Kon beter

Ze wouden het fout opgerolde wrap follie niet toe geven en heb daarom zelf nieuwe moeten bestellen. De reactie was wel snel dus daarom toch nog 2 sterren

Zeer goeie service

Zeer grote variatie

Erg tevreden met de raamfolie

Prima kwaliteit, ben er blij mee.

Precies naar verwachting

Precies zoals ik het verwachte.

Alles correct verlopen

Al verschillende keren bij jullie besteld , zegt genoeg!!!!!

Volop keus en snel geleverd

Volop keus en een snelle levering. Ik zal er zeker vaker wat bestellen.

Mooi product voor een mooie prijs.

Al een tijdje was ik op zoek naar plakplastic in een bepaalde kleurstelling. Dit product is veelvuldig online te vinden maar ik heb specifiek voor kleurmijninterieur gekozen vanwege de professionele presentatie. Uit de hele website kwam naar voren dat ze goede kennis hebben van hun producten. Dat bleek inderdaad ook zo te zijn toen ik het product in goede orde ontving.

Mooi product en goede service

In deze verwarrende tijd toch snelle levering van een mooi product.

prima geleverd materiaal

de plakfolie was goed, de kleur en de verwerking ging prima.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Kwaliteitsbehang voor de scherpste prijs, compleet geleverd met plaksel en behangset. Eenvoudig bestellen via de webwinkel en snelle levering. Top!

Snelle service, enkel foto's niet altijd even duidelijk

Snelle levering, mooi behang, veel extra’s

Goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goed product aan goede prijs

Mooie kwaliteit voor een redelijke prijs

Uitmuntend

Veel keuze,snel geleverd, prima produkten

Prima levering in België. In de nabije toekomst zal ik nog berop doen op uw diensten.

Aanrader!

Grote mooie collectie, klantvriendelijk, goede service, snel.

Prachtig behang voor een mooie prijs. Snelle levering

Ik zou zo weer wat bestellen al moest ik er een dag langer op wachten

Mooie kwaliteit, nette reactie via mail, verpakking ook goed. Aan te bevelen bij vrienden en kennissen.

Goed, snel en extra service

Vond het super dat ik er gratis een behangsetje bij kreeg. Het behang was snel binnen en had meteen gereedschap om aan de slag te kunnen

Super geholpen in de winkel. Daarom ook online bij jullie besteld, dus alle credits naar de hulp in de winkel (Eindhoven kanaaldijk). Super bedankt!

Behang prima, after sale slecht

Behangplaksel van Bison meegestuurd waarvan Bison zelf uitdrukkelijk heeft aangegeven dat dat plaksel ongeschikt is voor vliesbehang. Hierop is niet adequaat gereageerd.

Super fijn geholpen, ook in het weekend!

Ik ben erg prettig geholpen via een snelle mailafhandeling en goed advies! Dank Kleurmijninterieur.

Tevreden en snel

Kende de site niet en was niet 100% zeker. Kwaliteit ok en levering ok

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.