Reactie van het bedrijf
Beste Ines,
Bij deze onze reactie op uw aangeven punten.
- Allereerst vermelden wij op onze website, ook bij het product zelf, dat metrage folie wordt geleverd met een kleine overmaat, die overmaat is om te voorkomen dat wij net te kort afsnijden. Gebruikelijk wordt pas na het passen/aanbrengen van de folie het product exact op maat gesneden zodat het perfect past. Vooraf op maat snijden kan zeker ook en is dan gezien het schutvel goed bescherm tegen stof.
- Aangezien de instructie voor het aanbrengen van statische folie erg eenvoudig is (vetvrij maken, passen/aanbrengen, resten afsnijden) leveren we niet bij elke losse meter(s) een gebruiksaanwijzing. Dit scheelt op jaarbasis heel veel papier. In plaats daarvan staat op onze website bij het product zelf zowel een PDF bestand met instructie als een Youtube filmpje, wat meer past in deze tijd. Het PDF bestand is tevens in A4 formaat mocht u het zelf toch willen afdrukken. Ook staan deze instructies vermeld onder Folie Info.
- Bij elke levering sturen zowel wij als de vervoerder een verzendbericht. Ons bericht is verzonden (wij hebben de controle BCC ontvangen) en er is geen bericht retour gekomen, in geval dat u het niet zou hebben ontvangen. Wij vinden het heel vervelend voor u dat u ook geen bericht van DPD heeft ontvangen. De oorzaak, dat u van beide een bericht heeft gemist, is ons helaas niet bekend.
Elke klant van een door DPD ingescand pakket zou automatisch een bericht moeten ontvangen, dit is namelijk ook in het voordeel van DPD zelf, men wil immers iemand aantreffen op het bezorgadres.
- Waarom DPD (Deutscher Paket Dienst) uw pakket via een Depot in Duitsland heeft geleverd is ons niet bekend maar we weten inmiddels wel dat DPD kampt met te volle Depots in Nederland omdat er véél meer pakketten worden verstuurd sinds COVID-19 én tegelijkertijd ook veel afhaalpunten zijn gesloten. Ondanks die extra drukte is uw pakket toch geleverd binnen de aangegeven gemiddelde levertijd van 3 werkdagen, overeenkomend met de levertijd vermeld op onze website bij betreffend product.
Na uw telefonisch contact hebben wij u direct nogmaals het bericht toegestuurd inclusief track & trace gegevens, welke aangegeven bezorgtermijn bevestigd.
Kort samengevat is er een goed product geleverd zonder gebreken en binnen de aangegeven levertijd, waarvan alle bijbehorende product informatie juist is vermeld.
Wij vinden het daarom erg spijtig te vernemen dat u ons toch zo negatief heeft beoordeeld, namelijk 1/10.
Met vriendelijke groet,
kleurmijninterieur.