit en hele snelle bezorging.

Snel in huis en helemaal compleet! Je kunt zo aan de slag!

Snelle verzorgde levering; product zoals beschreven op website; excellente prijs/kwaliteitverhouding

Zeer positief!

Netjes en Snel

Netjes opgerold in dikke koker opgestuurd. Geen kreukels of beschadigingen.

Goede prijs / kwaliteit en alles geleverd zoals beloofd

Bij ontvangst twijfelde wij of er genoeg (gratis) lijm meegeleverd was bij het behang. Dit was ruim voldoende. Ook fijn dat er een gratis behangsel meegeleverd werd. Het behang is van mooie kwaliteit. De levering is gedaan zoals afgesproken en wij werden goed op de hoogte gehouden. Voor mijn volgend project ga ik zeker weer hier kijken / kopen!

zeer goed

Accuraat, snel en mooi (oud) behang

fantastisch

Goede service. En bij vragen meteen goed en uitgebreid antwoord.

Op tijd geleverd,Mooi plakplastic.

Hallo Alles verliep goed alleen de is er geen sflevertijdstip bekend gemaakt bij ons.

Goede kwaliteit.

Voor herhaling vatbaar

Van het staaltje tot de levering, alles vlot verlopen

Uitstekende service!

De showroom is heel uitgebreid, er is áltijd iets te vinden wat bij je smaak past, in alle prijsklassen. Zowel verf als behangadvies, ook aan huis. Je kunt ook de behanger erbij bestellen. De service hebben we ervaren als tóp! Heel snel, goed bereikbaar en alle bereidheid om mee te denken en problemen op te lossen. Je kunt hier goed en veilig kopen, daar krijg je geen spijt van. Kortom: zeer aan te bevelen, we zijn erg tevreden.

Levering was top alleen de bijgeleverde behanglijm was niet de goede lijm

Erg jammer, voor zo'n duur behang

Goeie en snelle service

Makkelijk bestellen, rekenhulp is prettig, snelle levering via postNL

Uitstekend service degelijke kwaliteit

Overzichtelijke website Snelle levering Degelijke kwaliteit van bestelde materiaal

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.