Pluspunten

Snelle levering, ze waren iets vergeten te leveren. Geen enkel probleem, we kregen het volgende dag alsnog geleverd. Top.

Pluspunten

Groot assortiment en een snelle levering in een stevige verpakking!

Pluspunten

Zeer mooi behang. Voor elk interieur. Levering netjes ingepakt.

Bij restpartijen is het fijn als dit vermeld wordt bij t bestellen. Ook handig als t bij t behang staat bij bestellingen. Als je dan tekort komt , kom je niet voor verassingen te staan. Het enige minpuntje.

Pluspunten

duidelijke en leuke website

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

snelle en nette levering

De kleur van de geleverde raamfolie is niet zoals de website doet vermoeden ... paars/kobaltblauw in plaats van aqua (waar ik speciaal naar op zoek was). Ik kan de folie dus niet gebruiken en heb 17,50 euro voor niks betaald. Heel jammer!

Pluspunten

Fijn assortiment.

Betreft het retourneren van behang: behang is zo specifiek dat ik het service zou vinden als je het zonder probleem kan retourneren. Nu izijn de kosten voor eigen rekening. Behang is zwaar en al snel duur om te retourneren. Dat maakt de totale som dan vrij prijzig. Ik heb nu 1 pakket geretourneerd, maarga hierdoor opzoek naar een aanbieder die een antwoordnummer heeft of de retourkosten op nul houdt.

Pluspunten

Goed assortiment, goeie prijzen, makkelijk bestelproces en snel geleverd

Pluspunten

Keurig telefonisch geadviseerd en fijn dat een staal opgestuurd is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed hoor

Pluspunten

Snelle levering. Produkt tenminste op voorraad. Goede informatie over voortgang van de levering.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Deskundigheid in de winkel en vriendelijkheid

Pluspunten

Ben een zeer tevreden klant , snelle levering , mooie banden! Zal in de nabij toekomst zeker nog aankopen doen , is echt zeer goede kwaliteit. Gewoon alles bijna als keuze , perfect!

Pluspunten

Ook deze kleine order prima en snel geleverd; prima kwaliteit! Dank! Vr. Gr. Nwe-Hlem

Pluspunten

Leuk dat we een kleurstaal konden bestellen. Bestelling is snel, duidelijk en correct afgehandeld.

geen

Pluspunten

Groot assortiment, goede website. Bestelling werd geleverd zoals aangegeven, goed verpakt.

Ik zocht naar behang voor op de kinderkamer. Hoewel er veel keus was, wilden wij eigenlijk geen papierbehang. Gewoon, omdat het wat bewerkelijker is dan bijvoorbeeld vliesbehang. Helaas was 90% van het behang wel papierbehang. Ook onze favoriet bleek er alleen maar te zijn in papierbehang.

Pluspunten

Fantastische ideeen en makkelijk om een nieuw huis te creeeren,,

Pluspunten

Pluspunten

Het door mij gekochte behang is keurig volgens bestelling geleverd en was van goede kwaliteit.

Pluspunten

Keurig verpakt, snelle bezorging, product voldoet aan verwachting!

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.