Pluspunten

goede service, goede producten, overzichtelijke winkel, vakbekwaam personeel. goed bereikbaar

de kleurweergave op internet zou iets beter kunnen. we zijn blij in de winkel de kleur te kunnen zien in het echt

Pluspunten

goede uitleg, snel bezorgd via internet

iets meer behang op een rol waardoor je minder rollen verliest bij het behangen van motief. dat is echt heel erg zonde. meer overzicht van keuzes in de winkel (het is veel keuze maar erg onoverzichtelijk. de hulp in de winkel heb je wel echt nodig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle bediening!

Wij hebben de 1 ste keer dat wij bestelde niet hetzelfde nr van behang gekregen , bedoel daarmee dat de rollen waren wel allemaal hetzelfde maar niet alle 5 hetzelfde. 1 rol was een andere code en dus ook iets anders van structuur! Voor de redt zeer tevreden !

Pluspunten

Ontzettend groot assortiment behang en mooie winkel (Eindhoven) Snelle levering via Internet.

Pluspunten

Veel aanbod, duidelijke communicatie

Pluspunten

Pluspunten

Prettige verkoopster. Oprecht geïnteresseerd in mn verhaal van t inrichten van nieuwe winkel. Goed!

nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. product(en) degelijk verpakt

Reageren op vraag via mail. Ook al vergeet de (potentiële) klant even verder te lezen. Assortiment zou wat uitgebreider mogen zijn

Pluspunten

Prima kwaliteit en snelle verzending

Pluspunten

Duidelijke communicatie en snelle levering

Pluspunten

grootste assortiment, redelijk vlot in huis

vlotter in huis zou fijn zijn.

Pluspunten

communiceren, kijken de mensen aan en zijn enthousiast. denken mee, vragen en luisteren. hulde.

geen!

Pluspunten

Goede site, snelle service

Niet direct

Pluspunten

Mooi behang. het enige was dat de kleur in het echt veel donkerder was dan op het staaltje. Dit is een van de redenen dat we liever in het echt iets kopen. Het behang op zich ws prachtig, mar we hadden voor de lichtere kleur moeten gaan.

Pluspunten

Goed matriaal heel goede verpaking ensnel afgelevert

Ga voor mij gewoon zo door

Pluspunten

Goed te bereiken, ook per telefoon. Vragen over mijn bestelling direct behandeld. Goede service dus!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Telefonisch contact behulpzaam en vriendelijk.

Na drie bezorg en afhaalpogingen heb ik nog steeds geen gordijnen. Na de eerste keer bezorgen hadden we bericht dat we het pakket konden ophalen bij tico schoenmaker. Daar bleek het pakket niet aanwezig te zijn. Dezelfde dag is nog een bezorgpoging gedaan. Toen waren we niet thuis en hadden we een berichtje dat t de volgende dag nog een keer bezorgd zou worden. De gehele dag thuis gebleven, maar geen pakket. Via de tack en trace bleek t nu wel afgeleverd bij Tico.... vanwege de feestdagen kunnen we t nu weer later ophalen....

Pluspunten

snelle levering, degelijk verpakt, duidelijke informatie.

Pluspunten

Commercieel ingesteld personeel, vriendelijk personeel, Brabantse gezelligheid

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.