Goede service en snelle levering

Correcte en snelle service

Snelle en correcte service, goeie informatie

Zeer goede informatie en afhandeling

Correcte informatie en afhandeling

Tevreden met kwaliteit geleverde gordijnen

Hebben gordijnen besteld voor een slaapkamer. De stugge (én mooi lichtdichte) stof is netjes afgewerkt en het gordijn past precies!

Heel fijn

Omdat het bestelde behang niet voldoende op voorraad was, zou ik 2 weken moeten wachten. Dit kwam ivm verhuizing niet goed uit. Na gemaild te hebben hierover hebben ze naar aanleiding van de door mij opgemeten maten toch voldoende behang opgestuurd die ik de volgende dag al binnen had. Meteen begonnen en klaar voor de verhuizing. Heel blij met het meedenken van de dames!

Bedrijf reageert snel en adequaat...materiaal is goed

Bestelling via internet. Keuring op afgesproken tijd afgeleverd. Netjes geïnformeerd via e-mail.

Snelle levering. Vriendelijke afhandeling. Prachtig artikel. Mooie kwaliteit.

Pas op: nemen geen retouren aan.

Dure behangrol gekocht. Werd laat geleverd. Bleek niet juiste kleur. Terugsturen bleek niet mogelijk!!! Was namelijk maatwerk. Onzin... was standaard behang rol. Slechte zaak. Nul service, nul klantvriendelijkheid. Gaat in tegen de geldende wetgeving. Ik bestel er nooit meer iets.

Supermooi

Ik heb behang gekocht voor een erg lage prijs en de kwaliteit is heel goed en het staat supermooi in mijn kamer! Erg blij mee

Was snel, goed en wat een prachtig behang !

super

snelle levering, prachtig mooi behang

Prima levering

Super mooi behang zat in 1 van de 3 rollen in aansluiting van het patroon klein verschil, maar uit de verte en wie niet weet gelukkig niet te zien maar hoort niet

Super !

Snelle en correcte service

geweldig

makkelijk bestellen en snelle correcte levering

Altijd tip top in orde!

Ook deze keer weer de opdracht keurig uitgevoerd.

Snel, eerlijk en goed

Prima levering, zelfs geld retour binnen 2 dagen terug gestort. Geen klachten 👍

Snel en goed verpakt geleverd.

Snel geleverd. Behang helemaal goed. Top kwaliteit

binnen 24uur geleverd, keurig verpakt.

Snelle bezorging en kwalitatief goed behang!

De volgende dag bezorgd, behang ziet er prachtig uit !

Heel snel en netjes bezorgd.

zeer goed

goed materiaal en snelle levering

Het product werd vrij snel geleverd, en was netjes verpakt. Ondanks de vele slechte recenties over 'kleurmijninterieur' die ik op internet aantrof, toch een goed product ontvangen.

Goede service en snel antwoord op vragen.

Op zoek naar een behang hadden we een paar stalen besteld. Werden keurig gemaild dat er 1 niet voorradig was of we een andere wilde hebben. Dat gedaan. Nadat we onze keuze hadden gemaakt deze besteld. Levering was snel en keurig verpakt. Zeker een aanrader.

Goede service!

We zullen het bedrijf zeker recommenderen

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.