3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en veel keuze

Pluspunten

Op tijd geleverd en prima resultaat.

Pluspunten

zeer goede service, ik had iets vergeten en er werd gelijk voor mij actie ondernomen. En ik werd direct terug gebeld.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, bereid goed en doordacht te helpen. Perfecte en snelle afhandeling.

Pluspunten

Ik bestelde mijn product, helaas lukte de betaling vanuit België niet, maar ik had mijn producten dringend nodig! Aan de telefoon werd ik heel goed geholpen en uiteindelijk werd geregeld dat mijn bestelling alsnog de maandag geleverd werd!!! Bedankt daarvoor! Mijn living ziet er top uit!!!

Pluspunten

Goed bedrijf , veel assortiment en bezorging prima vandaag besteld, morgen in huis.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en fijne uitleg bij het product.

Er werd mij tijdens de bestelling gereedschap geadviseerd waaronder behangborstels. Er van uitgaande dat ik deze nodig had, heb ik ze besteld. Bij lezen van de gebruiksaanwijzing voor vliesbehang bleek dat ik ze helemaal niet nodig had. Het zou fijn zijn als dit advies meer gericht is op het product dat gekocht word.

Pluspunten

ik ben tevreden meer kan niet zeggen

Pluspunten

prima service

Pluspunten

De bestelling is snel en nauwkeurig

Pluspunten

snelle levering mooi assortiment wat we gekozen is, is mooi en kwalitatief goed

Pluspunten

Er was een verkeerde rol opgestuurd, maar dit werd gelijk dezelfde dag nog geregeld. De verkeerde rol behang mochten we zelf houden om iets leuks mee te doen. Kortom service is heel goed.

Telefonisch sneller te bereiken, zowel webshop als showroom.

Pluspunten

Lekker veel keuze!

Misschien kunnen jullie er niets aan doen, maar al het behang dat ik nu heb is papierbehang en vinyl werkt makkelijker, maar die waren er niet in het design die ik wilde. Tot slot werd er behanglijm aangeraden aan het eind van de bestelling. Dat bleek bij bezorging lijm voor zwaar vinyl behang en niet voor papier. Het is handiger als er passende lijm wordt aangeraden.

Pluspunten

SNEL BEZORGD TEVREDEN OVER MIJN PRODUCT

Pluspunten

Perfect. Snelle levering.

Kanaaldijk-Noord 13

5613DH Eindhoven

Over Kleurmijninterieur

Bezoek de grootste woonbeleving behang & raamdecoratie in de Benelux. Onze stylisten helpen u graag vrijblijvend. In onze grote showroom is het vrij gemakkelijk om afstand tot elkaar te bewaren, zelfs op relatief drukkere momenten. Wij zijn geopend tijdens onze regulieren openingstijden, maar tijdelijk op zondag gesloten.